שלום אני מאמן באחד מחדרי הכושר בארץ ואני פונה אליכם בגלל מתאמנים שבאים לאימון עם תוכנית שלכם. ורציתי לדעת ולשאול מספר דברים הקשורים לתוכניות שאתם נותנים. ראיתי שנתתם למתאמנת חדשה בחדר כושר לעשות חזרות של 6 עם מעט סטים. לגבי סטים אני נכון ששריר עדיין גדל עם מעט סטים אבל למה לתת משקל של 100 אחוז שש חזרות שזה עצימות ממש גבוהה שיכלה לגרום לפציעות מיותרות. בנוסף ראיתי שרשמתם שאין צורך בחימום זה מצד אחד נכון אבל מצד שני להגיע בחורף קר ללא חימום השריר כ 5 10 דקות אירובי פשוט יכל לגרום לפציעות. אז נכון שחימום יתר יכל לגרום לעייפות ולהורדת עצימות האימון אבל עדיין כן חשוב לחמם את השריר. דבר נוסף רשמתם גם ציתות" המון מדריכי כושר אינם מעודכנים וגם לא מעוניינים בכך והמיתוסים בחדר כושר חוגגים....." אוקי זה די נכון יש הרבה מדריכים כאלה אבל צריך לזכור שבעצם אנחנו המדריכים למדנו מאנשים מקצועיים אם המון שנות ניסיון. כמו שראיתי שבאתר רשום שהצוות הוא סטודנטים לרפואה ומדריכים מוסמכים מוינגייט אבל גם אותנו לימדו אותם אנשי מקצוע. רציתי לדעת מי המסומכים שרושמים את התוכניות אימון? כי לא רשום בסוף הדף את שם האדם שרשם את התוכנית ומה מקצועו,תפקידו,ותק בתחום ואיפה למד. בנוסף אשמח לדעת את הסיבה שבגללה לתת 6 חזרות במ100אחוז יכלת למתאמנת מתחילה ומאיזה מחקר או מאמר זה נכתב ומי רשם אותו. השאלות שלי הם לא כדי לתת ביקורת או להגיד משהו רע להפיך אני רוצה ללמוד ולהבין ולתת למתאמנים שלי את האימון הטוב ביותר