הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המבורגר ביומנגס,איזה הכי טוב?

אם כבר, מיטבול בראשון יותר טעים מיומנגס.
yeah i said it.

אני גם לא התלהבתי מההמבורגר (הייתי עם עוד שלושה אנשים אף אחד לא התרשם).

V
הכל התחיל להתעכל עד שהגעתי ללחמנייה התחתונה והקיבה שלי נכנעה...

קבצים מצורפים

• HUMONGUS.jpg
    HUMONGUS.jpg
    KB 56.4 · צפיות: 257
Rashe אתה במקרה זה שהצליח את ה1.6 וניסה לאחר מכן את ה1.8?

נראה שאתה מאלה שמסוגלים לזה 😃

Rashe אתה במקרה זה שהצליח את ה1.6 וניסה לאחר מכן את ה1.8?

נראה שאתה מאלה שמסוגלים לזה 😃
אני חושב זה 1.8 בתמונה, צריך להיות לי סרטון קבור איפה שהוא במחשב...
הטבעות בצל הוסיפו נפח מיותר (לא הזמנתי אותן ולא יודע איך הן הגיעו לשם) אכלתי את כל הצ'יפס, המילקשייק, הבשר, התוספות ונשארה לי חתיכת לחמנייה והקיבה שלי חטפה התקף לב, האוכל התחיל לעלות אז עצרתי וקיבלתי את תבוסתי...
אכלתי כמויות גדולות יותר מזה אבל משהו לא הסתדר באותו יום...

סוף סוף מגיבים נורמלים ,זה חרא של מקום עם המבורגרים לא טעימים במיוחד וסתם יקרים. אני לא מאמין שיש אנשים שכל כך מתלהבים ממנו.

כמו שכבר כתבתי פה אם כבר ליסוע רחוק בשביל אוכל אז בצפון יש את מסעדת הבשר הכי טובה בארץ ,לימוזין ,שהיא פחות יקרה מיומנגס ולבעלים יש עדר של פרות ממין צרפתי מיוחד ויוקרתי שיש להם בשר רך וטעים בצורה יוצאת דופן ,אכלתי בהרבה מאוד מסעדות בכל הארץ ואף אחת לא מתקרבת לטעם של הבשר במסעדה הזאת וכל מי שאכל איתי הסכים .
יש להם גם אטליז ואפשר לקנות אצלם המבורגרים שכל אחד מהם לא רואה ממטר את מה שמגישים ביומנגס (כל עוד לא שורפים אותם הם טובים מאוד).

במרכז למשל מו ומו הרבה יותר טובה מיומנגס ובדרום אני פחות מכיר אבל גם באשדוד למשל יש כמה מקומות ממש טובים.

סוף סוף מגיבים נורמלים ,זה חרא של מקום עם המבורגרים לא טעימים במיוחד וסתם יקרים. אני לא מאמין שיש אנשים שכל כך מתלהבים ממנו.

כמו שכבר כתבתי פה אם כבר ליסוע רחוק בשביל אוכל אז בצפון יש את מסעדת הבשר הכי טובה בארץ ,לימוזין ,שהיא פחות יקרה מיומנגס ולבעלים יש עדר של פרות ממין צרפתי מיוחד ויוקרתי שיש להם בשר רך וטעים בצורה יוצאת דופן ,אכלתי בהרבה מאוד מסעדות בכל הארץ ואף אחת לא מתקרבת לטעם של הבשר במסעדה הזאת וכל מי שאכל איתי הסכים .
יש להם גם אטליז ואפשר לקנות אצלם המבורגרים שכל אחד מהם לא רואה ממטר את מה שמגישים ביומנגס (כל עוד לא שורפים אותם הם טובים מאוד).

במרכז למשל מו ומו הרבה יותר טובה מיומנגס ובדרום אני פחות מכיר אבל גם באשדוד למשל יש כמה מקומות ממש טובים.

באשדוד? כמו מה למשל?

ה-מו מו זה ברחובות במקרה ?

כן זו אחלה מסעדה.

באשדוד יש מסעדה יקרה שאכלתי בה קרוב לחוף המבורגר אנטריקוט עם שומן כבש. פשוט ברח לי השם ,אני אחכה שמי שישב איתי יחזור לSMS ואני אכתוב כאן.

גם אהבתי מאוד את קאסטל.

כן זו אחלה מסעדה.

באשדוד יש מסעדה יקרה שאכלתי בה קרוב לחוף המבורגר אנטריקוט עם שומן כבש. פשוט ברח לי השם ,אני אחכה שמי שישב איתי יחזור לSMS ואני אכתוב כאן.

גם אהבתי מאוד את קאסטל.

לא יודע על איזה מסעדה אתה מדבר, אבל ההמבורגר בקאסל זה המבורגר קנוי מוכן והוא עולה איזה 40 שקל.

מי אוכל המבורגר שם מגעיל. אני בא בשביל הקלאמרי והפירות ים שטעימים. דווקא המסעדה הזאת עם הנוף לים היתה עם המבורגר מעולה.

אכלתי אתמול המבורגר ברובינשטיין בנתניה, 440 אנטריקוט,
חייב להגיד שזה ההמבורגר הכי טעים שאכלתי.

אם הייתי מוצא המבורגר טוב במרכז(ולא בת"א) לא הייתי חושב פעמיים והולך לשם כל הזמן אבל אין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית