עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
את הבועות אפשר להעלים, תן כמה מכות עדינות למזרק לשחרר אותם
מה הכוונה ששברת לא נכון וזה יצא לאוויר ?
כששברתי לא ראיתי גומי או משהו כמו בויאל , פשוט כמו חור כזה
ברור שלא , זה אמפולה לכן שוברים אותה - אין גומי כמו בויאל.
הבועות לא יפריעו לך , תשאב את הכמות שאתה צריך בכל זריקה - תן מכות קטנות שהבועות יעלו מעלה כלפי המחט ותזריק אותם החוצה .
כבר נלחצתי שהפרגניל לא סטרילי או משהו , תודה רבה 😃
בכיף , בהצלחה.
מה הבעיה לתת בישבןבוקר טוב , היום זריקה ראשונה של פרגניל , הבנתי שאסור להזריק את הטסט והפרגניל באותו מקום על מנת שלא תיווצר דלקת , אם כן , בהנחה שביום שישי הזרקתי טסט לרגל שמאל , אני יכול להזריק לשם היום פרגניל ?
לא רציתי לפתוח פוסט חדש בשביל זה , מקווה שזה בסדר , המשך יום נעים ותודה לעונים 😃
תזריק פרגניל בבטן התחתונה.
מה הבעיה לתת בישבן
סרטון מעולה להמחשה.
ויאללה חברים להתחיל להגדיל ראש .
על הפרגניל כתוב בפירוש להזריק תוך שרירי , בסרטון שהבאת מדובר על הזרקה תת עורית .. השאלה כמה זמן עובר אחרי זריקה של אנטט עד שאפשרי להזריק לאותו אזור פרגניל ?
אני מוותר , אתה ניצחת:🤦♂️:
יכול להיות שפספסתי משהו ? שלחת לי סרטון של הזרקה תת עורית כשרשום על התכשיר להזריק תוך שרירי , מה פשר ה "אני מוותר , אתה ניצחת" ?
מישהו בכל זאת יכול לענות לי ?
תקנה מזרקי/מחטי אינסולין. משעמם לך להזריק פרגניל עם מחט 23? מיותר לגמרי. קנה מחט 29, 30 או 31 ולא תרגיש דבר.ניסיתי להזריק לשם אנטט אבל אני לא מצליח להגיע למצב שהמחט נמצאת בזווית 90 מעלות מהישבן , לכן אני מעדיף להזריק ברגליים גם את הפרגניל .
שחכתי לצטט אותכם בתגובה הקודמת
אני מזריק את הפרגניל תוך שרירי עם מחט כחולה 23g השאלה האם זה בסדר להזריק לבטן ואם כן יש איזה סרטון או תמונה להמחשה ?
בוקר טוב , היום זריקה ראשונה של פרגניל , הבנתי שאסור להזריק את הטסט והפרגניל באותו מקום על מנת שלא תיווצר דלקת , אם כן , בהנחה שביום שישי הזרקתי טסט לרגל שמאל , אני יכול להזריק לשם היום פרגניל ?
לא רציתי לפתוח פוסט חדש בשביל זה , מקווה שזה בסדר , המשך יום נעים ותודה לעונים 😃
מה קרה לשאר האיברים בגוף? למה להזריק במקומות שאתה שם בהם שמן?
יש כתפיים שזה מאוד נוח ונחמד. קח מחט קטנה ותזריק וזהו.
פרגניל אפשר גם תת-עורי! הסיבה שעל הקרטון רשום למתן שרירי היא עקב השימוש בו והזמינות הביולוגית.
בגדול ברפואה מזריקים אמפולה אחת מלאה במכה ובכדי לאפשר ספיגה מהירה וזמינות ביולוגית גבוהה יותר מזריקים לשריר.
תקנה מזרקי/מחטי אינסולין. משעמם לך להזריק פרגניל עם מחט 23? מיותר לגמרי. קנה מחט 29, 30 או 31 ולא תרגיש דבר.
וכן אפשר להזריק פרגניל לשריר או תת עורי כמו בסירטון הנ״ל.