הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש פה אנשים בשלישויות בצה"ל שיכולים לעזור לי להשיג תפקיד?

yanivgoft

משתמש משקיע
6,416
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,416
4,658
היי, אז בניסיון נואש אחרון להשפיע על השיבוץ שלי בצה"ל רציתי לשאול האם יש פה מישהו שמשרת באיזשהי שלישות שיכול לעזור לי להתברג לאנשהו? אני מתגייס ב3.12, יש לי פרופיל 64 (סוף סוף הורידו לי פרויל אחרי חצי שנה של ערעורים 😣) קב"א 55 ודפ"ר 90. יש לי תעודת בגרות עם ציונים מאד גבוהים:
99 מתמטיקה 5 יח'
98 פיזיקה 5 יח'
97 אנגלית 5 יח'
97 מדעי המחשב 5 יח'
וכל הספרות, היסטוריה והחרטא הזה בין 81 ל89

יש פה מישהו שיכול לעזור לי? 😭

גמ"א - הגעתי לראיונות.
מקצועות המחשב - נפלתי במיונים בשלב השני של פרופיל קרבי לתוכניתן ומגן בסייבר (כשהיה לי פרופיל קרבי)
צריך פרופיל קרבי כדי לשרת ביחידת סייבר ?
איך נפלת במיונים עם 97 במדעי המחשב ? חברים שלי עשו אותם אמרו שזה בין הקלים.
על מה הורידו לך פרופיל ?

• פותח/ת השרשור
צריך פרופיל קרבי כדי לשרת ביחידת סייבר ?
איך נפלת במיונים עם 97 במדעי המחשב ? חברים שלי עשו אותם אמרו שזה בין הקלים.
על מה הורידו לך פרופיל ?
לא, בגלל הפרופיל הקרבי היו לי אקסטרה מיונים בגלל ההקצאות. שם נפלתי, נפלתי שם בין הכיסאות, גם בסוף קלטו את זה ואמרו לי שאם מישהו חותם ויתור אני מקבל את המקום שלו.. היה ממש קל, את המבחן השני שנותנים לך 3 שעות סיימתי בשעה, גם בדקתי את הקוד בבית והוא עבד..
הורידו לי פרופיל כי יש לי רעידות בידיים.

כל מקום נורמלי שיתנו לי... או ת"ש מטורף או תפקיד שאני אשכרה אעשה בו משהו...
ממש לא בא לי להיות פתאום פקיד בבסיס בדרום שיוצא שושים
אני נמצא באותה סירה. יש לי אחלה ציונים, נתנו לי מכתב שאני עומד לקבל זימון ליחידות גאמא סייבר ולא שלחו זימון בכלל.
כל מיון שביקשתי קיבלתי דחייה בלי לנסות אפילו. צהל מוסד שאוהב לדכא את האנשים שרוצים לתת את המקסימום מעצמם.

אני ממש לא מאחל לך לקבל תפקיד שלא קשור למחשבים אבל זה נראה כאילו יש סיכוי שזה יקרה.

אם זה קורה תגיד להם שיש לך סיוטים בלילה ואתה משתין במיטה, לפחות תוכל להבטיח לעצמך יומיות 100%

• פותח/ת השרשור
בד"כ לפקידים יש תש טוב
בכל זאת הייתי רוצה לעשות קצת יותר ב3 שנים הקרובת מלהיות פקיד.

אני נמצא באותה סירה. יש לי אחלה ציונים, נתנו לי מכתב שאני עומד לקבל זימון ליחידות גאמא סייבר ולא שלחו זימון בכלל.
כל מיון שביקשתי קיבלתי דחייה בלי לנסות אפילו. צהל מוסד שאוהב לדכא את האנשים שרוצים לתת את המקסימום מעצמם.
יש קצת הבדל, אני לא מקבל בגלל שהורידו לי פרופיל שבוע לפני הגיוס...

אני ממש לא מאחל לך לקבל תפקיד שלא קשור למחשבים אבל זה נראה כאילו יש סיכוי שזה יקרה.

אם זה קורה תגיד להם שיש לך סיוטים בלילה ואתה משתין במיטה, לפחות תוכל להבטיח לעצמך יומיות 100%
תודה... בלאט איזה עצבים. אתם לא מכירים במקרה מישהו באיזה שלישות בתקשוב/חיל הים/חיל האוויר? לפחות להשיג איזה טכנאי או משהו..

בכל זאת הייתי רוצה לעשות קצת יותר ב3 שנים הקרובת מלהיות פקיד.

יש קצת הבדל, אני לא מקבל בגלל שהורידו לי פרופיל שבוע לפני הגיוס...

תודה... בלאט איזה עצבים. אתם לא מכירים במקרה מישהו באיזה שלישות בתקשוב/חיל הים/חיל האוויר? לפחות להשיג איזה טכנאי או משהו..
מה אתה טמבל חח היית צריך לחשוב על זה לםני חבר
עם ציונים כאלו יככלת לשלוח בקשות לכל התפקידים הכי טובים

• פותח/ת השרשור
מה אתה טמבל חח היית צריך לחשוב על זה לםני חבר
עם ציונים כאלו יככלת לשלוח בקשות לכל התפקידים הכי טובים
הייתי ביותר מחצי שנה בתהליכים להוריד פרופיל.
הייתי במיונים לגמא - נפלתי בראיונות.
הייתי במיונים לתלפיות - נפלתי בשלב הראשון.
הייתי במיונים לממר"ם - נפלתי במבחני פ"ק בין הכיסאות ועד שקלטו את זה נגמרו ההקצאות ושמו אותי על הולד למקרה שמישהו חותם ויתור.
לכל דבר עורפי אחר לא יכולתי להתמיין בגלל הפרופיל הקרבי

הייתי ביותר מחצי שנה בתהליכים להוריד פרופיל.
הייתי במיונים לגמא - נפלתי בראיונות.
הייתי במיונים לתלפיות - נפלתי בשלב הראשון.
הייתי במיונים לממר"ם - נפלתי במבחני פ"ק בין הכיסאות ועד שקלטו את זה נגמרו ההקצאות ושמו אותי על הולד למקרה שמישהו חותם ויתור.
לכל דבר עורפי אחר לא יכולתי להתמיין בגלל הפרופיל הקרבי
מודיעין?

גמא זה במודיעין. חוץ מזה קיבלתי עוד 2 דברים. אחד של איזה מפענח גיאוגרפי או משהו כזה שויתרתי עליו, ושחקים שחיפפתי במבחנים..
גמא עחי בטוח?
למה חיפפת בשחקים יא פצוע
במודיעין יש להם קטע מי שחותם ויתור מלכתחילה בלי להיבחן מסתכלים עליו בעין רעה בשאר הזימונים

אחי אני בספק שמישהו יכול לסדר לך פה גוב טוב אלא אם יש פה אנשי קבע בדרגה גבוה...או לפני או אחרי הטירונות אתה תראה קצין מיון שהוא יכול לסדר אותך גיוס קל

• פותח/ת השרשור
גמא עחי בטוח?
למה חיפפת בשחקים יא פצוע
במודיעין יש להם קטע מי שחותם ויתור מלכתחילה בלי להיבחן מסתכלים עליו בעין רעה בשאר הזימונים
למה ה"עחי"? חיפפתי בשחקים כי לא רציתי את זה... ודווקא לפני שויתרתי על הדבר ההוא במודיעין שאלתי אותם אם אני מוותר זה ישפיע לי על דברים אחרים? ואמרו לי שלא. ועובדה שקיבלתי אחרי זה את המיונים לגמא

טעות שויתרת על שחקים, היית יכול להיות בארזים שזה כנראה המסלול הכי טוב שקיים בצבא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית