הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שמירה על הישגים

טינו

משתמש מתחיל
143
5
נק' מוניטין:
5
143
5
מה צריך לעשות
בזמן ולאחר pct על מנת לשמור את המאסה שמרוויחם בסייקל?

איזה תוספים להשתמש בשביל למזער ירידה בכח?
אפשר להתחיל עם אנאבר לאחר סייקל טסט בלבד בשביל לשמור על הכח?

• פותח/ת השרשור
כיווצים בלתי נסבלים הייתי משתגע מזה!!!!
מתי זה התחיל לך ?
אני ביום השני ולא הרגשתי כלום חוץ מאנרגיה לכל היום ודפיקות לב מואצות ..קצת חום בפנים
אציין אני בכללי שותה המון מים ומרגיש תמיד שאני צריך הרבה מים

מתי זה התחיל לך ?
אני ביום השני ולא הרגשתי כלום חוץ מאנרגיה לכל היום ודפיקות לב מואצות ..קצת חום בפנים
הכל רגיל.

מתי זה התחיל לך ?
ההתנסות האחרונה שלי עם קלן של סיירוקס הייתה לפני כמה שבועות ולאחר כמה ימים פשוט הפסקתי איתו, באמצע אימון רגליים הרגשתי את התאומים שלי שהולכות להתכווץ בצורה מפחידה ולא הצלחתי כמעט לקום מהמכשיר במכון.
לאחר ששתיתי הרבה מים וגם המון מגנזיום והשתמשתי לכמה ימים בטיאורין ועוד משהו שרשמו כאן, פשוט הגוף לא הגיב לזה בצורה טובה, הרגשתי שאני הולך לאכול כאפות של כיווצים ולא אצליח להתאמן טוב או בכלל להתנהל בחיי שפתאום הידיים החזה או כל דבר אחר מתחיל להתכווץ בצורה כואבת ומפחידה.
יש לי המון התנסויות עם קלן, אבל זו ההתנסות היחידה שבה החלטתי לוותר עליו ולהמשיך עם קפאין ואירובי מרובה.
פשוט בלתי נסבל.
גם לגבי הטיאורין והפוטסיום הבנתי את המינונים שצריך לקחת אבל האם צריך לחלק את זה במהלך היום או לקחת הכל בבת אחת? פשוט מפחיד ללכת למכון ולהתבאס שאי אפשר לסיים את האימון בגלל כיווצים

ההתנסות האחרונה שלי עם קלן של סיירוקס הייתה לפני כמה שבועות ולאחר כמה ימים פשוט הפסקתי איתו, באמצע אימון רגליים הרגשתי את התאומים שלי שהולכות להתכווץ בצורה מפחידה ולא הצלחתי כמעט לקום מהמכשיר במכון.
לאחר ששתיתי הרבה מים וגם המון מגנזיום והשתמשתי לכמה ימים בטיאורין ועוד משהו שרשמו כאן, פשוט הגוף לא הגיב לזה בצורה טובה, הרגשתי שאני הולך לאכול כאפות של כיווצים ולא אצליח להתאמן טוב או בכלל להתנהל בחיי שפתאום הידיים החזה או כל דבר אחר מתחיל להתכווץ בצורה כואבת ומפחידה.
יש לי המון התנסויות עם קלן, אבל זו ההתנסות היחידה שבה החלטתי לוותר עליו ולהמשיך עם קפאין ואירובי מרובה.
פשוט בלתי נסבל.
גם לגבי הטיאורין והפוטסיום הבנתי את המינונים שצריך לקחת אבל האם צריך לחלק את זה במהלך היום או לקחת הכל בבת אחת? פשוט מפחיד ללכת למכון ולהתבאס שאי אפשר לסיים את האימון בגלל כיווצים
אלה תופעות הלוואי של קלן של סיירוקס. לא היית הראשון שדיווח עליהן. עבורך הן היו מאוד ניכרות. הפסקת, יכלת לעבור לקלן אחר, עשה זאת בעתיד.
גם אני חוויתי תופעות לוואי דומות עם סיירוקס רק שלא בעוצמה שאתה מתאר, אלא כאי נעימות בלבד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית