אחר תודה לכל המתחרים והצופים !

Littleork

משתמש מתחיל
32
37
נק' מוניטין:
294
32
37
שלום לכולם !

ברצוני לברך את כל מי שעשה מאמץ, הגיע לתחרות שלנו ותרם לאווירה המטורפת והבלתי נשכחת שהייתה שם.
הגיעו הרבה ספורטאים חדשים שנדבקו בחיידק התחרות, וכרגע הולכים להפיץ אותו הלאה. תודה לכולכם על השיפור הניכר במשמעת, סדר והקפדה על הכללים. מהבחינה הזאת אנחנו משתפרים בצעדי ענק - כולם הקפידו על הלבוש, על היציאה המסודרת לתרגיל, עזרו אחד לשני והפגינו כבוד וסבלנות כלפי צוות התחרות.

קבוצות - אני מציעה לקבוצות שבאות בהרכב קבוע לקחת דוגמה מקבוצת חיפה ולחשוב על לוגו וססמה.

כפי שאתם יודעים בתחרות שלנו נקבעו 8 שיאי עולם, כאשר שניים מהם נסעו לאוקראינה. אחרי שנקבל את התוצאות של בדיקות נוזל צהבהב, נשלח את השיאים לעדכון באתר העולמי ונתפוס את מקומנו הראוי, כי הטינז והג'וניורז שלנו חזקים בצורה מטורפת לעומת בני גילם בחו"ל.

לגבי התמונות - הצלם מדימונה עמל על זה יום ולילה, אחרי שאקבל אותם, ייקח לי יום-יומיים לעלות את הכל לפייסבוק.

הלו"ז לשנה הבאה - סמנו לכם תחרות בפסח ותחרות בחנוכה 2014, כאשר התחרות בפסח תהיה מקומית, ובחנוכה קרוב לוודאי בינלאומית. כמובן ייתכנו שינויים. את התאריכים המדויקים נפרסם במהלך החודש. מבחינתנו כמארגנים המשימות הדחופות ביותר לביצוע - רכישת פלטות צבעוניות מקצועיות לפאוורליפטינג ובניית מערך הספוטרים.

שוב תודה לכולכם, נתראה בתחרויות הבאות !!!

אני עדיין מוצא את הקונספט של "שיאי עולם" כמשהו בעייתי, במקרה הטוב.
מילא היו קוראים לזה "אלוף עולם" ואז ניתן להסביר את הביטוי בכך שמדובר באלוף מטעם איגוד X
אבל "שיא עולם" אמור להגדיר הישג (במקרה הזה ספורטיבי) שפשוט לא מתקיים פה.
(ובהחלט ייתכן שאני מפספס פה משהו בהסברים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית