הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתכוון להתחיל סייקל ראשון.

Koral Viner

משתמש מתחיל
52
1
נק' מוניטין:
1
52
1
אוקי אז ככה ממה שהבנתי עד עכשיו כדי להתחיל סייקל ראשון אני צריך Test E ואחרי זה לעשות PCT ממה שהבנתי עושים את ה PCT עם נובאדקס ,
שמעתי גם שיש מה שנקרא HCG לא הבנתי אם אני צריך את זה בסייקל הראשון ?...
וחוץ מזה כל הכוונה אחרת או משהו אחר יהיה מבורך.

• פותח/ת השרשור
אז למען הבהרה מה בדיוק ההבדל בין נובדקס לפרוריון ובאיזה מקרים משתמשים בכל אחד מהם זה נורא חשוב לי להבין פשוט כי הpct נורא חשוב לי

אז למען הבהרה מה בדיוק ההבדל בין נובדקס לפרוריון ובאיזה מקרים משתמשים בכל אחד מהם זה נורא חשוב לי להבין פשוט כי הpct נורא חשוב לי
הם לא קשורים כמעט בכלום. פרוירון הוא נגזרת dht כלומר הוא אנדרוגן שבשורה התחתונה ישמר לך את החשק המיני. האנטי אסטרוגניות שלו הוא תופעת לוואי בלבד.
נולבדקס הוא serm שעובד על רצפטורי האסטרוגן.
אין צורך בפרוירון הטסט יגביר לך את החשק המיני מאוד...

• פותח/ת השרשור
אוקי עכשיו אתה אומר שפרוירון נועד לשמר את החשק המיני ,
לפי הבנתי בשביל שימור המיניות אני לוקח hcg למה לא לקחת בנוסף לנובדקס וכלומיד גם פרוירון ?,
כי במהלך הסייקל הטסט יגביר לי את החשק המיני נכון , אבל אני רוצה גם לשמר אותו לאחרי הסייקל ובעצם להגן על עצמי הכי טוב שאפשר

הם לא קשורים כמעט בכלום. פרוירון הוא נגזרת dht כלומר הוא אנדרוגן שבשורה התחתונה ישמר לך את החשק המיני. האנטי אסטרוגניות שלו הוא תופעת לוואי בלבד.
נולבדקס הוא serm שעובד על רצפטורי האסטרוגן.
אין צורך בפרוירון הטסט יגביר לך את החשק המיני מאוד...

הסיבה העיקרית לצרוך פרווירון היא דווקא לא בשביל חשק מיני בכלל אלא בשביל עליה ברמות טסט' חופשיות.

לפי הבנתי בשביל שימור המיניות אני לוקח hcg למה לא לקחת בנוסף לנובדקס וכלומיד גם פרוירון ?,
כי במהלך הסייקל הטסט יגביר לי את החשק המיני נכון , אבל אני רוצה גם לשמר אותו לאחרי הסייקל ובעצם להגן על עצמי הכי טוב שאפשר

פרווירון נועד כדי להעלאות את הפוטנטיות של הטסטוסטרון שאתה מזריק.
HCG שומר על האשכים שלך, לא על המיניות.

קיצר אם בא לך לשלב פרווירון זה יכול לתת לך מראה טיפה יותר יבש, אתה תרגיש טיפה יותר חרמן.
אבל בעיקר בעיקר אם תשלב נכון אתה יכול להפיק עוד קצת טסט' חופשי מהחומר.

אתה קיבלת תשובות על הכל ותשים לב שאתה עדיין מתבלבל.
פרוירון במהלך הסייקל בשום אופן לא ב-pct. ואתה לא צריך אותו...
הסיבה העיקרית לצרוך פרווירון היא דווקא לא בשביל חשק מיני בכלל אלא בשביל עליה ברמות טסט' חופשיות.

פרווירון נועד כדי להעלאות את הפוטנטיות של הטסטוסטרון שאתה מזריק.
HCG שומר על האשכים שלך, לא על המיניות.

קיצר אם בא לך לשלב פרווירון זה יכול לתת לך מראה טיפה יותר יבש, אתה תרגיש טיפה יותר חרמן.
אבל בעיקר בעיקר אם תשלב נכון אתה יכול להפיק עוד קצת טסט' חופשי מהחומר.
מראה יבש, טסט חופשי... בקיצור נגזרת dht.
תוספת אנדרוגנית קצת מיותרת לא?...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית