הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקו דם חודשיים לאחר הסייקל

Zeuthand Events

משתמש פעיל
836
1
נק' מוניטין:
548
836
1
חודש אחרי הPCT עשיתי בדיקות, הכל תקין חוץ מ:
ACT(GOT) שיצא 68 כאשר גבול העליון הוא 40.
BUN יצא 25 כאשר גבול הלעיון הוא 20.
בגלל שזה כבר חודשיים אחרי הסיייקל, אני לא חשוב שיש קשר. במהלך הסייקל השתמשתי בטסט קצר 8 שבועות וטורינבול 4 שבועות.
יכול להיות שהACT יוצא מהנורמה בגללל שאני מתאמן קשה והגוף שלי עוד לא רגיל לעומס כזה (לפעמים פעמיים ביום חדכ + אגרוף), או שזה חייב להצביע על עומס יתר על כבד?
יכול להיות אני אוכל חריף עושה לי את זה?
בכל מקרה מה דעתכם צריך להתייחס לזה?
יש לציין שאני לא שותה אלכוהול.

ומה לגבי הBUN, פעם שעבר רופא אמר לי שצריך לשתות יותר, חוץ מי זה עוד פעם, האם נתון שיצא לי מראה על משהו לא תקין, או שזה תוצאה נורמטיבית לספורטאי שמתאמן הרבה ואוכל הרבה חלבון?

תודה לכולם.

הי,

תפקודי הכבד שלך מעט גבוהים. האם הרצת אוראליים בסייקל?
לגבי BUN - מציין את רמות החנקן באוראה של הדם.
25 זו רמה טיפה גבוהה ויכולה להיווצר ממספר גורמים כשהעיקרי שבהם הינו מיעוט בנוזלים.
לעומת-זאת, זה יכול להצביע על ירידה בתפוקת הכליות אך ברמה הזאת לא הייתי דואג אבל שם במעקב.

האם הבדיקה הייתה לאחר צום ארוך (נגיד לאחר שינה)?

• פותח/ת השרשור
הי,

תפקודי הכבד שלך מעט גבוהים. האם הרצת אוראליים בסייקל?
לגבי BUN - מציין את רמות החנקן באוראה של הדם.
25 זו רמה טיפה גבוהה ויכולה להיווצר ממספר גורמים כשהעיקרי שבהם הינו מיעוט בנוזלים.
לעומת-זאת, זה יכול להצביע על ירידה בתפוקת הכליות אך ברמה הזאת לא הייתי דואג אבל שם במעקב.

האם הבדיקה הייתה לאחר צום ארוך (נגיד לאחר שינה)?

היה טורינבול 40 מג במשך 4 שבועות. אבל יש לציין שצרכתי אותו יחד עם LIV52 4-6 כדורים ביום וגם בחודש של הPCT המשכתי עם LIV52, לכן אני חושב שאין כשר בין תפקודי כבד לבין צריכת הטורינבול. את הבדיקות עשיתי 3 שבועות אחרי הPCT כלומר 7 שבועות אחרי הסייקל.

כן בגלל שהיה גלוקוז בבדיקות אז רופא אמר לי לא לאכול 12 שעות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית