ייעוץ יהויבין HCL

• פותח/ת השרשור Eduard
  • פורסם בתאריך
יש אנשים שמוכרים לפעמים בלוח קנייה ומכירה מוצרים שמערבים יהומבין כמו ליפו 6 וכל נגזרותיו, אתה יכול לרכוש מהם אם אתה מפחד להזמין מחו"ל אבל תקח בחשבון שהמחיר פי 2-3 יותר גבוה.

• פותח/ת השרשור
לא אני לא מפחד להזמין מחול והמוצרים האלה הם חלשים יחסית אני לא רוצה לקנות סתם שטויות למרות שלא ניסיתי לא נראה לי שזה משהו משמעותי

• פותח/ת השרשור
יש לי שורף שומן אנימאל קאטס שגם נחשב מעולה אחד הטובים והוא לא ממש עובד עליי אני כמעט ולא מרגיש כלום
חוץ מזה אני רוצה להוריד את השומן העיקש בערת הפרוטוקולים במאמר של השומן העיקש אני עושה אותם גם בלי יהויבין אבל עדיין אני חושב שהחומר יתן לי עוד יותר תוצאות

• פותח/ת השרשור
מה אתה אומר ? זה מה שאני אומר פה !!
אני בטוח שגם הליפו 6 וכל השורפי שומן למיניהם

נערך לאחרונה:
מה אתה אומר ? זה מה שאני אומר פה !!
אני בטוח שגם הליפו 6 וכל השורפי שומן למיניהם

העניין אם כל השורפי שומן למינהם שהם משתמשים ביוהמבין בשילוב עם קפאין כחומר אקטיבי הבעיה היא שהם משתמשים בכמות קטנה מאוד של יוהמבין בסביבות 3מג לכפסולה שזה כלום ואין לזה השפעה. המינון האפקטיבי של יוהמבין הוא 0.2 מג לקילו וההשפעה של יוהמבין היא מתגברת במשך הזמן זאת אומרת ככל שתקח אותו יותר זמן יותר טוב

• פותח/ת השרשור
העניין אם כל השורפי שומן למינהם שהם משתמשים ביוהמבין בשילוב עם קפאין כחומר אקטיבי הבעיה היא שהם משתמשים בכמות קטנה מאוד של יוהמבין בסביבות 3מג לכפסולה שזה כלום ואין לזה השפעה. המינון האפקטיבי של יוהמבין הוא 0.2 מג לקילו וההשפעה של יוהמבין היא מתגברת במשך הזמן זאת אומרת ככל שתקח אותו יותר זמן יותר טוב

כן ראיתי שיש שם איזה 2-3 מ"ג נגיד בליפו 6 וקראתי במדריכים שצריך לקחת 0.2 לכל ק"ג לכן אתה צודק 100 אחוז אני אזמין מחול כנראה
ובכלל כשהם מחדשים את השורף שומן הם סתם מוסיפים לו עוד קצת יהויבין נגיד עכשיו בליפו 6 החדש השחור יש 4.5 מ"ג לעומת הישן שהיה בו 3 מ"ג זה בכלל לא שווה עדיף לקנות קופסא של יהויבין וזהו ולקחת אותו עם קפאין כי זאת סתם תעשיה שעושה כסף על אנשים גם אני בהתחלה חשבתי שזה באמת משהו שיעזור אבל למדתי לקח 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מישהו אולי מכיר מ BB.COM חברה טובה של יהומובין כי יש די הרבה הם באותו המחיר אבל אני רוצה ללכת על בטוח !

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית