הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרגניל אפור

tal890

משתמש מתחיל
76
2
נק' מוניטין:
2
76
2
אתמול הכנתי פרגניל ובפעם הראשונה השתמשתי בבנזיל אלכוהול
(עד עכשיו הייתי מכין פרגניל בלי בנזיל אלכוהול רק מים סטרילים עם האבקה ושזה היה מוכן היה לזה מראה כמו של מים רגילים פשוט שקוף)

אתמול הכנתי את הפרגניל ערבבתי 5000U עם 10 מ"ל מים סטרילים ו 0.02 בנזיל אלכוהול כמו שרשום כאן בפורום...ועכשיו שזה מוכן המים לא שקופים טיפה אפרפרים כאלה....זה בסדר?

(עד עכשיו הייתי מכין פרגניל בלי בנזיל אלכוהול רק מים סטרילים עם האבקה ושזה היה מוכן היה לזה מראה כמו של מים רגילים פשוט שקוף)

אתמול הכנתי את הפרגניל ערבבתי 5000U עם 10 מ"ל מים סטרילים ו 0.02 בנזיל אלכוהול כמו שרשום כאן בפורום...ועכשיו שזה מוכן המים לא שקופים טיפה אפרפרים כאלה....זה בסדר?
נראה לי שהביאו לך ווינסטרול לא פרגניל

• פותח/ת השרשור
20131125_164930.jpg

אתה בטוח שהמינונים שלך נכונים?
לי לא יצא אפור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית