נק' מוניטין:
11,357
- 9,149
- 5,628
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש שיגידו כן ויש שיגידו לאהוא טבעי ?
הוא לא טבעיהוא טבעי ?
אני איתך ב100% ..אם הוא טבעי , אז כנראה שהמשיח כבר בפתח.
בכל אופן אין שום דבר פסול בלהשתמש , כל שנותר הוא לפרגן לאדם שפרץ דרך משלו והצליח.
אני איתך ב100% ..
פשוט מצחיק איך אנשים באים אליי אומרים: אתה יודע שX מזריק/לוקח/משתמש בחומרים? אני אומר כן .. ואז עונים לי:זה מזה הוריד לי ממנו(בתור מודל לחיקוי) ..
ואני שואל למה לעזעאל .. זה לא שהוא לא השקיע עבודה לפחות כמו הטבעיים .. אנשים חושבים שחומרים=לשבת על התחת כל היום,לגרבץ ולעלות במסת שריר ..
ועכשיו סיימתי לקרוא את הכתבה עליו,אם מה שכתוב שם נכון,הוא פשוט אדם מדהים ..
מודל לחיקוי ללא ספק ..
אהבתי שהוא לא כמו כל המאמנים שהמטרה היחידה שלהם היא רק כסף.
("אם מישהו לא מוכן להשתנות,אני לא מקבל אותו")
צודק בהחלט ..מסכים איתך, אין שום פסול בשימוש בחומרים.
לדעתי, הבעיה מתחילה כשכל מיני בילדרים/דוגמני פיטנס למינהם אומרים שהם טבעיים מכל מיני סיבות (פחד שייצא להם שם רע כי האוכלוסייה לא מקבלת את השימוש בסטרואידים כלגיטימי עדיין/הרצון להראות שהם יותר טובים מאחרים והשיגו תוצאות מטורפות רק ע"י עבודה קשה ובלי חומרים).
במצב הזה המון מתחילים, בעצם לא רק מתחילים, גם האוכלוסייה הכללית שלא מתאמנת רואה באנשים הללו מודל לחיקוי ותוצאות טבעיות נחשבות "לא משהו".
זה מגיע למצב שכל ילד שדורך בחדר כושר חושב שתוך שנה או שנתיים הוא יוכל להראות כמו ג'ף סייד ומתייאש כשהוא לא רואה תוצאות או רואה תוצאות לא כאלה מרשימות כמו שהוא ציפה.
אם הבחורים שמשתמשים היו מודים בזה ולא מפחדים מהתגובות של הסביבה היינו לאט לאט נכנסים למצב טוב יותר שבו אנשים יידעו מה בערך הגבול בין טבעי ללא טבעי ויוכלו לשאוף למטרות ריאליות.
כים איתך בכל מילה,מעצבן שאנשים מסתכלים על תוצאות של כמה שנים טבעי וחושבים שזה על הפנים כי הם משווים את זה לאיזה מוזרק שטוען שהיא טיבעימסכים איתך, אין שום פסול בשימוש בחומרים.
לדעתי, הבעיה מתחילה כשכל מיני בילדרים/דוגמני פיטנס למינהם אומרים שהם טבעיים מכל מיני סיבות (פחד שייצא להם שם רע כי האוכלוסייה לא מקבלת את השימוש בסטרואידים כלגיטימי עדיין/הרצון להראות שהם יותר טובים מאחרים והשיגו תוצאות מטורפות רק ע"י עבודה קשה ובלי חומרים).
במצב הזה המון מתחילים, בעצם לא רק מתחילים, גם האוכלוסייה הכללית שלא מתאמנת רואה באנשים הללו מודל לחיקוי ותוצאות טבעיות נחשבות "לא משהו".
זה מגיע למצב שכל ילד שדורך בחדר כושר חושב שתוך שנה או שנתיים הוא יוכל להראות כמו ג'ף סייד ומתייאש כשהוא לא רואה תוצאות או רואה תוצאות לא כאלה מרשימות כמו שהוא ציפה.
אם הבחורים שמשתמשים היו מודים בזה ולא מפחדים מהתגובות של הסביבה היינו לאט לאט נכנסים למצב טוב יותר שבו אנשים יידעו מה בערך הגבול בין טבעי ללא טבעי ויוכלו לשאוף למטרות ריאליות.
כלומר... לא מעניין אף אחד אם מישהו עושה שימוש בעזרים כאלה או אחרים בדיוק באותו הרגע בו הם מתפעלים מגופו.מס
כים איתך בכל מילה,מעצבן שאנשים מסתכלים על תוצאות של כמה שנים טבעי וחושבים שזה על הפנים כי הם משווים את זה לאיזה מוזרק שטוען שהיא טיבעי
לא מסכים. אדם שרק דרך בחדר כושר לא יראה כמו דוגמן פיטנס כי הוא פשוט לא.מסכים איתך, אין שום פסול בשימוש בחומרים.
לא מסכים. אדם שרק דרך בחדר כושר לא יראה כמו דוגמן פיטנס כי הוא פשוט לא.
להיות נאיבי זו בעייה בפני עצמה, לא צריך להפיל אותה על אף בילדר ו/או סוג אחר של מתאמן מקצועי.
כאשר מעורב הרבה כסף מקצוענים שונים יבחרו להגיד/לעשות מה שימשיך להביא להם הרבה כסף.
המשמעת הנדרשת כאשר נעשה שימוש בהורמונים/פפטידים בדרך לרמות הגבוהות ביותר גבוהה הרבה יותר משל בחור צעיר בעל חוש מוסר נעלה שמוצא עצמו מרים משקלים נמוכים בבנץ' ותולה את זה במוסר הנעלה (והכנראה מכביד) שלו.
נראה לפי התגובה שפשוט התלוננת על כך שאנשים שמשתמשים בחומרים לא מודים בכך או לחילופין לא מצהירים על כך מיד.טום, נראה לי שלא הבנת למה התכוונתי.
אין לי ספק שהמשמעת של הבחורים האלה גבוהה מאוד וההשקעה שלהם בתחום היא יותר מכל בן אדם שסתם מתאמן בשביל הכיף.
אין שום דבר רע בשימוש בסטרואידים (למעשה אני שוקל את זה בעצמי בעתיד הקרוב-רחוק) יש לי בעיה עם איך שמציגים את זה.