הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קנייה חגורת INZER 10מ"מ

daniel2x2

מושעה
51
0
נק' מוניטין:
0
51
0
שם המוצר:חגורת INZER ( מדגיש צריך 10מ"מ לא 13 ! )
מחיר: תציעו בבקשה.

מקום מגורים: באר שבע והסביבה
נייד:בפרטי

משלוחים: לא, מעדיף להפגש

יצירת קשר: הודעה פרטית ומשם פלאפון

אמצעי תשלום: מזומן

מידה : L
תמונה:
inzer-belt-lever1-600x700.jpg

למי שיש להגיב פה \ לשלוח הודעה פרטית עם תמונת המוצר, הצעת מחיר וכמה זמן יש לכם אותו.

תודה 😃

נערך לאחרונה:
איזו מידה אתה צריך

• פותח/ת השרשור
הקפצה, החגורה לא חייבת להיות עם הקליפס ( מנוף ניראלי קוראים לזה ) שיש בתמונה, אפשר עם שן אחת \ שניים גם טוב

אני לא חושב שתמצא, נראה לי יש גג 10-20 אנשים עם אינזר בכל הארץ, וגם הם לא ממש מחפשים להפתר מהן.

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שתמצא, נראה לי יש גג 10-20 אנשים עם אינזר בכל הארץ, וגם הם לא ממש מחפשים להפתר מהן.
.... רציתי להזמין זה עולה משהו כמו 300 שקל אבל רק המשלוח עוד 200שקל... אולי אתה יודע איפה אני יכול לחפש עוד כמה אנשים שרוצים לקנות וככה המשלוח יהיה יותר זול?

משלוח קבוצתי לא כזה מוזיל אם בכלל.
הפיתרון היחיד הוא להביא עם מישהו שנמצא באר"הב.

פשוט תשתמש בRDX מה הבעיה?
אינזר זו הוצאה גדולה מאוד.

אני הזמני דרך אחד מאתרי המשלוח האלה לארה"ב...usa.buy2..יצא לי 150 דולר כולל הכל.

• פותח/ת השרשור
ברור שזה השקעה משתלמת לכל החיים, השאלה אם יש לך את התקציב לזה.
http://www.ebay.com/itm/RDX-Power-W...tness_Accessories_ET&var=&hash=item2ec06a0c1d
אם אני 31.5אינצ רוחב כדי לקחת L נכון? ופשוט לעשות שני חורים.. ורציתי INZER כי ידעתי שיקח לי זמן למצוא \ להזמין ובנתיים אני יוכל להתקדם במשקלים בלי חגורה, כי אני רוצה למשוך כמה שאני יכול בלי חגורה, למרות שהמשקלים שלי נחמדים+ ( מבחינתי ) אני עדיין מרגיש שאני לא חייב חגורה

אני הזמני דרך אחד מאתרי המשלוח האלה לארה"ב...usa.buy2..יצא לי 150 דולר כולל הכל.
זה עדיין בסביבות ה500שקל.. וזה באמת הרבה כסף..

תיקח M, אל תשקח שכשאתה חוגר כמו שצריך, אתה מגיע להיקף נמוך יותר.
תחגור הכי מאוחר שאפשר.

בRDX לקחתי L
ועכשיו אני צריך למצוא מקדחה ולחורר עוד חור(לא כזה נורא אבל עד שאני יגיע לגודל כזה שהחור האחרון יהיה צמוד עלי יקח זמן)

תקשיב לפסיכ1

• פותח/ת השרשור
בRDX לקחתי L
ועכשיו אני צריך למצוא מקדחה ולחורר עוד חור(לא כזה נורא אבל עד שאני יגיע לגודל כזה שהחור האחרון יהיה צמוד עלי יקח זמן)

תקשיב לפסיכ1

לקחת M שעוד חצי אינצ' אני ב L כבר? ואפשר תמיד לקדוח שני חורים וככה זה ישאר לי ליותר זמן, ומאיפה בדיוק אתה מודדים היקף, מהתבור נכון?
יענו מהקו של התבור
תיקח M, אל תשקח שכשאתה חוגר כמו שצריך, אתה מגיע להיקף נמוך יותר.
תחגור הכי מאוחר שאפשר.

לקחת M שעוד חצי אינצ' אני ב L כבר? ואפשר תמיד לקדוח שני חורים וככה זה ישאר לי ליותר זמן, ומאיפה בדיוק אתה מודדים היקף, מהתבור נכון?
יענו מהקו של התבור

יענו מהקו של התבור

יענו מהקו של התבור

מודדים מהקו פופיק
או במילים יותר גבוהות קו תבור

Back
למעלה תחתית