הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הילד הכי מגניב שראיתי בחיי!

שמתם לב שבנושאים דומים בתחתית העמוד ניכר שולאד מרבה להשתמש במילה ההכי בכותרות נושאים? שאין מילה כזו דרך אגב

שמתם לב שבנושאים דומים בתחתית העמוד ניכר שולאד מרבה להשתמש במילה ההכי בכותרות נושאים? שאין מילה כזו דרך אגב
שמתם לב שפאוור ראק הוא ילד מתנשא?

• פותח/ת השרשור
שמת לב שיותר ויותר אנשים לא אוהבים אותך בפורום מדי יום?

אתם אמיתיים? הוא בסך הכל תיקן אותך...
גם אותי הוא מתקן כל הזמן בנושא הזה אז מה??
הוא לא אמר שום דבר רע.... פשוט תיקן אותך:s17:

כע כע יש לו דרך מוזרה לעשות את זה.... זה יוצא כל כך מתנשא בגלל שהוא רושם את זה בפורום ואתה לא יודע באיזה טונים הוא רושם את זה...
שיוסיף סמיילים:s29:

צריך קצת להבין את הראש שלו ✌️ (גם לי לקח זמן)

• פותח/ת השרשור
אתם אמיתיים? הוא בסך הכל תיקן אותך...
גם אותי הוא מתקן כל הזמן בנושא הזה אז מה??
הוא לא אמר שום דבר רע.... פשוט תיקן אותך:s17:

כע כע יש לו דרך מוזרה לעשות את זה.... זה יוצא כל כך מתנשא בגלל שהוא רושם את זה בפורום ואתה לא יודע באיזה טונים הוא רושם את זה...
שיוסיף סמיילים:s29:

צריך קצת להבין את הראש שלו ✌️ (גם לי לקח זמן)
הוא על תקן מומחה לענייני דקדוק בפורום?
לא חושב שמשה מינה כאלה, אז חלאס!

הוא על תקן מומחה לענייני דקדוק בפורום?
לא חושב שמשה מינה כאלה, אז חלאס!

יש אנשים שזה מפריע להם...
הוא בסך הכל ניסה לתקן אותך.. ;)

אני מאמין שמעכשיו הוא באמת יוריד קצת פרופיל בעניין הזה... כי זה מפריע לעוד הרבה אחרים...
אבל זה לא סיבה לשנוא בנאדם 😃

אין בעיה לתקן שגיאות בעברית. בהודעה פרטית.
לתקן בפני כולם זה לא לצורך תיקון, אלא לצורך ניפוח אגו. אגב, גם מה שכתבתי הרגע זה לצורכי ניפוח אגו.

עצם זה שתקפתם, מצביע על זה שנעלבתם, שמצביע על זה שאתם לא בטוחים בעצמכם. לכן, התנשאות מצידי, היא לא אחרת מאשר אמירת האמת. אם הייתם בטוחים בעצמכם, הייתם אומרים צודק תודה ומתקנים כי אנשים חזקים יודעים לקבל ביקורת.

• פותח/ת השרשור
עצם זה שתקפתם, מצביע על זה שנעלבתם, שמצביע על זה שאתם לא בטוחים בעצמכם. לכן, התנשאות מצידי, היא לא אחרת מאשר אמירת האמת. אם הייתם בטוחים בעצמכם, הייתם אומרים צודק תודה ומתקנים כי אנשים חזקים יודעים לקבל ביקורת.
אל תתקן אותי, טוב?

נעלבתי? ממה בידיוק, לא זכור לי שדיברת אליי...
בכל מקרה מי שמחפש את הנקודות החלשות בכל אחד הוא החסר ביטחון פה. וזה לא רק בדיון הזה, אני יכול למנות לפחות ארבע וויכוחים שלך פה עם אנשים רק בשבוע האחרון.

נעלבתי? ממה בידיוק, לא זכור לי שדיברת אליי...
בכל מקרה מי שמחפש את הנקודות החלשות בכל אחד הוא החסר ביטחון פה. וזה לא רק בדיון הזה, אני יכול למנות לפחות ארבע וויכוחים שלך פה עם אנשים רק בשבוע האחרון.
אתה מציג את זה כאילו אני מחפש נקודות חלשות כדי להנמיך אנשים אבל מהצד השני של המטבע אני מנסה לשפר אותם. ככה שמבחינת ייחוס אלי, אני פוגע בעצמי.

• פותח/ת השרשור
למה לא? שפה נכונה ועשירה מאפשרת לך להביע את העצמך ביתר קלות.
כי לא.
תדאג לידיעות השפה שלך, לא של אחרים, במיוחד מבלי שמבקשים ממך.
אתה מציג את זה כאילו אני מחפש נקודות חלשות כדי להנמיך אנשים אבל מהצד השני של המטבע אני מנסה לשפר אותם. ככה שמבחינת ייחוס אלי, אני פוגע בעצמי.
מי אתה שתנסה לשפר אנשים?

אם שכחת זהו פורום כח ופיתוח גוף, ומאחר ואתה לא משהו בשתיהם הייתי מוריד פרופיל במקומך.

אם שכחת זהו פורום כח ופיתוח גוף, ומאחר ואתה לא משהו בשתיהם הייתי מוריד פרופיל במקומך.
אם שחכת זהו פורום אינטלקטואלי לפני הכל ומאחר ואתה ממשיך להוכיח לנו שאתה לא כזה, אני אייעץ לך עצה דומה. אגב, יש לומר שניהם ולא שתיהם. למעשה אין מילה כזו שתיהם שכן היא ערבוב של שתיהן ושניהם.

אם שחכת זהו פורום אינטלקטואלי לפני הכל ומאחר ואתה ממשיך להוכיח לנו שאתה לא כזה, אני אייעץ לך עצה דומה. אגב, יש לומר שניהם ולא שתיהם
פווארראק היקר, אני ושאר חברי הפורום נודה לך במיוחד אם תחזור להתעסק בעניינים שלך ולא תתערב בכל מה שאפשר להתערב בו בפורום.
כמו שאמרו פה קודם, תמצא עבודה אם אתה מבוסס לך תתנדב אבל אתה לא חייב לבזבז את הזמן שלך בפורום לא אינטלקטואלי כמו זה.

אם שחכת זהו פורום אינטלקטואלי לפני הכל ומאחר ואתה ממשיך להוכיח לנו שאתה לא כזה, אני אייעץ לך עצה דומה. אגב, יש לומר שניהם ולא שתיהם. למעשה אין מילה כזו שתיהם שכן היא ערבוב של שתיהן ושניהם.
אני חושב שלתקן משהו אודות שגיאות הכתיב שלו שאינם ידועות לך הוא דבר טיפשי, יכול להיות שמדובר בעולה חדש או דיסלקט.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית