עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מתי זה התחיל לך ?כיווצים בלתי נסבלים הייתי משתגע מזה!!!!
הכל רגיל.מתי זה התחיל לך ?
אני ביום השני ולא הרגשתי כלום חוץ מאנרגיה לכל היום ודפיקות לב מואצות ..קצת חום בפנים
אציין אני בכללי שותה המון מים ומרגיש תמיד שאני צריך הרבה מים
ההתנסות האחרונה שלי עם קלן של סיירוקס הייתה לפני כמה שבועות ולאחר כמה ימים פשוט הפסקתי איתו, באמצע אימון רגליים הרגשתי את התאומים שלי שהולכות להתכווץ בצורה מפחידה ולא הצלחתי כמעט לקום מהמכשיר במכון.מתי זה התחיל לך ?
אני ביום השני ולא הרגשתי כלום חוץ מאנרגיה לכל היום ודפיקות לב מואצות ..קצת חום בפנים
אציין אני בכללי שותה המון מים ומרגיש תמיד שאני צריך הרבה מים
אלה תופעות הלוואי של קלן של סיירוקס. לא היית הראשון שדיווח עליהן. עבורך הן היו מאוד ניכרות. הפסקת, יכלת לעבור לקלן אחר, עשה זאת בעתיד.ההתנסות האחרונה שלי עם קלן של סיירוקס הייתה לפני כמה שבועות ולאחר כמה ימים פשוט הפסקתי איתו, באמצע אימון רגליים הרגשתי את התאומים שלי שהולכות להתכווץ בצורה מפחידה ולא הצלחתי כמעט לקום מהמכשיר במכון.
לאחר ששתיתי הרבה מים וגם המון מגנזיום והשתמשתי לכמה ימים בטיאורין ועוד משהו שרשמו כאן, פשוט הגוף לא הגיב לזה בצורה טובה, הרגשתי שאני הולך לאכול כאפות של כיווצים ולא אצליח להתאמן טוב או בכלל להתנהל בחיי שפתאום הידיים החזה או כל דבר אחר מתחיל להתכווץ בצורה כואבת ומפחידה.
יש לי המון התנסויות עם קלן, אבל זו ההתנסות היחידה שבה החלטתי לוותר עליו ולהמשיך עם קפאין ואירובי מרובה.
פשוט בלתי נסבל.
גם לגבי הטיאורין והפוטסיום הבנתי את המינונים שצריך לקחת אבל האם צריך לחלק את זה במהלך היום או לקחת הכל בבת אחת? פשוט מפחיד ללכת למכון ולהתבאס שאי אפשר לסיים את האימון בגלל כיווצים