בעיה באייטונס

• פותח/ת השרשור ADAMG
  • פורסם בתאריך

ADAMG

משתמש פעיל
770
3
נק' מוניטין:
1,672
770
3
פירמטו לי את המחשב לפני שבועיים בערך, והרשימת שירים שיש לי באייפון לא נמצאת במחשב, עכשיו אני רוצה להוריד שירים חדשים ולסנכרן לאייפון, אבל האייטונס נותן התראה שאם אני מאשר הוא מוחק לי את כל השירים באייפון.
ניסיתי כבר 2 תוכנות שמעבירות שירים מהאייפון לאייטונס, ושניהן לא עבדו כמו שצריך.

יש למישהו תוכנה או מדריך (חיפשתי כבר בFXP) שמאפשר העברת שירים לאייטונס מהאייפון בלי סיכון שימחקו לי השירים באייפון?

לפני שקופצים, איך נאבדו לך הרשימת שירים? יש לך עדיין את התיקייה של האייטונס הקודם?

הדבר שאתה יכול לעשות הוא בעצם authorize של המחשב הנוכחי, וכל הקבצים מהאייפון יועברו לאייטונס

• פותח/ת השרשור
לפני שקופצים, איך נאבדו לך הרשימת שירים? יש לך עדיין את התיקייה של האייטונס הקודם?

הדבר שאתה יכול לעשות הוא בעצם authorize של המחשב הנוכחי, וכל הקבצים מהאייפון יועברו לאייטונס

יש לי הרבה מאוד שירים במחשב, אבל באייפון יש רשימה של 300 בערך שרק אותם אני שומע, אז זה בעייתי להרכיב תרשימה הזאת שוב.
אני לא בטוח שיש לי תתקייה הזאת, איך אני מגיע אליה אם כן?
כשאני מחבר את האייפון ועושה סנכרון ישר קופץ החלון שמתריע על מחיקה של השירים, בגלל זה אני ישר מנתק את האייפון. אתה בטוח שauthorize יעביר את השירים לאייטונס בלי למחוק שום דבר מהאייפון?

יש לי הרבה מאוד שירים במחשב, אבל באייפון יש רשימה של 300 בערך שרק אותם אני שומע, אז זה בעייתי להרכיב תרשימה הזאת שוב.
אני לא בטוח שיש לי תתקייה הזאת, איך אני מגיע אליה אם כן?
כשאני מחבר את האייפון ועושה סנכרון ישר קופץ החלון שמתריע על מחיקה של השירים, בגלל זה אני ישר מנתק את האייפון. אתה בטוח שauthorize יעביר את השירים לאייטונס בלי למחוק שום דבר מהאייפון?
אמור, כשעושים אוטוריז למחשב אז שני הצדדים 'ידידותיים' וזה מונע את האנטי-גניבה-הורדה לא חוקית סיסטם של אפל. תנסה, זה לא אמור להופיע לך את אותה הודעה.
לגבי התקיה, עם עשו לך פורמט, יכול להיות שבדיסק שפירמטת יש תיקיה שנקאת 'windows.old' את התקיה אתה מגיע דרך תקיית השירים שלי -> אייטונס. יש לך תיקייה כזאת?

היתה לי את אותה בעיה... לאחר כמה שבועות של ניסיונות וחיפושים אני יכול להגיד שלא מצאתי שום פתרון ונמחקו לי כל השירים מהאייפון

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית