ייעוץ נובה פארם מזוייף

mma.israel

משתמש מתחיל
20
1
נק' מוניטין:
1
20
1
שלום חברים אני בשבוע ה4 שלי לסייקל
לאחר שבועיים בשימוש עם נובה פרופיונאט 100 מג יום כן יום לא הייתה לי נפיחות ממש גדולה וגושים כואבים באיזור ההזרקה. לא הרגשתי כלום אז עברתי לביו מדיקס , הנובה נכנס ממש קשה ונורא סמיך.
בינתיים את הביו אני מרגיש דיי סבבה.
האם נפלתי על זיוף??
מישהו שמע על זיופים של נובה??

אין בפוסט הזה שום כוונה לפרסם או לתמוך בביו מדיקס.

נערך לאחרונה:
שלום חברים אני בשבוע ה4 שלי לסייקל
לאחר שבועיים בשימוש עם נובה פרופיונאט 100 מג יום כן יום לא הייתה לי נפיחות ממש גדולה וגושים כואבים באיזור ההזרקה. לא הרגשתי כלום אז עברתי לביו מדיקס , הנובה נכנס ממש קשה ונורא סמיך.
בינתיים את הנובה אני מרגיש דיי סבבה.
האם נפלתי על זיוף??
מישהו שמע על זיופים של נובה??

אין בפוסט הזה שום כוונה לפרסם או לתמוך בביו מדיקס.
נשמע כמו פוסט מלפני שנתיים... 😆
"זיוף של נובה"- אין דבר כזה... איך אפשר לזייף נובה?
לביו מדיקס היו חומרים לא רעים בכלל בעבר (למעט ה-npp). עושה לך יותר טוב, תישאר איתו...

מצחיק . לזייף נובה פארם , מי ירצה לזייף חברה עם חומרים כואבים , יכול להיות שנפלת על באטץ מדולל 50% חומר פעיל , החברה הזאת כבר ירדה מהשוק אני מתפלא שהשם נשאר עדיין
** לא הבנתי מה שרשמת , בהתחלה רשמת שאתה לא מרגיש כלום מנובה ובסוף רשמת שאתה בנתיים מרגיש סבבה את הנובה אז מה התכוונת ?

• פותח/ת השרשור
מצחיק . לזייף נובה פארם , מי ירצה לזייף חברה עם חומרים כואבים , יכול להיות שנפלת על באטץ מדולל 50% חומר פעיל , החברה הזאת כבר ירדה מהשוק אני מתפלא שהשם נשאר עדיין
** לא הבנתי מה שרשמת , בהתחלה רשמת שאתה לא מרגיש כלום מנובה ובסוף רשמת שאתה בנתיים מרגיש סבבה את הנובה אז מה התכוונת ?

טעות שלי .תיקנתי... התכוונתי שהביו סבבה ולא משאיר גושים כלכך וגם לא כואב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית