הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון תחרות ראשונה :)82.5 ג'יוניור

harder

משתמש קבוע
1,356
349
נק' מוניטין:
4,203
1,356
349
מבחינתי היה נדיר, 3 חודש לפני התחרות החלטתי להשתתף, במשך חודשיים האחרונים תירגלתי סקוואט בלי ומראה ובלי תומכי ברכיים מה שהוריד לי את הסקוואט באזה 15 קילו והייתי משוק ונעלצתי לעשות ריסט בסקוואט ולאט לאט החזרתי את הכוח שהיה לי בסקוואט.
במשך חודשיים האלה גם חיזקתי את הדדליפט ב15-20 קילו הוא היה ממש חלש אצלי אבל הצלחתי לחזק אותו שיהיה נורמלי וגם הבנץ עבדתי במשך חודשיים על תכניקה החדשה שכולה כף רגל על הריצפה ועבדתי הרבה על גמישות כדי להצליח לעשות את זה וחזקתי אותו ככה ב10 קילו למראת שלא הצלחתי ללחוץ 120 קילו כמו שלחצתי במכון.קיצר כל זה בתנאים מעצבנים של הצבא במשך חודש האחרון התחלתי חיטבון שקלתי 86 קילו והייתי צריך להביא לצבא אוכל כל פעם וגם לעבודה בשישי שבת כדי לשמור על תפריט,יום לפני עשיתי יבוש קטן ונשקלתי בסוף 79 .

9 יום לפני התחרות בדקתי סינגלים בתאיי תחרות ואותה בדיוק תוצאה הצלחתי להביא לתחרות ואני מאוד מרוצה מעצמי בקטע הזה
קיצר אחרי החפירה סירטון מהיר, כול אלה היו כניסות שניות והכניסות האחרונות נכשלו אבל אם חיוך על הפנים

(תראו בסוף ברחה לי פיטמה חח)

המטרה החדשה שלי היא לשבור את שיא העולם בסקוואט בקיטגוריה ג'ניור 82.5 זה יהיה קשה במיוחד צבא בסיס סגור +עבודה בסופי שבוע +אהבה חדשה (לא קשור אבל אני רואה שזה הולך להקשות ) אבל אני מאמין שזה אפשרי !

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד קיריל! סקוואט חזק!! כמה השיא עולם עומד כיום?
תודה רבה
עומד על 232 כבד יחסית אני יודע אבל אפשרי

הייתי מקצץ בעומק במקומך, סחטייין תותח.
אני בשוק מזה לא ידעתי שאני יורד כל כך עמוק תמיד חשבתי במכון שאני על הקצה,תודה ..

תודה רבה
עומד על 232 כבד יחסית אני יודע אבל אפשרי

אני בשוק מזה לא ידעתי שאני יורד כל כך עמוק תמיד חשבתי במכון שאני על הקצה,תודה ..
תסתכל בסרטון, יש בערך שנייה אחרי שאתה שובר מקביל.

יפה מאוד!
בהצלחה במטרה של השיא עולם, אבל ניראה לי אתה תסתבך עם שובבני שאני מאמין שגם הוא הולך לשבור את השיא...

מוניטין.

• פותח/ת השרשור
מה זה פיטמה שברחה לעומת זה שהסתובבתי עם סינגלט קרוע וכל התחת בחוץ במשך חצי תחרות? 🤣
חחחחחח
יפה מאוד!
בהצלחה במטרה של השיא עולם, אבל ניראה לי אתה תסתבך עם שובבני שאני מאמין שגם הוא הולך לשבור את השיא...

מוניטין.
שובבני צעיר וחסון יש לו זמן להגיע לג'וניור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית