הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

המבורגר ביומנגס,איזה הכי טוב?

אז גם אני הייתי ביומנגוס, מה שמגניב במקום זה הייחוד של ההמבורגרים - אבל ההמבורגר כ"קציצה" לא מלהיב יתר על המידה לדעתי, נחמד..לא אסע לשם שוב במיוחד.

אני דווקא חושב שהבשר ספציפית מצויין מה שמוריד להם מהערך זה הצ'יפס (למרות שהשתפר במעבר לרופין) והלחמניה די פשוטה (במוזס לטעמי הלחמניה הכי טובה, מתקתקה). לגבי קונים מקצב אין לי מושג, היה תווית כלשהי על ההמבורגרים? יכול להיות שהם מכינים במקום בקופסאות שיהיה נוח. בכל אופן אם הם מוציאים את הייצור בשר לקצב זה לאו דווקא בהכרח רע כל עוד זה משלוחים יומיים וטריים.

אם אתה באמת אוהב המבורגרים - ממליץ בחום על מיטבול בראשון.
הצ'יפס דווקא היה מעולה. היה תווית על המוצר, הם קונים אותו מקצב, בוודאות.
שוב, זה לא שההמבורגר רע, זה פשוט שאנשים יצאו מפרופורציות.. לחכות שעה בשביל המבורגר?
רוצים המבורגר טוב? הבראסרי והדסון רמה מעל, הכי טוב שאכלתי עד כה.

באשדוד יש את גמברינוס, שזה פאב מסעדה מטורף עם פירות ים מדהימים ובירה צ׳כית מעולה. כל מי שמהאזור שילך ! חוויה מובטחת !!
ניסיתי שם עכשיו את השרימפס בחמאת שום ולדעתי בקאסטל המנה מעט יותר טעימה. אני לא אשפוט עד שאנסה את המנות האחרות אבל לפני שאני אחזור לשם ואנסה את הבשר ,יש לי ולחברים עוד כמה מנות של פילה איכותי מלימוזין ומו ומו לסיים.

אה וטעמתי גם את הנקנקיות טלה שלהם והן אחלה ,לפי הטעם הוסיפו להן שומן כבש. הבירה גם היתה טרייה.

איפה אפשר לאכול את ההמבורגר הכי טוב שאכלתם?

תכננתי ללכת ליומנגס אבל ביאסתם לי את הצורה, וזה מרחק שעתיים נסיעה..

אני מהצפון ומחפש 300גרם ומעלה.

יש קבוצה בפייסבוק שנקראת המבורגר ישראל ויש להם סקירות של מקומות מכל הארץ. תציץ שם אני בטוח שתמצא מקום טוב בצפון.

אל תסע שעתיים בשביל המבורגר ..
קניבר בחיפה גם שמעתי שטוב ..

לך ליומנגס! ההמבורגר הכי טוב ואם אתה כבר שם אז תיקח או תפיני או תצרפתי

אם לומר בלב שלם, ההמבורגרים שאכלתי בישראל בחודש שעבר עברו בטעם את כל מה שאכלתי בארה״ב ב-5 שנים האחרונות וזה הפתיע אותי דווקא.
לדעתי זה בערך הדירוג:
1. יומנגוס (פיני)
2. WolfNights (ת״א)
3. מוזס (החתול והכלב)
4. הגארז׳ (גבול נס ציונה-ראשל״צ)

סביר להניח שהיו עוד המבורגריות טובות שלא ביקרתי בהן, אבל זה בערך ה TOP מכל הזבל שאכלתי בביקור 😃
אני לא ממש רואה משהו מיוחד בהמבורגרים של בלאק/אגאדיר ודומיו...

נערך לאחרונה:
עד עכשיו הייתה לי התלבטות בקשר לגראז' אבל וואלה משה עשית לי ת'יום. אלך לבקר שם בהקדם. איזה המבורגר אכלת שם ?

עד עכשיו הייתה לי התלבטות בקשר לגראז' אבל וואלה משה עשית לי ת'יום. אלך לבקר שם בהקדם. איזה המבורגר אכלת שם ?
לא ממש זוכר, היה לי בדיוק יירוט מעל הראש ונפל רסיס בצומת ליד. רק להזכיר שזה בתחנת דלק, ככה שהיירוט לא בדיוק היה נחמד.
אכלתי את הארוחה ב 60 ש״ח, לקחתי מה שהמלצרית המליצה

אם אני לא טועה זה המבורגר 450 גרם.

יש להם כמה נוסחים של המבורגרים.

אם לומר בלב שלם, ההמבורגרים שאכלתי בישראל בחודש שעבר עברו בטעם את כל מה שאכלתי בארה״ב ב-5 שנים האחרונות וזה הפתיע אותי דווקא.
לדעתי זה בערך הדירוג:
1. יומנגוס (פיני)
2. WolfNights (ת״א)
3. מוזס (החתול והכלב)
סביר להניח שהיו עוד המבורגריות טובות שלא ביקרתי בהן, אבל זה בערך ה TOP מכל הזבל שאכלתי בביקור

איזה ראשלצי לשעבר אתה !? איך שכחת את מיטבול ??

לדעתי זה בערך הדירוג:
1. יומנגוס (פיני)
2. WolfNights (ת״א)
3. מוזס (החתול והכלב)

סביר להניח שהיו עוד המבורגריות טובות שלא ביקרתי בהן, אבל זה בערך ה TOP מכל הזבל שאכלתי בביקור 😃

אני רק מחכה לשלב שאפשר לעשות ארוחת שחיתות וללכת ליומנגס 😃
האמת שאף פעם לא הייתי שם, אז BBB או יומנגס? מה לדעתך יותר טעים?

אני רק מחכה לשלב שאפשר לעשות ארוחת שחיתות וללכת ליומנגס 😃
האמת שאף פעם לא הייתי שם, אז BBB או יומנגס? מה לדעתך יותר טעים?
יומנגס ללא ספק .. אבל אם זה שעה נסיעה לא שווה את זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית