הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בקשר לתוצאות בדיקת דם

Lokoman

משתמש מתחיל
34
1
נק' מוניטין:
2
34
1
רציתי לדעת האם הטוסטרון נמוך באמת כמו שאני חושב?

upload_2013-12-2_18-37-7.png

כן, אבל מה יצא לך ה TEST FREE?
ה TOTAL יכול לבוא כרפרנס ל Free נמוך, אבל מה שמשנה באמת זה ה Free (אם כי לא ראיתי אף פעם אדם שה TOTAL שלו היה תקין וה Free נמוך או ההפך. הם בד״כ או ששניהם נמוכים או ששניהם גבוהים, אלא אם יש תסמונת כזו או אחרת).

בכל מקרה הרופאים בישראל יגידו לך שזה תקין. זה לא תקין בכלל, אבל זה תלוי אם יש לך את התופעות לוואי של טסט נמוך. אם לא, אז תחייה עם זה (אם כי אני לא מאמין שעם הערכים הנ״ל אין לך תופעות לוואי, אבל שוב, צריך את ה Free כדי לקבל תמונה טובה יותר לגבי מצבך).

• פותח/ת השרשור
ה TOTAL יכול לבוא כרפרנס ל Free נמוך, אבל מה שמשנה באמת זה ה Free (אם כי לא ראיתי אף פעם אדם שה TOTAL שלו היה תקין וה Free נמוך או ההפך. הם בד״כ או ששניהם נמוכים או ששניהם גבוהים, אלא אם יש תסמונת כזו או אחרת).

בכל מקרה הרופאים בישראל יגידו לך שזה תקין. זה לא תקין בכלל, אבל זה תלוי אם יש לך את התופעות לוואי של טסט נמוך. אם לא, אז תחייה עם זה (אם כי אני לא מאמין שעם הערכים הנ״ל אין לך תופעות לוואי, אבל שוב, צריך את ה Free כדי לקבל תמונה טובה יותר לגבי מצבך).
ביקשתי בדיקה לטוסטרון וזה מה שבדקו לי השאלה שלי מה אפשר לעשות בשביל לעלות את זה עם כמו שאתה אומר אני ילך לרופא והוא יגיד שזה בסדר כי ככה הם רגילים לעשות לא משנה מה מצבך
מה אפשר לעשות ועם עיפות היא אחת מתופעות הלוואי אז יש ימים שאני באמת עייף סתם ככה ויש ימים שהכל בסדר
וואוו יש לך באמת ערכים נמוכים ..
מה אפשר לעשות במקרה כזה?

ביקשתי בדיקה לטוסטרון וזה מה שבדקו לי השאלה שלי מה אפשר לעשות בשביל לעלות את זה עם כמו שאתה אומר אני ילך לרופא והוא יגיד שזה בסדר כי ככה הם רגילים לעשות לא משנה מה מצבך
מה אפשר לעשות ועם עיפות היא אחת מתופעות הלוואי אז יש ימים שאני באמת עייף סתם ככה ויש ימים שהכל בסדר
מה אפשר לעשות במקרה כזה?
תדבר עם הרופא שלך ותגיד לו באם יש לך חשק מיני נמוך או שאתה עייף מדי

• פותח/ת השרשור
תדבר עם הרופא שלך ותגיד לו באם יש לך חשק מיני נמוך או שאתה עייף מדי
אין לי בעיה עם זיקפה או משהו הכל תקין אבל עייפות ואלי טיפה חוסר בחשק היום אני אצל הרופא מקווה שיתן לי תשובות כמו שצריך

במקרה הנ"ל אין צורך בבדיקות FREE מאחר ורואים שאין הפרשת LH.

רציתי לדעת האם הטוסטרון נמוך באמת כמו שאני חושב?

צפה בקובץ המצורף 13400

הבעיה היותר גרועה מהטסט' שלך היא הפרשת הLH שלך שמראה שדברים לא הולכים כרגע לכדי שיפור.
אם הרמה הייתה נמוכה אבל ההפרשה גבוהה אז אנחנו רואים תיקון שהגוף מנסה לבצע.

בכל אופן, גש עם התוצאות לאנדוקרינולוג להמשך בירור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית