עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמתם לב שפאוור ראק הוא ילד מתנשא?שמתם לב שבנושאים דומים בתחתית העמוד ניכר שולאד מרבה להשתמש במילה ההכי בכותרות נושאים? שאין מילה כזו דרך אגב
שמת לב שיותר ויותר אנשים לא אוהבים אותך בפורום מדי יום?שמתם לב שבנושאים דומים בתחתית העמוד ניכר שולאד מרבה להשתמש במילה ההכי בכותרות נושאים? שאין מילה כזו דרך אגב
שמתם לב שפאוור ראק הוא ילד מתנשא?
שמת לב שיותר ויותר אנשים לא אוהבים אותך בפורום מדי יום?
הוא על תקן מומחה לענייני דקדוק בפורום?אתם אמיתיים? הוא בסך הכל תיקן אותך...
גם אותי הוא מתקן כל הזמן בנושא הזה אז מה??
הוא לא אמר שום דבר רע.... פשוט תיקן אותך:s17:
כע כע יש לו דרך מוזרה לעשות את זה.... זה יוצא כל כך מתנשא בגלל שהוא רושם את זה בפורום ואתה לא יודע באיזה טונים הוא רושם את זה...
שיוסיף סמיילים:s29:
צריך קצת להבין את הראש שלו ✌️ (גם לי לקח זמן)
הוא על תקן מומחה לענייני דקדוק בפורום?
לא חושב שמשה מינה כאלה, אז חלאס!
שמתם לב שפאוור ראק הוא ילד מתנשא?
עצם זה שתקפתם, מצביע על זה שנעלבתם, שמצביע על זה שאתם לא בטוחים בעצמכם. לכן, התנשאות מצידי, היא לא אחרת מאשר אמירת האמת. אם הייתם בטוחים בעצמכם, הייתם אומרים צודק תודה ומתקנים כי אנשים חזקים יודעים לקבל ביקורת.שמת לב שיותר ויותר אנשים לא אוהבים אותך בפורום מדי יום?
אל תתקן אותי, טוב?עצם זה שתקפתם, מצביע על זה שנעלבתם, שמצביע על זה שאתם לא בטוחים בעצמכם. לכן, התנשאות מצידי, היא לא אחרת מאשר אמירת האמת. אם הייתם בטוחים בעצמכם, הייתם אומרים צודק תודה ומתקנים כי אנשים חזקים יודעים לקבל ביקורת.
למה לא? שפה נכונה ועשירה מאפשרת לך להביע את העצמך ביתר קלות.אל תתקן אותי, טוב?
נעלבתי? ממה בידיוק, לא זכור לי שדיברת אליי...עצם זה שתקפתם, מצביע על זה שנעלבתם, שמצביע על זה שאתם לא בטוחים בעצמכם. לכן, התנשאות מצידי, היא לא אחרת מאשר אמירת האמת. אם הייתם בטוחים בעצמכם, הייתם אומרים צודק תודה ומתקנים כי אנשים חזקים יודעים לקבל ביקורת.
אתה מציג את זה כאילו אני מחפש נקודות חלשות כדי להנמיך אנשים אבל מהצד השני של המטבע אני מנסה לשפר אותם. ככה שמבחינת ייחוס אלי, אני פוגע בעצמי.נעלבתי? ממה בידיוק, לא זכור לי שדיברת אליי...
בכל מקרה מי שמחפש את הנקודות החלשות בכל אחד הוא החסר ביטחון פה. וזה לא רק בדיון הזה, אני יכול למנות לפחות ארבע וויכוחים שלך פה עם אנשים רק בשבוע האחרון.
כי לא.למה לא? שפה נכונה ועשירה מאפשרת לך להביע את העצמך ביתר קלות.
מי אתה שתנסה לשפר אנשים?אתה מציג את זה כאילו אני מחפש נקודות חלשות כדי להנמיך אנשים אבל מהצד השני של המטבע אני מנסה לשפר אותם. ככה שמבחינת ייחוס אלי, אני פוגע בעצמי.
אם שכחת זהו פורום כח ופיתוח גוף, ומאחר ואתה לא משהו בשתיהם הייתי מוריד פרופיל במקומך.אתה מציג את זה כאילו אני מחפש נקודות חלשות כדי להנמיך אנשים אבל מהצד השני של המטבע אני מנסה לשפר אותם. ככה שמבחינת ייחוס אלי, אני פוגע בעצמי.
אם שחכת זהו פורום אינטלקטואלי לפני הכל ומאחר ואתה ממשיך להוכיח לנו שאתה לא כזה, אני אייעץ לך עצה דומה. אגב, יש לומר שניהם ולא שתיהם. למעשה אין מילה כזו שתיהם שכן היא ערבוב של שתיהן ושניהם.אם שכחת זהו פורום כח ופיתוח גוף, ומאחר ואתה לא משהו בשתיהם הייתי מוריד פרופיל במקומך.
פווארראק היקר, אני ושאר חברי הפורום נודה לך במיוחד אם תחזור להתעסק בעניינים שלך ולא תתערב בכל מה שאפשר להתערב בו בפורום.אם שחכת זהו פורום אינטלקטואלי לפני הכל ומאחר ואתה ממשיך להוכיח לנו שאתה לא כזה, אני אייעץ לך עצה דומה. אגב, יש לומר שניהם ולא שתיהם
אני חושב שלתקן משהו אודות שגיאות הכתיב שלו שאינם ידועות לך הוא דבר טיפשי, יכול להיות שמדובר בעולה חדש או דיסלקט.אם שחכת זהו פורום אינטלקטואלי לפני הכל ומאחר ואתה ממשיך להוכיח לנו שאתה לא כזה, אני אייעץ לך עצה דומה. אגב, יש לומר שניהם ולא שתיהם. למעשה אין מילה כזו שתיהם שכן היא ערבוב של שתיהן ושניהם.