הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קפסולות ריקות

supernova

משתמש מתחיל
256
46
נק' מוניטין:
177
256
46
נפלה לחיקי אבקה של bcaa שניסיתי לקחת כמה פעמים עם כפית. בקצרה- הדבר הכי מזוויע שהפה שלי פגש, זה לא מתערבב, לא בכוס ולא בפה, הכל צף ולא נבלע, מרקם של קצף עם חול וטעם מר כמו שעווה של אוזניים...מישהו יודע איפה אפשר להשיג קפסולות ריקות למילוי עצמי? רוצה להכין מהאבקה כדורים פשוט

• פותח/ת השרשור
הסברתי, זה פשוט לא נבלע. הקצף המחליא הזה נשאר עומד בדפנות הושט וגורם לי לשקול לשים לעצמי כדור בראש מרוב גועל...טעם של נפט אחי

• פותח/ת השרשור
לא ניסיתי, אבל אין טעם...האבקה פשוט יותר קלה מהמים וצפה תמיד. משום מה החברה בדימטייז החליטו שהגיוני ליצור אבקה קלה יותר מכל נוזל, בלי יכולת להתערבב ועם טעם של השואה הארמנית. חייב קפסולות בקיצור

מישהו יודע איפה אפשר להשיג קפסולות ריקות למילוי עצמי?
יש בתי מרקחת שמוכרים קפסולות ריקות (שאל את גוגל, הוא יספר לך), אבל הקפסולה הכי גדולה שבן-אדם נורמלי יכול לבלוע (מסומנת 000) היא בנפח של פחות מסמ"ק וחצי כך שתצטרך לבלוע המון, והמחיר לא זול - סביב חצי שקל לקפסולה. תעשה לבד את החשבון כמה תעלה לך מנה אחת של BCAA.

כרגיל, אפשר להזמין מחו"ל במחיר פחות מבהיל (אני מקווה שהמממן של האתר לא מוכר קפסולות ריקות) אבל בסיכון מסוים שהמשטרה תגלה עניין, כי קפסולות ריקות משמשות גם יצרני סמים (מאיפה אתה חושב שאני יודע את כל זה ? 😃). בתרגום לעברית זה אומר שהמשלוח עלול להתעכב במכס ולהיות כרוך בהרבה צרות ועוגמת נפש.

החלק הכי טוב בסיפור הוא שאין לך שום סיבה לצרוך BCAA, אפילו אם קיבלת אותו חינם הוא לא שווה את הטירחה ולא עושה שום דבר שאבקות חלבון לא עושות, בהנחה שאתה לא טריאתלט או משהו בסגנון.

• פותח/ת השרשור
יש בתי מרקחת שמוכרים קפסולות ריקות (שאל את גוגל, הוא יספר לך), אבל הקפסולה הכי גדולה שבן-אדם נורמלי יכול לבלוע (מסומנת 000) היא בנפח של פחות מסמ"ק וחצי כך שתצטרך לבלוע המון, והמחיר לא זול - סביב חצי שקל לקפסולה. תעשה לבד את החשבון כמה תעלה לך מנה אחת של BCAA.

כרגיל, אפשר להזמין מחו"ל במחיר פחות מבהיל (אני מקווה שהמממן של האתר לא מוכר קפסולות ריקות) אבל בסיכון מסוים שהמשטרה תגלה עניין, כי קפסולות ריקות משמשות גם יצרני סמים (מאיפה אתה חושב שאני יודע את כל זה ? 😃). בתרגום לעברית זה אומר שהמשלוח עלול להתעכב במכס ולהיות כרוך בהרבה צרות ועוגמת נפש.

החלק הכי טוב בסיפור הוא שאין לך שום סיבה לצרוך BCAA, אפילו אם קיבלת אותו חינם הוא לא שווה את הטירחה ולא עושה שום דבר שאבקות חלבון לא עושות, בהנחה שאתה לא טריאתלט או משהו בסגנון.
האמת שאני כן משהו בסגנון...בעקרון אני ממשיך מאסה עד אמצע ינואר, ומתחיל חיטוב די אגרסיבי מאמצע ינואר עד אמצע מרץ, כי באמצע מרץ אני מתגייס.
אני רוצה לתסף כי אני מעוניין להחזיר לעצמי את הכושר האירובי הטוב שהיה לי לפני המאסה...להתאושש כמו שצריך בין 3-4 אימוני ריצה בשבוע על גרעון של 500-600 קלוריות+2 אימוני כוח (זה התכנון כרגע) זה לא דבר כל כך פשוט...במיוחד לאור העובדה שאני מתכנן להיות בAD, שלאור הנסיון הסובייקטיבי שלי איתו, הוא שואב כוחות לא קטן המניאק 😃
הגעתי לקילומטראז'ים די יפים בריצות, 40-50 קילומטר לפני המסה, שהרבה מהם היו "אימוני איכות"- אינטרוולים, פארטלק, טמפו, HIIT וכו... אני פשוט מעוניין למקסם את ההתאוששות, זה הכל. כדאי לדעתך לתסף בגולטמין ובBCAA? נתקעתי עם שניהם פשוט ודי בניתי עליהם לתקופה הזו

• פותח/ת השרשור
וואלה? חח סגור אני אנסה אחר כך...אבל אם לא הולך אתה חייב לי יוגורט ואת בלוטות הטעם שלי עדכון: מחריד

למה להסתבך עם קפסולות ריקות, זה סיוט למלא אותן.
כפית עם האבקה בפה, ותוריד את זה עם מים, לא סיפור.

• פותח/ת השרשור
סיפור מהתחת אחי...קרא את כל האשכול...זה נהפך לקצף מר שלא מתערבב עם המים ונדבק לחניכיים...לא נבלע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית