הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ראיון ב-mako עם שגיא קלב

נראה לפי התגובה שפשוט התלוננת על כך שאנשים שמשתמשים בחומרים לא מודים בכך או לחילופין לא מצהירים על כך מיד.
לי פשוט נמאס מהעיסוק התדיר בשאלת ה"טבעי או לא". לא תאמין כמה מתאמנים שמשתמשים יצא לי להכיר שנראים ומרימים כמו הצרות שלי...
אין ספק שבדירוג הגורמים המשפיעים על מפתח גוף למשל החומרים יתפסו את המקום הראשון, אך ללא תזונה ואימונים מתאימים התוצאות יכולות להיות די מגוחכות.

אוקיי אז לא הבנו אחד את השני.
אני מסכים איתך.

זה בכלל בריא, להיות שרירן כמוך?
"אני לא כזה ענק כמו שזה נראה. אני שוקל 85 קילו, מתאמן 4-5 פעמים בשבוע והאימון שלי הוא 40 דקות משקולות ו-30 דקות אירובי. לא יותר מזה. כל השאר זה תזונה נכונה, הרגשה נכונה".

מה עם הממתקים? שכח?

זה בכלל בריא, להיות שרירן כמוך?
"אני לא כזה ענק כמו שזה נראה. אני שוקל 85 קילו, מתאמן 4-5 פעמים בשבוע והאימון שלי הוא 40 דקות משקולות ו-30 דקות אירובי. לא יותר מזה. כל השאר זה תזונה נכונה, הרגשה נכונה".

מה עם הממתקים? שכח?

אף אחד לא שאל אותו על הממתקים

שאלו אותו אם זה בריא וממתקים זה לא בריא. ואל תקטין ראש כמו ששאלו אותו והוא הסביר כמה הוא מתאמן - הוא יכול לפרט יותר.

"זה בכלל בריא, להיות שרירן כמוך?"
כתוב פה משהו על ממתקים?

חברים גם באמריקה סטרואידים זה טאבו אצל חלק מהאנשים , יש אנשים שהם אולד סקול שבעינייהם מי שמזריק הוא פסול.

זה באמת לא מעניין אם הוא על ממתקים או לא , גם קלן זה ממתק.
אז עזבו אתכם ותפסיקו את המלחמה מי אומר את המילה האחרונה .
שגיא נראה סוף הדרך ואני מאחל לעצמי להראות כמוהו אחרי פרופ ואצטט 😉

הוא ענה תשובה לא ממש קשורה לשאלה, אבל בין היתר הוא גם לא הזכיר כמה שעות הוא ישן. אז?
העניין הוא ששאלו אותו על זה שהוא נראה מפחיד ולהיראות ״מפחיד״ כמוהו מתאפשר בדר״כ רק בתוספת ממתקים ולא בגלל הפרטים האחרים שהוא אמר. מה שבטוח שמספר שעות השינה ממש לא רלוונטי.

העניין הוא ששאלו אותו על זה שהוא נראה מפחיד ולהיראות ״מפחיד״ כמוהו מתאפשר בדר״כ רק בתוספת ממתקים ולא בגלל הפרטים האחרים שהוא אמר. מה שבטוח שמספר שעות השינה ממש לא רלוונטי.

מה זה להראות מפחיד? זה סובייקטיבי.
לא רלוונטי? לא משנה כמהממתקים תקח זה לא שווה הרבה על 2-3 שעות שינה

מה זה להראות מפחיד? זה סובייקטיבי.
לא רלוונטי? לא משנה כמהממתקים תקח זה לא שווה הרבה על 2-3 שעות שינה
אני עוצר את זה כאן. סתם ספאם... חשבתי שזה יבוא לאן שהוא אבל זאת דרך (הגישה שלך) ללא מוצא.

ב
כלומר... לא מעניין אף אחד אם מישהו עושה שימוש בעזרים כאלה או אחרים בדיוק באותו הרגע בו הם מתפעלים מגופו.
כי גוף מרשים הוא מרשים...
גוף מרשים הוא מרשים סבבה אין לי ויכוח אבל שאתה טוען שאתה טיבעי כשאתה מפוצץ בחומרים אתה מטעה אנשים וגורם לבורות גם אצל חובבנים מה אפשרי ומה לא

Back
למעלה תחתית