הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נובה פארם

• פותח/ת השרשור Adgola
  • פורסם בתאריך

Adgola

משתמש מתחיל
37
0
נק' מוניטין:
-3
37
0
מישהו התנסה בטרן ארוך ובולדנון של נובה פארם?
איך החומרים? לפי מה שהבנתי מה שנמכר בארץ מיוצר בארץ
לא להמליץ לי על חברות אחרות אני שואל רק לגבי הנובה

אני לקחתי בעבר בולדנון כמו שצויין זה לא המינון בדוק , טרן ארוך וקצר ניסיתי תופעות לוואי כגון מצבי רוח דכאונות כח לא ממש הרגשתי , לא ממליץ

מישהו התנסה בטרן ארוך ובולדנון של נובה פארם?
איך החומרים? לפי מה שהבנתי מה שנמכר בארץ מיוצר בארץ
לא להמליץ לי על חברות אחרות אני שואל רק לגבי הנובה

לא להמליץ לך על חברות אחרות ?
אתה נשמע כמו מישהו שכבר קנה את החומרים ואז שואל.
שמן מעולה לטיגון.

• פותח/ת השרשור
לא קניתי את החומרים ,ביקשתי לא להמליץ כדי שאנשים יענו על מה ששאלתי ולא איזה חומרים יותר טובים או פחות. זה נכון שמייצרים את זה בארץ?בבית?

מניסיון של חבר שמישהו מאוד מפורסם בתחום גם מחזיר לו את הכסף , בגלל שזו פשוט תרמית

מניסיון של חבר שמישהו מאוד מפורסם בתחום גם מחזיר לו את הכסף , בגלל שזו פשוט תרמית
יש לי 2 חברים שעשו סייקל שלהם והיו תוצאות טובות, לעומת זאת אני מקיר משהו שקיבל וינסרוטל לא טוב (לא זוכר מה היתה הבעייה שלו) אבל החליפו לו לבקשתו לחומר אחר והוא היה מרוצה.
בסייקל הבא שאני מתכנן זה יהיה נובפארם

מניסיון שלי עם נוכלים והיה...בדרך כלל לא מחזירים כסף , אף פעם לא יודו שהחומר דפוק תמיד ינסו להפיל עליך את האשמה (לא אכלת מספיק , לא ישנת מספיק, היתה אמור לשלב עם זה עוד איזה משהו ...)
אם מחזירים כסף או מחליפים מוצר זה כבר טוב !

נערך לאחרונה:
יש לי 2 חברים שעשו סייקל שלהם והיו תוצאות טובות, לעומת זאת אני מקיר משהו שקיבל וינסרוטל לא טוב (לא זוכר מה היתה הבעייה שלו) אבל החליפו לו לבקשתו לחומר אחר והוא היה מרוצה.
בסייקל הבא שאני מתכנן זה יהיה נובפארם

מניסיון שלי עם נוכלים והיה...בדרך כלל לא מחזירים כסף , אף פעם לא יודו שהחומר דפוק תמיד ינסו להפיל עליך את האשמה (לא אכלת מספיק , לא ישנת מספיק, היתה אמור לשלב עם זה עוד איזה משהו ...)
אם מחזירים כסף או מחליפים מוצר זה כבר טוב !

תנסה פארמה לאב , חברה חדשה שרצה ממליץ באהבה מכיר אנשים על החומרים שלהם עכשיו - בכל אופן הסייקל שלי מחכה לי בארון של פארמה לאב.

ממליץ באהבה 😍

הוא אכן ניסה להטיל את האשמה אבל אבא של הבחור עורך דין , ונשלח אליו מכתב די מלחיץ

החומר היחיד ששלח אותי לבית חולים זה נובה פארם...שמן מסריח כמו פליט...חומר גרוע....יש כל כך הרבה חברות טובות בארץ רק לא נובה

אם משהו מיוצר בארץ אז הוא בהכרח באיכות גרועה?
אתם ממש מעודדים תוצרת הארץ...
מה זה, מחווה לאריק איינשטיין?...
הויכוחים האלה ממצים מהר בגלל שחלק מהחומרים האלה כ"כ חסרי סטנדרטים שפעם זה אנדר דוס פעם אובר ופעם חומר אחר... 🤣

הוא אכן ניסה להטיל את האשמה אבל אבא של הבחור עורך דין , ונשלח אליו מכתב די מלחיץ

ממש צחקתי פה כשרשמת שאבא שלו עורך דין ורשם לו מכתב ,
חחחחחח החומרים האלה לא חוקיים והוא ידע מה הוא קנה - זה כמו שתלך לקנות סמים מסוחר , תקבל סטלה מקולקלת ותשלח מכתב של עורך דין שמכרו לך גראס לא מקורי .
נו באמת ...

🤡
החומר היחיד ששלח אותי לבית חולים זה נובה פארם...שמן מסריח כמו פליט...חומר גרוע....יש כל כך הרבה חברות טובות בארץ רק לא נובה
יושב עכשיו הבחור במטבח, קורא מה שכותבים פה בפורום ואומר לעצמו:
"הממ... איזה מדבקה אני אדפיס ואדביק היום..."
🤣

מה זה, מחווה לאריק איינשטיין?...
הויכוחים האלה ממצים מהר בגלל שחלק מהחומרים האלה כ"כ חסרי סטנדרטים שפעם זה אנדר דוס פעם אובר ופעם חומר אחר... 🤣

הויכוחים האלה ממצים את עצמם בגלל טיפשותם של אנשים.
ובהתאם לחתימה שלך אפשר רק להגיד דבר אחד - מי שלא באמת יודע על מה הוא מדבר עדיף שלא.
החומרים בחו"ל הם אנדרדוז וחרא לא פחות מחומרים בארץ. אין לזה קשר למיקור שאתה נמצא בו.
יש לזה קשר לדבר אחד בלבד! עד כמה אתה "מקושר". מי שקרוב לצלחת אוכל יותר - לא משנה בארץ או בחו"ל.
תאמין לי שמאותם החומרים שאתם מדברים פה יש מינונים שהם אובר-דוז בטירוף.
אלא שאלו מיוצרים בעיקר עבור מי שבפנים ואנשים קרובים.

אתה יכול לייצר בעצמך חומר פי 20 יותר טוב גם מאנדרגראונד בחו"ל וגם מבארץ.
אז לתלות את עניין החרא חומר בגלל שזה מיוצר בארץ, זה פשוט מראה על חוסר ידע בשוק..

נ.ב
אני לא פונה אליך באופן אישי, אלא לאמירה כללית שטוענת שהבעיה היא שהחומרים מיוצרים בארץ.

🤡
יושב עכשיו הבחור במטבח, קורא מה שכותבים פה בפורום ואומר לעצמו:
"הממ... איזה מדבקה אני אדפיס ואדביק היום..."
🤣

תעשה טובה, אם אתה לא באמת יודע במה דברים אמורים עדיף שלא תאמר אותם.
זה שיש כמה חברות משתנות ע"י אותו יצרן זה נכון. אבל יש גם כמה יצרנים שונים בשוק וכמה רמות של חומר.
בין אם ההבדלים בסוג השמן, בכמות הקריסטלים ובאופן ההכנה.
סתם לצעוק "כולם אותו דבר" זה מיותר.

גם פיאט ואלפא רומיאו חולקות בית משותף.
גם אאודי, סיאט ופולקסוואגן חולקות מרכבים משותפים.

ולמרות-זאת יש הבדלים בין המוצרים.

הויכוחים האלה ממצים את עצמם בגלל טיפשותם של אנשים.
ובהתאם לחתימה שלך אפשר רק להגיד דבר אחד - מי שלא באמת יודע על מה הוא מדבר עדיף שלא.
החומרים בחו"ל הם אנדרדוז וחרא לא פחות מחומרים בארץ. אין לזה קשר למיקור שאתה נמצא בו.
יש לזה קשר לדבר אחד בלבד! עד כמה אתה "מקושר". מי שקרוב לצלחת אוכל יותר - לא משנה בארץ או בחו"ל.
תאמין לי שמאותם החומרים שאתם מדברים פה יש מינונים שהם אובר-דוז בטירוף.
אלא שאלו מיוצרים בעיקר עבור מי שבפנים ואנשים קרובים.

אתה יכול לייצר בעצמך חומר פי 20 יותר טוב גם מאנדרגראונד בחו"ל וגם מבארץ.
אז לתלות את עניין החרא חומר בגלל שזה מיוצר בארץ, זה פשוט מראה על חוסר ידע בשוק..

נ.ב
אני לא פונה אליך באופן אישי, אלא לאמירה כללית שטוענת שהבעיה היא שהחומרים מיוצרים בארץ.

תעשה טובה, אם אתה לא באמת יודע במה דברים אמורים עדיף שלא תאמר אותם.
זה שיש כמה חברות משתנות ע"י אותו יצרן זה נכון. אבל יש גם כמה יצרנים שונים בשוק וכמה רמות של חומר.
בין אם ההבדלים בסוג השמן, בכמות הקריסטלים ובאופן ההכנה.
סתם לצעוק "כולם אותו דבר" זה מיותר.

גם פיאט ואלפא רומיאו חולקות בית משותף.
גם אאודי, סיאט ופולקסוואגן חולקות מרכבים משותפים.

ולמרות-זאת יש הבדלים בין המוצרים.
חחח... אני לא מקושר...
אני גם לא מבין מספיק כנראה...
אם היית מקבל שקל על כל פעם שקראתי שאחד החומרים האלה חרא ושקל היו לוקחים לי כל פעם שמישהו אומר שאותו לייבל הוא חרא הייתי נשאר כמעט תמיד עם אפס....

חוץ מזה , שים לב שהתגובה שלך דווקא מחזקת את דברי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית