הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג SS של בחור שבכלל רצה קוביות

korkland

משתמש פעיל
320
94
נק' מוניטין:
280
320
94
רקע קצר על עצמי,
בן 23 גובה 1.78, התחלתי תתכנית על 66.5 מ"ג היום 74 (מתאר לעצמי שהרבה מהעליה היא לא שריר 😃
בלי שום רקע קודם בחד"כ התחלתי ללמוד את התרגילים ב12.9 ממשקלים אפסיים.
קראתי חלק מהספר SS וראיתי את הDVD בערך 700 פעם.
עובד בעבודה סופר אינטנסיבית (מלצר בקפה קפה) ומגיע לאימונים בחוסר חשק - קפאין טיפה עוזר.
מתסף בנתיים רק בקצת חלבון.
משקלי עבודה נוכחיים:
SQUAT - 105 (היו הרבה עצירות בדרך והורדות משקלים בגלל טכניקה קלוקלת)
DL - 110 (כנ"ל הרבה עצירות בגלל גב מתעגל) בכללי יש לי האמסטרינג מקוצרר
BP - 77.5
MP - 52.5 (כרגע בריסט לא מצליח לעבור תמחסום של המשקל הזה)
ועושה גם מתח בסופיניציה
הייתי מת ללמוד פווארקלין אבל לבד אני לא מצליח, זה בעיקר בייספסקלין מקווה להירשם לקרוספיט ב"ש כשאני יחזור לאוניברסיטה

מקווה שאני אצליח להמשיך להתקדם כי אני מגיע סופר תשוש לאימונים ובעבודה יוצא לי לאכול רק ארוחה אחת בכל ה8 שעות משמרת.

• פותח/ת השרשור
אחרי 3 שבועות שלא יכלתי להתמיד בהם בSS ודי חתכתי לליניארית, היום ניסיתי לחזור לתכנית, אותם משקלים
SQT 105 5X3 היה קל
BP 77.5 5X3 סביר
DL 110 היה קל
בכל מקרה אני עם דלקת גרון ונוטל אנטיביוטיקה אז אני מרוצה מהיום.
סרטון של הסט השלישי בסקוואט אשמח לביקורת והאם להמשיך לעלות במשקל:

מודע לעניין הלורדוזה אני עובד על גמישות כל יום זה היה הרבה יותר גרוע לפני.. @Cygnus@
@obzion@
@incin@

• פותח/ת השרשור
אימון נחמד היום:
סקואט 110x3x5 היה סבבה
פרס 50x3x5 הרגיש טוב
מתח בסופיניציה 10x3
טכניקה בקלין עם מוט ריק.. חייב לעבוד על הגמישות של מפרק כף היד והכתף כי קשה לי לתפוס בראק פוזישן..

• פותח/ת השרשור
עידכון:
Squat - 115x3x5 לא היה קל
Bench Press - 80 (4-3-3) מאכזב הייתי גמור אחרי הסקוואט ננסה את המשקל שוב פעם הבאה
DeadLift - 115x1x5 עלה סבבה אבל נראה לי עם גב עגול :/

בכללי אימון עם רגשות מעורבים, מצד אחד prים בסקוואט והדדליפט ועליה בחמש קילו, מצד שני בנצ׳ באסה וטכניקה לא משהו.
אולי נקצץ ל2.5..

• פותח/ת השרשור
עידכון מאימון כישלון/גיהנום !
סופש בלי אוכל בלי שינה ועם הרבה אלכוהול, מדהים איך זה בא לידי ביטוי באימון.

סקוואט 120 - PR היה גיהנום, בירכיים ממש קורסות פנימה, עד כדי כך שבסט השלישי פחדתי שאני עושה נזק ועצרתי בחזרה השלישית.

פרס 55 - PR נתתי רק סט אחד, היינו 5 על הכלוב וכבר לא יכלתי להמשיך גם ככה הרגשתי חרא מהסקוואט
וטכניקה בסנאצ' והאנג סנאצ'

נראה לי שאני הולך להישאר במשקל הזה עד שאני מסדר את עניין הברכיים הקורסות..

שקילת בוקר 75.5

אחי. התקדמות מטאורית בסקוואט. איך אתה עדיין מעלה ב5 קילו מאימון לאימון ועוד על 75.5 קילו?

• פותח/ת השרשור
אחי. התקדמות מטאורית בסקוואט. איך אתה עדיין מעלה ב5 קילו מאימון לאימון ועוד על 75.5 קילו?
אמרתי ננסה לנצל את סוף הss כמה שאני יכול, אבל היום זה חזר אלי לפנים.. אני יכול להגיד שהראמבל רולר עוזר לי מאד להתאושש, מומלץ.. אם הייתי איזה ילד בן 17 שבגג יש לו בגרויות על הראש הייתי עף על זה, אבל העבודה שוחקת אותי, 8 שעות התרוצצות עם מגש כבד בלי אוכל..

• פותח/ת השרשור
אימון התאוששות/טכניקה
סקוואט הייבאר
60 קילו המון חזרות בעיקר בכפולות של עשר

בנצ' קל
70X3X5

DL עם פאוס בתחתית
100 קילו המון חזרות

טכניקה קלין..

• פותח/ת השרשור
בשביל מה הכנסת חגורה בשלב כזה מוקדם ?
זה היה רק בשביל לנסות אותה, ואני לא מאמין בשטות הזו שיש איזה סף שמשותף לכולם בחגירה, כשאתה לא חושב שהcore שלך מספיק חזק כדי לשמור על טכניקה ועל יציבות מסוימת במשקל מסויים זה הזמן לחגור, גם אם זה ב80 קילו.
בכל מקרה ב120 אני מתחיל לחגור קבוע במשקלי עבודה..

זה היה רק בשביל לנסות אותה, ואני לא מאמין בשטות הזו שיש איזה סף שמשותף לכולם בחגירה, כשאתה לא חושב שהcore שלך מספיק חזק כדי לשמור על טכניקה ועל יציבות מסוימת במשקל מסויים זה הזמן לחגור, גם אם זה ב80 קילו.
בכל מקרה ב120 אני מתחיל לחגור קבוע במשקלי עבודה..
ברור שאין מספר מדיוק אבל לשים חגורה ב100 קילו (במידה ואתה לא בחורה או שוקל 40-50 קילו) זה שטותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית