עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תקשיבו הרגע קיבלתי ויז'ן מטורף שאני חייב להציע להם..
מה אם יהיה אפשר לשלב קציצות?
נגיד קציצה אחת מזרחי קציצה אחת מקסיקני וקציצה אחת צרפתי? לא יודע אם זה יהרוס את זה או יעשה את זה אפילו יותר אגדי!
גם אתה לקחת פוסט וורקאוט ?תקשיבו הרגע קיבלתי ויז'ן מטורף שאני חייב להציע להם..
נגיד קציצה אחת מזרחי קציצה אחת מקסיקני וקציצה אחת צרפתי? לא יודע אם זה יהרוס את זה או יעשה את זה אפילו יותר אגדי!
תקשיבו הרגע קיבלתי ויז'ן מטורף שאני חייב להציע להם..
ד"א, מי שלא מכיר ורחוק לו צומת רופין, יש בצומת הראשונים (איפה שרכבת ראשונים בראשון לציון) את "הגראז'". כמויות זהות ליומנגוס, מחירים צנועים יותר ולטעמי גם המבורגר יותר טעים. רק באסה שהמקום קצת קטן בפנים ובחום כזה לאכול המבורגר בחוץ זה מוות.
להיות ביומנגס אחרי 28 יום בבסיס, אחרי אימון כבד זה יותר טוב מכל פוסט וורקאאוטגם אתה לקחת פוסט וורקאוט ?
איך הגראז' בראשון? הבנתי שאותו סגנון .. יותר קרוב לי פשוט 😛
סבבה תצטט אותי שאתה כותב ביקורת תודה :Dגם לי יותר קרוב אבל בע"ה אבדוק אותו בשבוע הבא ואגיד לך
לא אכלתי שים לב שהלחמניה מלאה חחח זה סתם בשביל התמונה נקרעתי מצחוק כי כולם הסתכלואיזה חיוך שבע רצון של אחרי ביס בהמבורגר.
מה אכלת ?
לא אכלתי שים לב שהלחמנייה מלאה חחח זה סתם בשביל התמונה נקרעתי מצחוק כי כולם הסתכלו
אולי אף פעם לא ראו שם מישהו מעל שמונים קילןו או מישהו שאשכרה לא נראה מפוצץ מה660 לפני שבכלל נגס בות'אמת שלא ממש רואים כי היד שלך די מסתירה
ועל מה בדיוק כולם הסתכלו ?