הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חברים שאלה בקשר לאזור ההזרקה

גילי

משתמש מתחיל
55
0
נק' מוניטין:
0
55
0
היום נתתי באזור התחתון של העכוז בחלק שבין הרגל לתחילת העכוז האם זה אזור טוב להזרקה נראה לי שלא נתתי בשריר האם החומר הלך או שזה לא משנה וזה בסדר נתתי שם בגלל שעדיין קצת נפוח וכואב בחלק העליון בשרירבשניי הצדדים מהפעמיים הקודמות מלפניי 4 ימים שנתתי האם האזור התחתון הוא נקודה טובה להזרקה אפילו אם זה רקמת שומן כי בכול מקרה החומר עובר

לא הצלחתי להבין מה רשמת.
נתחיל מזה שעשית סלט, אין סימני פיסוק, כלום.

להבא נא לרשום את ההודעות שלך בצורה ברורה.

• פותח/ת השרשור
האים.אזור הזרקה בחלק התחתון ,הוא אזור טוב להזרקה או,

שהחומר מבוזבז בגלל, שאין שם שריר, אני מדבר על החלק, שבין הרגל לעכוז.בשומן

זה לא מקום טוב להזרקות. עובר שם עצב גדול מאוד, ואתה יכול להיות נכה אם תמשיך לעשות את השטויות האלה.

לגבי הפעילות של החומר עצמו:
1. סטרואיד זה חומר שומני, אז יכול להיות שהוא ייספג במידה רבה ברקמת השומן שאליה הזרקת אותו. לא יודע מה ההשפעה של זה ברמה של הגוף כולו, אבל אני מניח (אולי אני טועה) שזה יוריד את ההשפעה של מה שלקחת.
2. ניקוז הדם מרקמות שומן נמוך בד"כ, אז השחרור של החומר לדם ומשם לשרירים יהיה איטי יותר.

נערך לאחרונה:
היום נתתי באזור התחתון של העכוז בחלק שבין הרגל לתחילת העכוז האם זה אזור טוב להזרקה נראה לי שלא נתתי בשריר האם החומר הלך או שזה לא משנה וזה בסדר נתתי שם בגלל שעדיין קצת נפוח וכואב בחלק העליון בשרירבשניי הצדדים מהפעמיים הקודמות מלפניי 4 ימים שנתתי האם האזור התחתון הוא נקודה טובה להזרקה אפילו אם זה רקמת שומן כי בכול מקרה החומר עובר

מצטער שאני ציני על הבוקר אבל המקרה מחייב. דבר ראשון שאתה צריך להיות מודאג ממנו זה שאתה לא יודע להזריק וכניראה אין לך מושג מה אתה עושה ואתה בטח חושב שזה שאתה לוקח סטרואידים יהפוך אותך להיות רוני קולמן. אז זהו אחרי שסיפקתי את יצר הציניות שלי נעבור לעניין

הבעיה עם הזרקה לרקמות שומן היא שאין לסטרואיד מקום ליצור את המאגר (deposit) ומשם להכנס למחזור הדם בסוספו של דבר זה יכנס למחזור הדם אבל בטח לא יגרום לאפקט שלקית סטרואידים (כמו שצריך) גורמת אני מציע לך קודם ללמוד איך מבצעים פרוטוקול הזרקה כמו שצריך
לפני שבכלל אתה מרים מזרק

זה לא ציניות, מה שכתבת, זה דבר בסיסי למי שמחליט לעקוף את ההגנות של הגוף ולהחדיר דברים ישר פנימה. לך דע אם הוא מחטא, ועושה את שאר הפרוטוקול הנחוץ.
נ.ב. אם תשלח לי את הכתובת שלך, אני אשלח לך במתנה מקלדת בה גם מקשי הפסיק ונקודה מתפקדים היטב ;-) זה עושה התקף של קוצר נשימה, לקרוא את ההודעות שלך...

זה לא ציניות, מה שכתבת, זה דבר בסיסי למי שמחליט לעקוף את ההגנות של הגוף ולהחדיר דברים ישר פנימה. לך דע אם הוא מחטא, ועושה את שאר הפרוטוקול הנחוץ.
נ.ב. אם תשלח לי את הכתובת שלך, אני אשלח לך במתנה מקלדת בה גם מקשי הפסיק ונקודה מתפקדים היטב ;-) זה עושה התקף של קוצר נשימה, לקרוא את ההודעות שלך...

✌️

חחחחחח מה יש דבר פסיקים ונקודות במקלדת?

• פותח/ת השרשור
חברים אני יודע להזריק אני עושה סייקלים כבר קרוב ואני

לא צוחק קרוב ל10 שנים התחלתי אם החברות הרוסיות שהיו בזמנו ולקחתי חומרים ישראלים מבית מרקחת אם זה דקה נורולון.הלוטסטין. וססטונון .אחר כך עברתי לחומרים של בריטיש דראגון .חומרים מתאילנד וחומרים מהולנד ,אם זה דקות של הולנד. לקחתי אנדרול שאני יודע שהוא חזק לקחתי אותו בחציי כדורים ועוד ועוד....ככה שיש לי ניסיון חברים בסייקלים.אבל עשיתי הפסקה ארוכה של 5 שנים .בגלל שהורדתי נוזלים יותר מידיי אם סיטומל ופוסית .וקלנבוטרול לקחתי סייקל של שלושתם(למי שמכיר)(החומרים שבכול אופן היו אז)והתאשפזתי בבית חולים .על סף מוות בחיי .העור שלי היה כמו דף נייר.חזרתי לסייקלים ולאימונים הקשים לפניי שנה אם חומרים של היום.וכן אני יודע שצריך להזריק לתוך השריר .
אבל השאלה שלי היתה שאם באזור ההזרקה כואב.האם אפשר להזריק ברקמת שומן .זה הכול זאת שאלתי וקיבלתי ממכם תשובה אחלה תודה.
סלחו לי על הסיפור שכתבתי פשוט תידעו אני ממש לא טירון בנושא יש לי טיפה ידע

לא צוחק קרוב ל10 שנים התחלתי אם החברות הרוסיות שהיו בזמנו ולקחתי חומרים ישראלים מבית מרקחת אם זה דקה נורולון.הלוטסטין. וססטונון .אחר כך עברתי לחומרים של בריטיש דראגון .חומרים מתאילנד וחומרים מהולנד ,אם זה דקות של הולנד. לקחתי אנדרול שאני יודע שהוא חזק לקחתי אותו בחציי כדורים ועוד ועוד....ככה שיש לי ניסיון חברים בסייקלים.אבל עשיתי הפסקה ארוכה של 5 שנים .בגלל שהורדתי נוזלים יותר מידיי אם סיטומל ופוסית .וקלנבוטרול לקחתי סייקל של שלושתם(למי שמכיר)(החומרים שבכול אופן היו אז)והתאשפזתי בבית חולים .על סף מוות בחיי .העור שלי היה כמו דף נייר.חזרתי לסייקלים ולאימונים הקשים לפניי שנה אם חומרים של היום.וכן אני יודע שצריך להזריק לתוך השריר .
אבל השאלה שלי היתה שאם באזור ההזרקה כואב.האם אפשר להזריק ברקמת שומן .זה הכול זאת שאלתי וקיבלתי ממכם תשובה אחלה תודה.

לא הבנתי איך הגעת למצב של אישפוז על סף ממוות ? מה הלך שם? סיטומל אני יודע שזה טי 3 מזה אבל פוסית?הגעת למיון בגלל חוסר נוזלים? או מה?

😣 לא מזריקים לרקמת שומן סטרואידים

אתה יודע גילי, לי זה נראה מאוד מוזר.

אתה טוען לשימוש של קרוב ל10 שנים בחומרים ואתה שואל שאלות של טירונים?
כל ההודעות שלך הם שאלות של טירון.
לי קשה להאמין שאתה כבר עברת כמה סייקלים, אם זה נכון, אז באמת שאין לי מה לומר לך יותר...

אתה יודע גילי, לי זה נראה מאוד מוזר.

אתה טוען לשימוש של קרוב ל10 שנים בחומרים ואתה שואל שאלות של טירונים?
כל ההודעות שלך הם שאלות של טירון.
לי קשה להאמין שאתה כבר עברת כמה סייקלים, אם זה נכון, אז באמת שאין לי מה לומר לך יותר...

מסכים לגמרי

• פותח/ת השרשור
קודם כול פוסית זה חומר שמוריד נוזלים למי שיש בצקות. ודבר

דבר שני.שום דבר לא מוזר .אנשים אני עד.שנכנסתי לפורום הזה.עשיתי סייקלים בדרך שידעתי ואנשים אמרו לי.לא דיברו איתי על אזוריי הזרקה לא אמרו לי על רקמות שומן שאסור להזריק שם או בכול אופן. שהחומר סתם יבוזבז ברקמת שומן ולא יעבוד.כמו שצריך כן אמרו לי על חיטוי המקום ושמירה על סטריליות וברוך השם הכול הלך טוב והסייקלים הראו תוצאות יפות למי שרוצה או לא רוצה להאמין .נכנסתי לפורום כאן לפניי שהתחלתי.לכתוב ולשאול קראתי אם מה שכתבו כאן החברה ומאמרים .וזה היה שונה לגמרי ממה שאני ידעתי ועשיתי התחלתם לדבר על מה מותר מה אסור.אזורי הזרקה .שפה מותר ושם אסור .ולכן התעוררו בי השאלות וזה נראה כאילו אני טירון אבל זה ממש לא נכון

• פותח/ת השרשור
עוד דבר,אחריי שקראתי את מה שכותבים כאן אנשים,

השכלתי ,הבנתי שכנראה מה שחשבתי שזה נכון לעשות (ועובדה ראו תוצאות)הוא לא הדבר הנכון וזה יכול רק לפגוע בי .אם זה פגיעה ברקמות דם .בוירידים או איך מישהו רשם לי עורק ראשי.בכול אופן אני מכיר את שוק הסייקלים די טוב,אולי לא בשפה מקצועית כמו שכמה אנשים כאן יודעים.שיהיה לכם ערב טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית