הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעלי WL בסל ספורט

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
סוכן של סל ספורט הביא למכון שלי שני זוגות נעליים של שני דגמים שונים של נעלי WL שיש להם.
נעל אחת ב-400 עם עקב סיליקון והשנייה ב-520 עם עקב חצי עץ חצי חומר אחר.
http://www.salsport.com/shop/content/?ID=1345
http://www.salsport.com/shop/content/?ID=1348
מה דעתכם, שווה לקנות או שיהיה עדיף להזמין נעליים אחרות מחו"ל?

עושה רושם שזו חברה חדשה בשוק, תחפש חוו"ד באינרנט בהקשר של פאוורליפטינג. נראה לא רע יחסית.

איפה אפשר לקנות מריבוק בארץ ??
טלפון: 03-5599214
כתובת: המלאכה 1 חולון, פרימיום סנטר
שעות פתיחה: א'-ה': 9:300-21:00. ו': 9:30-14:00. מוצאי שבת - מצאת השבת ועד שעה משתנה
היום במקרה עברתי באיזור אז נכנסתי לראות
יש להם את הנאנו ועוד דגם עם סולייה שטוחה

קבצים מצורפים

• 27112013448.jpg
    27112013448.jpg
    KB 60.6 · צפיות: 364
נערך לאחרונה:
הנעליים ב400- להתרחק, נעל לא משהו בטח שלא למי שמתכנן אותה לסקוואט- יש את הwei rui במחיר זהה עם ביקורות טובות.
הנעליים ב500- רציניות, אבל ב30-40 שקל יותר עדיף להזמין מחו"ל נעליים כמו rogue do-wins או נעל קצת יותר יקרה כמו הנעליים של דן גרין (האדידס שעולות 150 ובמבצע 130)

אני משתמש בריבוק, מהניסיון שלי עם נעל רגילה עם סוליה שטוחה אחרי שנה היא כבר כמעט התפרקה בסטים של סקוואט.

באמת שעדיף לך כבר לקנות מריבוק ב380 שח את הריבוק אולי.
הריבוק ב380 דגם די קקה. הייתי מעדיף אדידס גם אם מדובר בדגמים של ה90 דולר.
טלפון: 03-5599214
כתובת: המלאכה 1 חולון, פרימיום סנטר
שעות פתיחה: א'-ה': 9:300-21:00. ו': 9:30-14:00. מוצאי שבת - מצאת השבת ועד שעה משתנה
היום במקרה עברתי באיזור אז נכנסתי לראות
יש להם את הנאנו ועוד דגם עם סולייה שטוחה
ויש נאנו במלאי? יש צבעים? יש מידות?

אין בארץ אדידס זאת הבעיה, הוא רוצה להזמין מהארץ.

וולאק מייק אין לי מושג איזה צבעים ומידות אני קניתי את שלי לפני מלא זמן שזה רק הגיע לשם.... אחד מהמכון שלנו קנה כתומות לא מזמן לא יודע איזה מידה הוא.

אין בארץ אדידס זאת הבעיה, הוא רוצה להזמין מהארץ.

וולאק מייק אין לי מושג איזה צבעים ומידות אני קניתי את שלי לפני מלא זמן שזה רק הגיע לשם.... אחד מהמכון שלנו קנה כתומות לא מזמן לא יודע איזה מידה הוא.
ולכן את החלק הזה שאלתי מישהו שהרגע היה שם

הריבוק ב380 דגם די קקה. הייתי מעדיף אדידס גם אם מדובר בדגמים של ה90 דולר.
ויש נאנו במלאי? יש צבעים? יש מידות?
בנאנו יש את הצבעים שבתמונות ,בOLY יש שניים.
שאלתי את המוכר על המידות(של שני הדגמים) הוא אמר שיש את רוב המידות לנאנו אבל הדגם OLY יש את מידות 44 ו-47 ומידות של 37 ומטה
אבל הוא גם הוסיף שאפשר להירשם שם לעידכונים שיהיו במלאי

קבצים מצורפים

• 27112013449.jpg
    27112013449.jpg
    KB 60 · צפיות: 195
  • פותח/ת השרשור
הנעליים ב400- להתרחק, נעל לא משהו בטח שלא למי שמתכנן אותה לסקוואט- יש את הwei rui במחיר זהה עם ביקורות טובות.
הנעליים ב500- רציניות, אבל ב30-40 שקל יותר עדיף להזמין מחו"ל נעליים כמו rogue do-wins או נעל קצת יותר יקרה כמו הנעליים של דן גרין (האדידס שעולות 150 ובמבצע 130)
אם הן מספיק טובות אני לא רואה סיבה להזמין מחו"ל ולהסתכן עם המידות.
מה דעתך על הנאנו של ריבוק? כרגע לדעתי הנעליים ב-500 והנאנו אלו האפשרויות הכי טובות בשבילי- גם לא יקרות וגם חנות שקרובה אליי.
בנאנו יש את הצבעים שבתמונות ,בOLY יש שניים.
שאלתי את המוכר על המידות(של שני הדגמים) הוא אמר שיש את רוב המידות לנאנו אבל הדגם OLY יש את מידות 44 ו-47 ומידות של 37 ומטה
אבל הוא גם הוסיף שאפשר להירשם שם לעידכונים שיהיו במלאי
אני גר 5 דקות מהחנות הזו, כנראה שאני אלך לשם 😃
איזה דגם של הנאנו יש שם? ראיתי שיש כמה דגמים עם השם נאנו- Crossfit nano speed, Nano 3.0, Crossfit Nano 2, Crossfit U-Form Nano וכו'.
עושה רושם שזו חברה חדשה בשוק, תחפש חוו"ד באינרנט בהקשר של פאוורליפטינג. נראה לא רע יחסית.
מצאתי מידע רק על הדגם הפשוט יותר, בלי עקב מעץ. הביקורת היחידה הייתה מהפורום של גלן והן קיבלו C+/B-, הוא אמר שהוא מצטער על הקנייה.
אז כנראה שאלך על נעל אחרת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית