הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למי לפנות?

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
יש לי כאב כזה מתחת לתחת לפעמים יותר נמוך זה מחליף צדדים גם ברגליים לקחתי איבופרופן עזר אבל לא העלים בדקתי בפורום של ריפ ויש סיכוי זה הit band אולי מקריסה של הברכיים בסקוואט...
למי לפנות בפעם הראשונה לגבי זה רופא ספורט/ אורטופד / פיזיותרפיסט / אחר ?
גם שיעזור ולא סתם יגיד תנוח...
@PomFect זוכר שהמלצת על מישהו בזמנו עם הבעיה שלך....

לפני שאתה הולך לרופא, ניסית לרפא את זה בעצמך? קודם כל שים את האגו בצד וקח הפסקה של שבוע מסקוואט/דדליפט, ואז תנסה את הפרוטוקול פציעות של ריפטו. אם עזר הרווחת, אם לא אתה צריך לראות פיזיותרפיסט. מאיפה אתה בארץ?

לדעתי פיזיוטרפיסט יוכל לעזור לך, רצוי אחד שעובד עם ספורטאים. אם אתה בקופ'ח מאוחדת יש להם ברמת גן מרפאת ספורט

• פותח/ת השרשור
לפני שאתה הולך לרופא, ניסית לרפא את זה בעצמך? קודם כל שים את האגו בצד וקח הפסקה של שבוע מסקוואט/דדליפט, ואז תנסה את הפרוטוקול פציעות של ריפטו. אם עזר הרווחת, אם לא אתה צריך לראות פיזיותרפיסט. מאיפה אתה בארץ?
שלוש שבועות מנוחה מסקוואט (שבועיים בלי דדליפט) + איבופרופן לשבוע וחצי 400-600 מ״ג והתגלגלתי על כדור טניס
לדעתי פיזיוטרפיסט יוכל לעזור לך, רצוי אחד שעובד עם ספורטאים. אם אתה בקופ'ח מאוחדת יש להם ברמת גן מרפאת ספורט
אני מהקריות ובמכבי

שלוש שבועות מנוחה מסקוואט (שבועיים בלי דדליפט) + איבופרופן לשבוע וחצי 400-600 מ״ג והתגלגלתי על כדור טניס
אני מהקריות ובמכבי
נו, תתחיל פרוטוקול פציעות. אי כאב לא אומר שפציעה עברה, וכאב לא אומר שהפציעה לא עברה.

• פותח/ת השרשור
נו, תתחיל פרוטוקול פציעות. אי כאב לא אומר שפציעה עברה, וכאב לא אומר שהפציעה לא עברה.
מה ?
עשיתי סקוואטים קלים וכלמיני ופ בראשון כבד ולא כאב בכלל...
אולי זה בעיה של מוביליטי כי ה ירך שלי לא גמישה נגיד כשיושבים ושמים את כף הרגל על הברך אני לא יכול להוריד את הברך השנייה שיהיו באותו הגובה ישיבה מזרחית אני עושה ממש בקושי.....
ננסה לשחק עם זה ואם לא נפנה לרופא ספורט(?)
העניין שאין לי בעיה לנוח אם זה הפיתרון היחידי אלא שלא אגיע למישהו שכשאגיד לו שזה כואב בסקוואט המענה האוטומטי יהיה ״תנוח שבועיים ותבוא שוב״ ....

אני מהקריות ובמכבי
פשוט נסה את הפרוטוקול פציעות, אתה לא מבין איך זה עובד כמו קסם. נוגדי דלקות זה די לא יעיל כי זה מטשטש את הכאב אבל לא פותר את הבעיה. אם עשית את פרוטוקול הפציעות ובאיזה שהוא שלב הכאב חוזר אז אתה יודע שהגיע הזמן לראות רופא

• פותח/ת השרשור
פשוט נסה את הפרוטוקול פציעות, אתה לא מבין איך זה עובד כמו קסם. נוגדי דלקות זה די לא יעיל כי זה מטשטש את הכאב אבל לא פותר את הבעיה. אם עשית את פרוטוקול הפציעות ובאיזה שהוא שלב הכאב חוזר אז אתה יודע שהגיע הזמן לראות רופא
לא עשיתי אבל על אותו עיקרון
סקוואטים עם ריק
52
60
וזהו נדמה לי...
לפעמים זה כואב לפעמים לא אולי זה לא אותו הכאב שהיה לפני האיבופרופן אולי זה משהו שונה וחד פעמי שהיה אתמול.
אתה גם קרייתי יש לך המלצה למי לפנות אם תהיה בעיה?
ד״א אתה לא בתחרות שאתה כותב בפורום?

לא עשיתי אבל על אותו עיקרון
סקוואטים עם ריק
52
60
וזהו נדמה לי...
לפעמים זה כואב לפעמים לא אולי זה לא אותו הכאב שהיה לפני האיבופרופן אולי זה משהו שונה וחד פעמי שהיה אתמול.
אתה גם קרייתי יש לך המלצה למי לפנות אם תהיה בעיה?
ד״א אתה לא בתחרות שאתה כותב בפורום?
התחרות מחר.. חח
אם היית בצבא הייתי אומר לך ללכת לבית חולים 10 ולפגוש את גיל, זה שעוזר לי. אני לא בטוח אם הוא עובד באופן עצמאי.

• פותח/ת השרשור
אה נכון היום ה-27
התבלבלו לי התאריכים 😃
בכל מקרה תודה אני אנסה להמשיך להתקדם, לא יילל אז פרוטוקול פציעות 1 ל-1 (לשלב איבופרופן? ) ואם לא זה אז רופא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית