נק' מוניטין:
2
- 48
- 4
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תשמע בלי להעליב או משהו אבל לפני שאתה מעלה כאלה סירטונים, תשפר את הטכניקה בתרגילים המורכבים כי היא דיי זוועתית. ולמה אתה שם חגורה במשקלים כאלה? למה סומו דדליפט בזמן חימום לא הבנתי? הגב שלך התעקם בדדליפט ממש לא בגלל החגורה אלא בגלל שהמשקל כבד לך מידי.. תוריד משקלים ותתחיל לעבוד על טכניקה.
בפרס המרפקים צריכים להיות מתחת למוט ולא לפניו.
לא רק שאין מנוף אתה גם מסתכן בפציעה.
ממליץ על לעבור על סרטוני טכניקה מחדש ולהקפיד לשמור על אותם דגשים בכל אימון.
זה כדי שיהיה לך בסיס טוב של טכניקה, ולא יהיו לך הרגלים רעים(שקשה לשנות אותם).
למה לא?למה אתה עושה 5/3/1 ?
כי אתה עוד בשלב של המתאמן המתחיל, ואתה יכול להתקדם הרבה יותר מהר(מבלי להתפשר על הטכניקה כמובן).למה לא?
קודם כל, כל הכבוד על השיתוף של המסלול שלך. ל 150 דדליפט אני מאמין שתגיע לשם בקלות. עם עבודה, תזונה, שינה, וגישה חיובית כמו שיש לך, זה יקרה מאוד מהר בעז"ה.
ממליץ לך לעבוד עם מאמן (אם אתה עדיין לא). אני מבין שבגלל שאתה רוצה להתקדם בדדליפט, אתה מתחיל איתו. אבל אני ממליץ לך להחיל עם סקוואט, זה יותר חשוב להתחיל איתו קודם, וזה יעזור בדדליפט שלך בסופו של דבר.
אני לא חושב שכדאי לך להתחיל עם סומו דדליפט. זה לא תרגיל שאפשר להתקדם איתו בהתחלה, אני ממליץ להתחיל דדליפט רגיל, ואז לראות עם סומו בכלל מתאים לך (הניחוש שלי, שזה כנראה לא מתאים למבנה גוף שלך).
אבל הכי חשוב, כדי להרים משקלים כבדים, אתה חייב לעבוד ולשפר את הטכניקה תמיד. הגב מתעגל בדדליפט, ואני לא ממליץ למשוך ככה 150.
תשפר את הטכניקה עם סרטונים ומאמן, ובעז"ה בקרוב תמשוך 150.
הכל מתוכנן אצלי במחברת שבוע מראש:victory:כי אתה עוד בשלב של המתאמן המתחיל, ואתה יכול להתקדם הרבה יותר מהר(מבלי להתפשר על הטכניקה כמובן).
כלל חשוב - השתמש תמיד באפשרות התכנון הפשוטה ביותר.