עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היו ריסטים ?
בכל אופן הקפיצות עדיין גדולות ( 5 לאימון ) , לדעתי יש עוד המון להתקדם בפרט אם יש מקום לריסט .
ראיתי אותך בתחרות רק לא זיהיתי שזה אתה. אתה נראה הרבה יותר נמוך מאושר, אתה נראה משהו כמו 1.75-1.8 מ' לעומת אושר שנראה ענק. מה הגובה שלך אם אפשר לדעת?
אתה עושה SS עם אימון התאוששות, נכון?
משקלים מטורפים 😃
מוניטין טוהר,
חייב לשאול, מה הגובה משקל ואחוז שומן בקירוב עכשיו?
כל הכבוד התקדמות יפה! מ.ג?
פריק גנטי4 פלטות בSS
אני חושב יש לנו פה פריק גנטי
4 פלטות בSS
אני חושב יש לנו פה פריק גנטי
ילד בן 16 שמתקרב ל180X3X5 במשקל 98 זה לדעתי על רמת העילוי, במיוחד שהוא מתאמן רק שלוש חודשייים אחרי פרישה של שנתיים. תן לי עוד ילד כזה בארץ (ונוציא את הגן מהמשוואה) ואני חותך לאליק תזין 😉זה מפתיע אותך? אני חושב שהגנטיקה של המשפחה הזו כבר הוכיחה את עצמה.
ילד בן 16 שמתקרב ל180X3X5 במשקל 98 זה לדעתי על רמת העילוי, במיוחד שהוא מתאמן רק שלוש חודשייים אחרי פרישה של שנתיים. תן לי עוד ילד כזה בארץ (ונוציא את הגן מהמשוואה) ואני חותך לאליק תזין 😉
אניילד בן 16 שמתקרב ל180X3X5 במשקל 98 זה לדעתי על רמת העילוי, במיוחד שהוא מתאמן רק שלוש חודשייים אחרי פרישה של שנתיים. תן לי עוד ילד כזה בארץ (ונוציא את הגן מהמשוואה) ואני חותך לאליק תזין 😉
חחחחחחח מספרים זה אני.אני חושב שהבנתי למה אתה כל כך אובססיבי לגבי רטיו, אתה פשוט אוהב מספרים.