הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכניות WL

rombillet

משתמש קבוע
1,114
176
נק' מוניטין:
273
1,114
176
אני לא מכיר כלום בנושא. מחפש את אבני היסוד של התחום, ללא מטרה. רק כדי להבין טיפה יותר. את הSS של התחום (הבנתם את העיקרון). כמות סטים באימון, טווחי חזרות, תדירות אימונים, עקרונות התקדמות. בסיס. תודה.

בהצלחה. (ואם אתה משיג אותו ב"דרך לא דרך" - תוודא שזו הגרסה האחרונה).

רק תביא בחשבון שלדידי אתה נגש לזה עם תפישה מאוד אופטימית, כי אם תגיד לי: "שמע, אני יודע לעשות סקוואט / בנץ' / דד; אני רק צריך שיגידו לי פחות או יותר איך להתאמן" - זה יהיה די סביר.

אבל בשביל להגיד: "אני יודע סנאטץ' / קלין & ג'רק; אני רק צריך שיגידו לי פחות או יותר איך להתאמן" - אתה כנראה צריך להיות מישהו שעבר בצורה מסודרת בידיים של מאמן זה עשור.

את השנים הראשונות בוויטליפטינג אתה מבלה בלמידה של התנועות, וברכישה של המיומנויות הרלוונטיות. (אז זה לא "רק" אימוני כוח, וניהול עומסים).

האם היית מתיימר ללמוד בלט (גם אם חובבני) על בסיס "תסבירו לי בבקשה כמה סטים של פלייה-רלווה צריך לעשות בשבוע"? או מתכונן (בלי רקע) לקרב אגרוף עם: "תגידו לי כמה חזרות של בוקסים צריך לתת ביום על השק"?

מתודולוגיה של תכניות וויטליפטינג זה סעיף אחד.
אבל כמו שצריך ללמוד בלט, אגרוף, פסנתר או מתמטיקה - צריך גם ללמוד וויטליפטינג, ולהתאמן על וויטליפטינג, ולפתח טכניקה עקבית ונכונה, וזו עבודה של שנים מול מאמן. רוצה ספר לעיין בו או אפילו לחזור אליו כדי להיות ידען גדול יותר? זה אחלה ספר, והוא נוגע בהמון תחומים (כולל מה שרצית)... אבל כשהרקע שלך בוויטליפטינג הוא "אין לי רקע בוויטליפטינג" - אני חושש שאתה לא תוכל להשתמש בספר כמו שצריך.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית