עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחח... אני לא מקושר...
אני גם לא מבין מספיק כנראה...
אם היית מקבל שקל על כל פעם שקראתי שאחד החומרים האלה חרא ושקל הי לוקחים לי כל פעם שמישהו אומר שאותו לייבל הוא חרא הייתי נשאר כמעט תמיד עם אפס....
מזדהה איתך בהתחלה שניסיתי אותם הייתי אומר שקיבלתי 70% נכות זמנית , אני לא יודע איך הם עכשיו חלק אומרים שעם הזמן הם השתפרו אבל בתכלס לא חסרות חברות טובות פה בארץהחומר היחיד ששלח אותי לבית חולים זה נובה פארם...שמן מסריח כמו פליט...חומר גרוע....יש כל כך הרבה חברות טובות בארץ רק לא נובה
בשביל זה צריך להיות קרוב לצלחת כדי לקבל משהו איכותי לא ככה ?בכלל לגבי חומרים לא חוקיים בכללי ככל שזה עובר יותר ידיים כך יורדת האיכות !!!
אני לא מקיר את ׳הכימאי׳ שמכין את נובה פארם או את עזה פארם אבל דבר אחד אני יודע שמי שמכין את זה (הוא כמו כל יצרן סמים אחר או איש עסקים) מכין חומר טוב ואיכותי על מנת למכור אותו והוא בונה על לקוחות חוזרים ועל מוניטין של החומר !
זה שהחומר הזה עובר 5-6 ידיים עד שהוא מגיע לצרכן ובדרך הוא עובר מספר מעילות והמחיר קופץ ב 3 זה כבר בעייה אחרת !
אני יודע בוודאות שהנובה עובד טוב, גם סיירוקס (ראיתי שמלכלכים עליו) עובד טוב וכל בug בארץ הוא טוב ואנשים עולים איתו על במות וזוכים - הבעייה זה הדילרים המעפנים שימכרו את אמא ואבא בשביל 300-400 ש׳
אני כבר את החברה שלי מצאתי , מנסה את הטרן שלהם ייתפחלץ לי הצורה תופעות לוואיי אין חוץ מהשיעול חנק הנוראי הזה שזה נמצא בכל חברה אין מה לעשות לגבי זה . הטסט אנטט והפרופ שלהם עובד פצצה כנל לגבי הדקה והבולדנון , אז תכלס אין לי מה לחפשאני מחכה שתקום קבוצת אנשים גברים שלא מקשקשים בפורום ונשלח למעבדה לפחות 3 סוגי חומרים כחול לבן ואז תהיה לכולם אינדיקצייה...יש בארץ חומרים מעולים!!! וכמו שאביעד אמר הכל תלוי כמה אתה מקורב לצלחת ...דבר אחד אני רוצה לחדש לכולם פה שעוד מעט כולם יהיו מקורבים לצלחת ויהנו מחומרים פצצה רק דבר אחד חייב לקרות.... לנסות! ואז לפרגן
זה המצב ידידי.... כדי לקבל חומר לא חוקי ברמה טובה צריך להיות קרוב למקור או שיהיה דילר ממש ממש גבר !!! אבל זה יותר קשה למצואמזדהה איתך בהתחלה שניסיתי אותם הייתי אומר שקיבלתי 70% נכות זמנית , אני לא יודע איך הם עכשיו חלק אומרים שעם הזמן הם השתפרו אבל בתכלס לא חסרות חברות טובות פה בארץ
בשביל זה צריך להיות קרוב לצלחת כדי לקבל משהו איכותי לא ככה ?
שלא תבין לא נכון. אני לא זלזלתי בחומרים ישראליים. אני לא מומחה בברנדים ולא מכיר את כל ה- ug שרצים היום. גם לא תצליח למצא תגובה אחת שלי שרמזה אחרת.אני מחכה שתקום קבוצת אנשים גברים שלא מקשקשים בפורום ונשלח למעבדה לפחות 3 סוגי חומרים כחול לבן ואז תהיה לכולם אינדיקצייה...יש בארץ חומרים מעולים!!! וכמו שאביעד אמר הכל תלוי כמה אתה מקורב לצלחת ...דבר אחד אני רוצה לחדש לכולם פה שעוד מעט כולם יהיו מקורבים לצלחת ויהנו מחומרים פצצה רק דבר אחד חייב לקרות.... לנסות! ואז לפרגן
חחח... אני לא מקושר...
אני גם לא מבין מספיק כנראה...
אם היית מקבל שקל על כל פעם שקראתי שאחד החומרים האלה חרא ושקל היו לוקחים לי כל פעם שמישהו אומר שאותו לייבל הוא חרא הייתי נשאר כמעט תמיד עם אפס....
חוץ מזה , שים לב שהתגובה שלך דווקא מחזקת את דברי...
בכלל לגבי חומרים לא חוקיים בכללי ככל שזה עובר יותר ידיים כך יורדת האיכות !!!
אני לא מקיר את ׳הכימאי׳ שמכין את נובה פארם או את עזה פארם אבל דבר אחד אני יודע שמי שמכין את זה (הוא כמו כל יצרן סמים אחר או איש עסקים) מכין חומר טוב ואיכותי על מנת למכור אותו והוא בונה על לקוחות חוזרים ועל מוניטין של החומר !
זה שהחומר הזה עובר 5-6 ידיים עד שהוא מגיע לצרכן ובדרך הוא עובר מספר מעילות והמחיר קופץ ב 3 זה כבר בעייה אחרת !
אני יודע בוודאות שהנובה עובד טוב, גם סיירוקס (ראיתי שמלכלכים עליו) עובד טוב וכל בug בארץ הוא טוב ואנשים עולים איתו על במות וזוכים - הבעייה זה הדילרים המעפנים שימכרו את אמא ואבא בשביל 300-400 ש׳
ז
זה המצב ידידי.... כדי לקבל חומר לא חוקי ברמה טובה צריך להיות קרוב למקור או שיהיה דילר ממש ממש גבר !!! אבל זה יותר קשה למצוא
כמו לדוגמה סמים : ברגע שזה נוחת בארץ זה טהור עד שזה מגיע לx שמוהל אותו ב 15% ואחרי זה זה מגיע לy שנותן עוד 20%
ואז זה מגיע לעוד איזה טמבל ובסוף האזרח הפשוט מקבל 15% חומר וכל השאר זבל.. המשוואה של הסטרואידים היא די דומה
הרי תחשבו בהגיון לאותו ׳הטבח הביתי׳ שמבשל סוסטנון במטבח העלות יצור של חומר עובד וחומר לא עובד זה אותה העלות !!! מה שעולה הרבה זה הבקבוק והאריזה ( אגב כך זה ברוב המוצרים בעולם )
שלא תבין לא נכון. אני לא זלזלתי בחומרים ישראליים. אני לא מומחה בברנדים ולא מכיר את כל ה- ug שרצים היום. גם לא תצליח למצא תגובה אחת שלי שרמזה אחרת.
זה פשוט הויכוחים בין אנשים שפחות או יותר משתמשים באותם החומרים לכאורה והתגובות כ"כ מנוגדות. אתה אומר שזה עניין של צלחת - מקובל עלי.
רק מקווה שמה שאתה אומר לגבי זמינות הוא נכון ויאפשר לאנשים מנוסים, מבינים ורציניים (לא ילדודס ששנה אחרי הסייקל לא יזכרו איך נראה חדר הכושר) ואני מנסה לחשוב על עצמי ככזה לעשות שימוש איכותי בלי לקחת סיכון שלי אישית, לא מתאים לקחת.
קודם כל נתחיל בזה שאני מכיר כמה שמייצרים את סיירוקס בארץ ויש אחד שמייצר את נובה אני לא מכיר אותם באופן אישיתאביעד הכן אני לא מקיר את הטבח של נובה פארם אני מדבר מתוך הגיון פשוט - אני גם צייניתי שהדרך שיווק היא דומה ולא זהה!
מה שברור זה שיש יצרן אחד מקורי שעושה חומר מצויין ועוד כמה חאפרים/מתווכים שעושים עוול לשוק
1-לגבי הקריסטלים והמחירים , כמוני כמוכך שנינו יודעים שבקבוק של טרן (יד ראשונה כמובן -מהמקור) לא עובר את הסכום הדו ספרותי בהרבה אם בכלל !
אז איך אתה טוען שיכול להיות הבדל של מאות שקלים בין אורגינל לשמן - בהנחה שקונים כמות סיטונאית הקריסטלים לא כאלה יקרים בהשוואה לכל פס הייצור !!!! מה שכן הכי קשה להשיג אותם ואת פס הייצור אפשר לקנות בכל חנות כל בו!!!
2- הכן יש מספר אנשים שמכינים את החומר אבל יש אחד אמיתי וכל השאר מתווכים, מה כל כך קשה להשיג מכונה שתסגור את הבקבוקים הרמתיט- כמובן זה רק דעתי אולי באמת לא מוהלים אותו המתווכים ואני טועה
3- והחומרים הכן עוברים מס׳ ידיים עד שהם מגעים לחדרי הכושר מה שמשפיעה על המחיר שלהם ומקפיץ אותו ב 3
בוא תסביר לי ליאור מה האינטרס של הטבח הבת-ימי (לפי רוח הפורום.. חח) שמנהל עסק ורוצה לבנות שם על מנת להתרחב ולהצליח בעסקי הפארמה ולקנות בית סוף סוף בפריפריה של גוש דן , לעשות אנדר דוס ולפגוע במוניטין של עצמו , מי יורה לעצמו ברגל???קודם כל נתחיל בזה שאני מכיר כמה שמייצרים את סיירוקס בארץ ויש אחד שמייצר את נובה אני לא מכיר אותם באופן אישית
אני יכולה להגיד לך שאתה טועה בעניין כל הדילול וכו , אני יודע בוודאות שאף אחד לא מדלל את סיירוקס או את נובה או שיש זיופים שלהם פשוט מי שמייצר את סיירוקס (כמה מהם ) פשוט חותכים במינון במקום 250 מג אנטט מכינים 200 מג במקרה הטוב
חח למה דווקא ציינת שהוא בת ימי ? , בא אני יגיד לך למה .בוא תסביר לי ליאור מה האינטרס של הטבח הבת-ימי (לפי רוח הפורום.. חח) שמנהל עסק ורוצה לבנות שם על מנת להתרחב ולהצליח בעסקי הפארמה ולקנות בית סוף סוף בפריפריה של גוש דן לעשות אנדרדוס ולפגוע במוניטין של עצמו ???
ניראה לי מוזר כל הסיפור - כמובן אני אומר זאת מתוך חשיבה של איך אני היתי מתנהג.
מי שדופק את העסק פה זה המתווכים/חאפרים לדעתי
בוא תסביר לי ליאור מה האינטרס של הטבח הבת-ימי (לפי רוח הפורום.. חח) שמנהל עסק ורוצה לבנות שם על מנת להתרחב ולהצליח בעסקי הפארמה ולקנות בית סוף סוף בפריפריה של גוש דן , לעשות אנדר דוס ולפגוע במוניטין של עצמו , מי יורה לעצמו ברגל???
ניראה לי מוזר כל הסיפור - כמובן אני אומר זאת מתוך חשיבה של איך אני היתי מתנהג.
מי שדופק את העסק פה זה המתווכים/חאפרים לדעתי
תאמין לי אם כל זה היה חוקי כל בוטק היה צריך להכנס כאן חחאני בכיף אסביר לך את האינטרסים או את המחשבה מאחורי הדברים.
1. את אף לא מעניין מוניטין! למה? כי ברגע שמשהו כבר התפרסם כנפל פשוט עושים חברה חדשה.
וצרכנים כמו צרכנים תמיד ינסו חדש במיוחד כשאין להם ברירה אחרת
2. גם חברות שהרבה זמן בשוק עושות משהו מאוד מאוד נחמד. כשאני מייצר 5000 בקבוקים ומתוכם 1000 אני מייצר עם מינון גבוה, 2000 מינון בינוני ועוד 2000 עם 20% חומר. לצרכן תהיה בעיה. למה? כי נגיד ששני אנשים קונים מוצר האחד נפל על חומר מעולה והשני על שמן.
כשבסופו של דברים מתפרסמים ידיעות סותרות.... איך תדע למי להאמין? הרי יש כאלה שזה באמת עובד עליהם?
כשיש בילדרים מפורסמים שמשתמשים בנובה נגיד ומקדמים אותה כי הם מקבלים אחלה של חומרים וחלק רואים תוצאות, איך אפשר לעלות על הקומבינה?
עוד דבר, אם אתה אומר שטרן ארוך (פרבולן) עולה לייצר חד-ספרתי במינון נכון, אז זה רק מראה שאין לך שמץ על מה אתה מקשקש.
כאשר 10 גר' פרבולן איכותי עולה 400 דולר וזה מספיק ל5 בקבוקים בלי לספור כמובן את שאר המרכיבים. אז אתה מדמיין לדעת מה באמת אתה קונה.
רק שבשביל להיות קרוב לצלחת צריך פוקס או להתעסק בזה המון.תאמין לי אם כל זה היה חוקי כל בוטק היה צריך להכנס כאן חח
ועוד פעם הגענו למסקנה שמי שקרוב לצלחת אוכל יותר
ידידי היקר אני מודה שאין לי שמץ של מושג כמה עולה 10 ג׳ פרבולןעוד דבר, אם אתה אומר שטרן ארוך (פרבולן) עולה לייצר חד-ספרתי במינון נכון, אז זה רק מראה שאין לך שמץ על מה אתה מקשקש.
כאשר 10 גר' פרבולן איכותי עולה 400 דולר וזה מספיק ל5 בקבוקים בלי לספור כמובן את שאר המרכיבים. אז אתה מדמיין לדעת מה באמת אתה קונה.
רק שבשביל להיות קרוב לצלחת צריך פוקס או להתעסק בזה המון.
פוקסים הם פוקסים ולרובנו אין אינטרס להתעסק בזה בשביל סייקל או שניים בשנה. ובחיים כמו בחיים כשמזניחים מתרחקים עוד יותר מהצלחת.
הגיע הזמן שתהיה כאן בארץ חברה טובה לגיטימית ועובדת באופן רציף שכולם ייהנו ולא יעשו מסחרה על אנשים שעובדים קשה בשביל להגיע למטרה שלהם נמאס מכל הזבל שיש בשוק צריך להפיל את הייצרנים שמכינים מאה ויאלים עם 20 אחוז חומר פעילרק שבשביל להיות קרוב לצלחת צריך פוקס או להתעסק בזה המון.
פוקסים הם פוקסים ולרובנו אין אינטרס להתעסק בזה בשביל סייקל או שניים בשנה. ובחיים כמו בחיים כשמזניחים מתרחקים עוד יותר מהצלחת.
הכל נכון, אבל בחיים כמו בחיים לא תמיד ניתן לטפח והצלחת מתרחקת...ידידי היקר אני מודה שאין לי שמץ של מושג כמה עולה 10 ג׳ פרבולן
אבל... אני יודע כמה עולה בקבוקון של פרבולן (טרן-מה שנקרא) עובד בשוק (אני יודע שאסור לפרסם מחירים פה ואני אכבד זאת ) וזה ״לא הרבה בכלל״ מקווה שאני פוליטיקלי קורקט...
בצעירותי קיבלתי מספר זיופים
אבל עם השנים (לא אני אישית כמובן) אבל אדם קרוב עלי מאוד התקרב לצלחת מאוד מאוד מה שנקרא, ואולי הוא בעצמו הצלחת והוא לא מספר לי מאי נעימות.
מה שצריך זה קשרים, לא להזניח ולטפח חברות טובה ומערכת אינטרסים של תן וכך כמו בכל דבר בחיים...
הגיע הזמן שתהיה כאן בארץ חברה טובה לגיטימית ועובדת באופן רציף שכולם ייהנו ולא יעשו מסחרה על אנשים שעובדים קשה בשביל להגיע למטרה שלהם נמאס מכל הזבל שיש בשוק צריך להפיל את הייצרנים שמכינים מאה ויאלים עם 20 אחוז חומר פעיל