נק' מוניטין:
10,325
- 5,583
- 318
טוב אז אתמול הייתה תחרות מדהימה , מטורפת , מפגרת ,פסיכית וכל מושג אחר שיכול לבטא את מה שהלך שם מבחינת האווירה!!!
באתי אחרי שטחנתי מלא יום לפני ובגלל זה הבטן עשתה לי קצת בעיות , באתי מצונן בלי הרבה מוטיבציה בהתחלה ועם האמס תפוס [מה שהמעסה התותח שהיה שם תיקן]. לא באתי לתרץ או משהו ידעתי שזה לא ישנה כלום ומה שצריך זה רק להפציץ. עם מטרה של שיאי עולם , לא עניין אותי כלום חוץ מזה!!! אגב היה מולי מתחרה שלא ידעתי לקיומו כלל חחח....
סקוואט 175:
סקוואט 190 - שיא עולם חדש: [שיא עולם קודם עמד על 188]
סקוואט 195: פסילה , איבדתי ריכוז , היה כבד לא הלך..
בנ'ץ:
כניסה ראשונה: 100 קילו
כניסה שנייה: 110 הספוטר משום מה נגע מוקדם מדי , כל כך עצבן אותי והרס לי הכל, ההנהלה החליטה לתת לי עוד כניסה כניסיון נוסף.
כניסה שלישית: 110 לא ננעל , כבר הרגיש כבד מדי.
כניסה רביעית: לא נכנסתי , רציתי לשמוע כוח לדדליפט.
דדליפט:
205 קילו , קל:
225 קילו שיא אישי!!!
232 שיא אישי+שיא עולם חדש!!!!
תודה לק1בה על הכאפות ולכולם על התמיכה , היה תחרות מעולה!! מקווה לראות את כולם בפסח.
הכתוביות בסרטון לא יצאו טובות בעריכה אבל לא נורא.
באתי אחרי שטחנתי מלא יום לפני ובגלל זה הבטן עשתה לי קצת בעיות , באתי מצונן בלי הרבה מוטיבציה בהתחלה ועם האמס תפוס [מה שהמעסה התותח שהיה שם תיקן]. לא באתי לתרץ או משהו ידעתי שזה לא ישנה כלום ומה שצריך זה רק להפציץ. עם מטרה של שיאי עולם , לא עניין אותי כלום חוץ מזה!!! אגב היה מולי מתחרה שלא ידעתי לקיומו כלל חחח....
סקוואט 175:
סקוואט 190 - שיא עולם חדש: [שיא עולם קודם עמד על 188]
סקוואט 195: פסילה , איבדתי ריכוז , היה כבד לא הלך..
בנ'ץ:
כניסה ראשונה: 100 קילו
כניסה שנייה: 110 הספוטר משום מה נגע מוקדם מדי , כל כך עצבן אותי והרס לי הכל, ההנהלה החליטה לתת לי עוד כניסה כניסיון נוסף.
כניסה שלישית: 110 לא ננעל , כבר הרגיש כבד מדי.
כניסה רביעית: לא נכנסתי , רציתי לשמוע כוח לדדליפט.
דדליפט:
205 קילו , קל:
225 קילו שיא אישי!!!
232 שיא אישי+שיא עולם חדש!!!!
תודה לק1בה על הכאפות ולכולם על התמיכה , היה תחרות מעולה!! מקווה לראות את כולם בפסח.
הכתוביות בסרטון לא יצאו טובות בעריכה אבל לא נורא.
נערך לאחרונה: