עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ביקשתי בדיקה לטוסטרון וזה מה שבדקו לי השאלה שלי מה אפשר לעשות בשביל לעלות את זה עם כמו שאתה אומר אני ילך לרופא והוא יגיד שזה בסדר כי ככה הם רגילים לעשות לא משנה מה מצבךכן, אבל מה יצא לך ה TEST FREE?
ה TOTAL יכול לבוא כרפרנס ל Free נמוך, אבל מה שמשנה באמת זה ה Free (אם כי לא ראיתי אף פעם אדם שה TOTAL שלו היה תקין וה Free נמוך או ההפך. הם בד״כ או ששניהם נמוכים או ששניהם גבוהים, אלא אם יש תסמונת כזו או אחרת).
בכל מקרה הרופאים בישראל יגידו לך שזה תקין. זה לא תקין בכלל, אבל זה תלוי אם יש לך את התופעות לוואי של טסט נמוך. אם לא, אז תחייה עם זה (אם כי אני לא מאמין שעם הערכים הנ״ל אין לך תופעות לוואי, אבל שוב, צריך את ה Free כדי לקבל תמונה טובה יותר לגבי מצבך).
מה אפשר לעשות במקרה כזה?וואוו יש לך באמת ערכים נמוכים ..
תדבר עם הרופא שלך ותגיד לו באם יש לך חשק מיני נמוך או שאתה עייף מדיביקשתי בדיקה לטוסטרון וזה מה שבדקו לי השאלה שלי מה אפשר לעשות בשביל לעלות את זה עם כמו שאתה אומר אני ילך לרופא והוא יגיד שזה בסדר כי ככה הם רגילים לעשות לא משנה מה מצבך
מה אפשר לעשות ועם עיפות היא אחת מתופעות הלוואי אז יש ימים שאני באמת עייף סתם ככה ויש ימים שהכל בסדר
מה אפשר לעשות במקרה כזה?
אין לי בעיה עם זיקפה או משהו הכל תקין אבל עייפות ואלי טיפה חוסר בחשק היום אני אצל הרופא מקווה שיתן לי תשובות כמו שצריךתדבר עם הרופא שלך ותגיד לו באם יש לך חשק מיני נמוך או שאתה עייף מדי
כן, אבל מה יצא לך ה TEST FREE?
ה TOTAL יכול לבוא כרפרנס ל Free נמוך, אבל מה שמשנה באמת זה ה Free (אם כי לא ראיתי אף פעם אדם שה TOTAL שלו היה תקין וה Free נמוך או ההפך. הם בד״כ או ששניהם נמוכים או ששניהם גבוהים, אלא אם יש תסמונת כזו או אחרת).
בכל מקרה הרופאים בישראל יגידו לך שזה תקין. זה לא תקין בכלל, אבל זה תלוי אם יש לך את התופעות לוואי של טסט נמוך. אם לא, אז תחייה עם זה (אם כי אני לא מאמין שעם הערכים הנ״ל אין לך תופעות לוואי, אבל שוב, צריך את ה Free כדי לקבל תמונה טובה יותר לגבי מצבך).