נק' מוניטין:
566
- 939
- 312
- פותח/ת השרשור
25.3 יומנגס 👏
עד אז חזה עוף:97:
עד אז חזה עוף:97:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הצ'יפס דווקא היה מעולה. היה תווית על המוצר, הם קונים אותו מקצב, בוודאות.אני דווקא חושב שהבשר ספציפית מצויין מה שמוריד להם מהערך זה הצ'יפס (למרות שהשתפר במעבר לרופין) והלחמניה די פשוטה (במוזס לטעמי הלחמניה הכי טובה, מתקתקה). לגבי קונים מקצב אין לי מושג, היה תווית כלשהי על ההמבורגרים? יכול להיות שהם מכינים במקום בקופסאות שיהיה נוח. בכל אופן אם הם מוציאים את הייצור בשר לקצב זה לאו דווקא בהכרח רע כל עוד זה משלוחים יומיים וטריים.
אם אתה באמת אוהב המבורגרים - ממליץ בחום על מיטבול בראשון.
ניסיתי שם עכשיו את השרימפס בחמאת שום ולדעתי בקאסטל המנה מעט יותר טעימה. אני לא אשפוט עד שאנסה את המנות האחרות אבל לפני שאני אחזור לשם ואנסה את הבשר ,יש לי ולחברים עוד כמה מנות של פילה איכותי מלימוזין ומו ומו לסיים.באשדוד יש את גמברינוס, שזה פאב מסעדה מטורף עם פירות ים מדהימים ובירה צ׳כית מעולה. כל מי שמהאזור שילך ! חוויה מובטחת !!
אל תסע שעתיים בשביל המבורגר ..איפה אפשר לאכול את ההמבורגר הכי טוב שאכלתם?
תכננתי ללכת ליומנגס אבל ביאסתם לי את הצורה, וזה מרחק שעתיים נסיעה..
אני מהצפון ומחפש 300גרם ומעלה.
איפה אפשר לאכול את ההמבורגר הכי טוב שאכלתם?
תכננתי ללכת ליומנגס אבל ביאסתם לי את הצורה, וזה מרחק שעתיים נסיעה..
אני מהצפון ומחפש 300גרם ומעלה.
לא ממש זוכר, היה לי בדיוק יירוט מעל הראש ונפל רסיס בצומת ליד. רק להזכיר שזה בתחנת דלק, ככה שהיירוט לא בדיוק היה נחמד.עד עכשיו הייתה לי התלבטות בקשר לגראז' אבל וואלה משה עשית לי ת'יום. אלך לבקר שם בהקדם. איזה המבורגר אכלת שם ?
אם לומר בלב שלם, ההמבורגרים שאכלתי בישראל בחודש שעבר עברו בטעם את כל מה שאכלתי בארה״ב ב-5 שנים האחרונות וזה הפתיע אותי דווקא.
לדעתי זה בערך הדירוג:
1. יומנגוס (פיני)
2. WolfNights (ת״א)
3. מוזס (החתול והכלב)
4. הגארז׳ (גבול נס ציונה-ראשל״צ)
סביר להניח שהיו עוד המבורגריות טובות שלא ביקרתי בהן, אבל זה בערך ה TOP מכל הזבל שאכלתי בביקור
אני לא ממש רואה משהו מיוחד בהמבורגרים של בלאק/אגאדיר ודומיו...
מצטער אבל לא התלהבתי 😃מיטבול
אם לומר בלב שלם, ההמבורגרים שאכלתי בישראל בחודש שעבר עברו בטעם את כל מה שאכלתי בארה״ב ב-5 שנים האחרונות וזה הפתיע אותי דווקא.
לדעתי זה בערך הדירוג:
1. יומנגוס (פיני)
2. WolfNights (ת״א)
3. מוזס (החתול והכלב)
4. הגארז׳ (גבול נס ציונה-ראשל״צ)
סביר להניח שהיו עוד המבורגריות טובות שלא ביקרתי בהן, אבל זה בערך ה TOP מכל הזבל שאכלתי בביקור 😃
אני לא ממש רואה משהו מיוחד בהמבורגרים של בלאק/אגאדיר ודומיו...
יומנגס ללא ספק .. אבל אם זה שעה נסיעה לא שווה את זהאני רק מחכה לשלב שאפשר לעשות ארוחת שחיתות וללכת ליומנגס 😃
האמת שאף פעם לא הייתי שם, אז BBB או יומנגס? מה לדעתך יותר טעים?
אני רק מחכה לשלב שאפשר לעשות ארוחת שחיתות וללכת ליומנגס 😃
האמת שאף פעם לא הייתי שם, אז BBB או יומנגס? מה לדעתך יותר טעים?