הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טוהר הלילה

• פותח/ת השרשור Tohar
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
היו ריסטים ?

בכל אופן הקפיצות עדיין גדולות ( 5 לאימון ) , לדעתי יש עוד המון להתקדם בפרט אם יש מקום לריסט .

עד לא מזמן לא הייתי כלכך רציני, הגעתי ל152.5 5,2,1 פחות או יותר בSQ וזה היה בתקופה שהייתי מפספס פה ושם אימונים ואז הפסקתי לשבוע.
אחרי שבוע נכנסתי לרצינות ומאז לא היו ריסטים.. מקווה שהDL שלי בשישי שאני חוזר על המשקל של אימון שעבר יעלה ולא אצטרך לעשות ריסט.😃

ראיתי אותך בתחרות רק לא זיהיתי שזה אתה. אתה נראה הרבה יותר נמוך מאושר, אתה נראה משהו כמו 1.75-1.8 מ' לעומת אושר שנראה ענק. מה הגובה שלך אם אפשר לדעת?
אתה עושה SS עם אימון התאוששות, נכון?
משקלים מטורפים 😃

אני 1.78 מ' מסתבר. וכן אני עושה גם אימון התאוששות.
ותודה 😁

קיצר אני צופה 200 סקוואט חח
בכל אופן יש המון להתקדם בשיא הרצינות

• פותח/ת השרשור
זה מפתיע אותך? אני חושב שהגנטיקה של המשפחה הזו כבר הוכיחה את עצמה.
ילד בן 16 שמתקרב ל180X3X5 במשקל 98 זה לדעתי על רמת העילוי, במיוחד שהוא מתאמן רק שלוש חודשייים אחרי פרישה של שנתיים. תן לי עוד ילד כזה בארץ (ונוציא את הגן מהמשוואה) ואני חותך לאליק תזין 😉

ילד בן 16 שמתקרב ל180X3X5 במשקל 98 זה לדעתי על רמת העילוי, במיוחד שהוא מתאמן רק שלוש חודשייים אחרי פרישה של שנתיים. תן לי עוד ילד כזה בארץ (ונוציא את הגן מהמשוואה) ואני חותך לאליק תזין 😉

אני חושב שהבנתי למה אתה כל כך אובססיבי לגבי רטיו, אתה פשוט אוהב מספרים.

אני
כמו כן יש את אנטון שגולש לפעמים בפורום וחוץ מה160 סקוואט יש לו גם 140 בנצ'
וה160 זה ישן אני בטוח שיש לו יותר עכשיו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית