קבוצה חדשה בפייסבוק - מוזיקה לאימונים

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
החלטתי לפתוח קבוצה בפייסבוק שבה לעיתים קרובות יפורסמו שירים שיוכלו להוסיף קצת רעל לאימון (בעיקר רוק, מטאל, ראפ).
https://www.facebook.com/LIFTHard
כל זה בעצתו של @moo
מה אתם אומרים, יכול להצליח?

(משה לא להרוג אותי 👶)

• פותח/ת השרשור
מה עם הכאב שלך ? קבעת תור או משהוא?
בנתיים אני שם את המשחה אנטי דלקתית ולא עשיתי כל השבוע סקוואט ודדליפט, אתמול היה לי דדליפט והלך בסדר, לא כ"כ כאב אבל אני עדיין לא קונה את זה ומאמין שזה יחזור תוך כמה אימונים. לגבי התור, זה יקח קצת זמן.. שבוע שבועיים.

בנתיים אני שם את המשחה אנטי דלקתית ולא עשיתי כל השבוע סקוואט ודדליפט, אתמול היה לי דדליפט והלך בסדר, לא כ"כ כאב אבל אני עדיין לא קונה את זה ומאמין שזה יחזור תוך כמה אימונים. לגבי התור, זה יקח קצת זמן.. שבוע שבועיים.
מומחה או כללית? קבעתי לכללית בנתיים, אני גם קובע תור לרופא משפחה לקבל תרופה אנטי דלקתית, כי אני מרגיש שהכאב מתחיל להתפשט לכל הירך. בכ"מ פלשתי לאשכול.

• פותח/ת השרשור
מומחה או כללית? קבעתי לכללית בנתיים, אני גם קובע תור לרופא משפחה לקבל תרופה אנטי דלקתית, כי אני מרגיש שהכאב מתחיל להתפשט לכל הירך. בכ"מ פלשתי לאשכול.
מומחה, פיזיוטרפיסט של הצבא שאני מכיר אישית והוא די יודע להתעסק עם כל הקליקים והשטויות האלו. תבקש רדיאן B משחה, זה עובד לי טוב עד עכשיו

מצטערים, הדף הזה לא זמין
ייתכן שהקישור שלחצת עליו לא פעיל או שהדף הוסר.

מומחה, פיזיוטרפיסט של הצבא שאני מכיר אישית והוא די יודע להתעסק עם כל הקליקים והשטויות האלו. תבקש רדיאן B משחה, זה עובד לי טוב עד עכשיו
גם אני השתמשתי בזה.. מאוד מקל על הסימפטומים אבל לטווח קצר יחסית. מרתיח את האיזור.

אגב הלינק שבור :\

• פותח/ת השרשור
מצטערים, הדף הזה לא זמין
ייתכן שהקישור שלחצת עליו לא פעיל או שהדף הוסר.
גם אני השתמשתי בזה.. מאוד מקל על הסימפטומים אבל לטווח קצר יחסית. מרתיח את האיזור.

אגב הלינק שבור :\
הייתי מצטרף אבל זה לא קיים.
Www.facebook.com/lifthardest
קבלו תיקון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית