עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם כבר, מיטבול בראשון יותר טעים מיומנגס.
yeah i said it.
שווה לנסוע לשם מהצפון?
חווייה?אני בא כדי לתת עבודה.אם זה פעם ראשונה שלך לשם חושב ששווה לנסוע לשם בעיקר בשל החוויה, למרות שההמבורגר גם מצוין.
שווה ליסוע לשם מהצפון?
אם אתה רוצה לנסות את האתגר... לך על זה.שווה ליסוע לשם מהצפון?
אם לא, לך למקדנולדס הקרוב אליך ותקח מגה ביג אמריקה.
על טעם ועל ריח...נו מה אתה רציני עכשיו ? מקדונלדס ?
אני חושב זה 1.8 בתמונה, צריך להיות לי סרטון קבור איפה שהוא במחשב...Rashe אתה במקרה זה שהצליח את ה1.6 וניסה לאחר מכן את ה1.8?
נראה שאתה מאלה שמסוגלים לזה 😃
סוף סוף מגיבים נורמלים ,זה חרא של מקום עם המבורגרים לא טעימים במיוחד וסתם יקרים. אני לא מאמין שיש אנשים שכל כך מתלהבים ממנו.
כמו שכבר כתבתי פה אם כבר ליסוע רחוק בשביל אוכל אז בצפון יש את מסעדת הבשר הכי טובה בארץ ,לימוזין ,שהיא פחות יקרה מיומנגס ולבעלים יש עדר של פרות ממין צרפתי מיוחד ויוקרתי שיש להם בשר רך וטעים בצורה יוצאת דופן ,אכלתי בהרבה מאוד מסעדות בכל הארץ ואף אחת לא מתקרבת לטעם של הבשר במסעדה הזאת וכל מי שאכל איתי הסכים .
יש להם גם אטליז ואפשר לקנות אצלם המבורגרים שכל אחד מהם לא רואה ממטר את מה שמגישים ביומנגס (כל עוד לא שורפים אותם הם טובים מאוד).
במרכז למשל מו ומו הרבה יותר טובה מיומנגס ובדרום אני פחות מכיר אבל גם באשדוד למשל יש כמה מקומות ממש טובים.
סוף סוף מגיבים נורמלים ,זה חרא של מקום עם המבורגרים לא טעימים במיוחד וסתם יקרים. אני לא מאמין שיש אנשים שכל כך מתלהבים ממנו.
כמו שכבר כתבתי פה אם כבר ליסוע רחוק בשביל אוכל אז בצפון יש את מסעדת הבשר הכי טובה בארץ ,לימוזין ,שהיא פחות יקרה מיומנגס ולבעלים יש עדר של פרות ממין צרפתי מיוחד ויוקרתי שיש להם בשר רך וטעים בצורה יוצאת דופן ,אכלתי בהרבה מאוד מסעדות בכל הארץ ואף אחת לא מתקרבת לטעם של הבשר במסעדה הזאת וכל מי שאכל איתי הסכים .
יש להם גם אטליז ואפשר לקנות אצלם המבורגרים שכל אחד מהם לא רואה ממטר את מה שמגישים ביומנגס (כל עוד לא שורפים אותם הם טובים מאוד).
במרכז למשל מו ומו הרבה יותר טובה מיומנגס ובדרום אני פחות מכיר אבל גם באשדוד למשל יש כמה מקומות ממש טובים.
כן זו אחלה מסעדה.
באשדוד יש מסעדה יקרה שאכלתי בה קרוב לחוף המבורגר אנטריקוט עם שומן כבש. פשוט ברח לי השם ,אני אחכה שמי שישב איתי יחזור לSMS ואני אכתוב כאן.
גם אהבתי מאוד את קאסטל.