הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין

מצב
השרשור נעול

21864186168

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
שלום
רציתי לשאול על הקריאטין
קראתי איפשהו שזה מאיץ את הפרשת הורמון הגדילה.. רציתי לשאול זה באמת משפיע על זה או ממש ממש בקטנה?

ועוד משהו יש איזשהי דרך לדעת/לשער אם זה ישפיע עליי או לא?

זה לא מפריש הורמון גדילה.

קשה לדעת אם זה עובד עלייך או לא, אם זה עובד,תהיה לך עלייה מהירה יותר בכוח.

שלום
רציתי לשאול על הקריאטין
קראתי איפשהו שזה מאיץ את הפרשת הורמון הגדילה.. רציתי לשאול זה באמת משפיע על זה או ממש ממש בקטנה?

ועוד משהו יש איזשהי דרך לדעת/לשער אם זה ישפיע עליי או לא?

זה כמובן לא קשור בהורמון הגדילה.

קריאטין משפיע כמעט על כולם למעט אלה שקיים אצלם גם כך בכמות מספקת (נדיר).

זה כמובן לא קשור בהורמון הגדילה.

קריאטין משפיע כמעט על כולם למעט אלה שקיים אצלם גם כך בכמות מספקת (נדיר).

אתה בטוח? בין אם זה נספג ובין אם לא, יש הרבה אנשים (אני אחד מהם) שלא מרגישים שום הבדל שהם צורכים קריאטין, אני הייתי ON OFF על קריאטין במשך כמה חודשים, לקחתי חודשיים, הפסקתי שבועיים, ואף פעם לא הרגשתי הבדל משמעותי.. אני זוכר גם ש @Psycho אמר איזה משהו פעם על זה שקריאטין לא משפיע עליו ועל אחוז מסויים מהאוכלוסיה. והנה 2 סרטונים של בחור שמסביר קצת

אתה בטוח? בין אם זה נספג ובין אם לא, יש הרבה אנשים (אני אחד מהם) שלא מרגישים שום הבדל שהם צורכים קריאטין, אני הייתי ON OFF על קריאטין במשך כמה חודשים, לקחתי חודשיים, הפסקתי שבועיים, ואף פעם לא הרגשתי הבדל משמעותי.. אני זוכר גם ש @Psycho אמר איזה משהו פעם על זה שקריאטין לא משפיע עליו ועל אחוז מסויים מהאוכלוסיה. והנה 2 סרטונים של בחור שמסביר קצת

שים לב לתגובתי. קרא אותה שוב. אתה מחזק את דבריי.

קריאטין משפיע כמעט על כולם. כמה משפיע? זה סיפור אחר. לפחות, ובניגוד ל99% מהתוספים החוקיים - הוא עובד.
מעבר לכך : הוא זול.

• פותח/ת השרשור
שים לב לתגובתי. קרא אותה שוב. אתה מחזק את דבריי.

קריאטין משפיע כמעט על כולם. כמה משפיע? זה סיפור אחר. לפחות, ובניגוד ל99% מהתוספים החוקיים - הוא עובד.
מעבר לכך : הוא זול.
קראתי פעם שזה לא משפיע על 30% מהמשתמשים זה נכון או לא?
חוץ מזה איזה חברה מומלצת? ראיתי שיש מלא חברות ואני מכיר רק DYMATIZE למען האמת

קראתי פעם שזה לא משפיע על 30% מהמשתמשים זה נכון או לא?
חוץ מזה איזה חברה מומלצת? ראיתי שיש מלא חברות ואני מכיר רק DYMATIZE למען האמת
אני לא מכיר חברה מומלצת. קריאטין מונו זה קריאטין מונו. מומלץ מה שזול.
זה לא משפיע על מי שרמות הקריאטין שלו מספיק גבוהות. אני לא מאמין שמדובר ב-30% או קרוב לכך.

קריאטין מונו זה קריאטין מונו
אלא אם כן נוספו לו כל מיני חולירות בתהליך הייצור. מומלץ לחפש את מילת המפתח Creapure שאומרת שהוא מיוצר ע"י חברה גרמנית מהימנה (ששמה הוא... Creapure).

אלא אם כן נוספו לו כל מיני חולירות בתהליך הייצור. מומלץ לחפש את מילת המפתח Creapure שאומרת שהוא מיוצר ע"י חברה גרמנית מהימנה (ששמה הוא... Creapure).
שקלתי להוסיף את ההסתייגות וויתרתי. הסיבה היא שמרבית הקריאטין מחברות מוכרות שאיכות מוצרן טוב הוא במחיר פחות או יותר דומה וסביר.
אך אתה צודק כמובן.

• פותח/ת השרשור

כן אמרו לי גם שהכי זול
אבל הקטע שזה לא יכל להיות חרטא של מוצר משהו כזה?
ויש לך שמות ספיציפיים?

ד"א מזה אומר MONO CREATINE?
שקלתי להוסיף את ההסתייגות וויתרתי. הסיבה היא שמרבית הקריאטין מחברות מוכרות שאיכות מוצרן טוב הוא במחיר פחות או יותר דומה וסביר.
אך אתה צודק כמובן.
היי רציתי לשאול איך אפשר להגביר את הפרשת הורמון הגדילה בצורה ניכרת? בדרך טבעית כמובן

כן אמרו לי גם שהכי זול
ויש לך שמות ספיציפיים?

היי רציתי לשאול איך אפשר להגביר את הפרשת הורמון הגדילה בצורה ניכרת? בדרך טבעית כמובן

קריאטין מונוהיידרט - חברה מוכרת - אין סיבה שיהיה חרטא.
בנוגע להורמון גדילה התשובה היא לא, בהנחה שאתה מתכוון לצורה ניכרת בהקשר של רפואת ספורט. מאידך, ניתן לפגוע בייצורו ולהביא להפרשתו ברמות שאינן תקינות.

• פותח/ת השרשור
קריאטין מונוהיידרט - חברה מוכרת - אין סיבה שיהיה חרטא.
בנוגע להורמון גדילה התשובה היא לא, בהנחה שאתה מתכוון לצורה ניכרת בהקשר של רפואת ספורט. מאידך, ניתן לפגוע בייצורו ולהביא להפרשתו ברמות שאינן תקינות.
לפי מה שהבנתי הפרשות ברמות לא תקינות זה עצמות בגודל מוגזם..
יש לזה עוד כל מני חסרונות חוץ מזה?
בתכלס חוץ מהזרקות אין משהו שבאמת יעזור נכון?

קראתי איפשהו שיש עכשיו טרנד חדש שחברות מוכרות מייצרות את הקריאטין בסין ורק מעבירות את החומר לגרמניה לאריזה (בשביל שיהיה רשום CREAPURE) ומשם זה נימכר ונישלח לספקים ולקוחות.

לפי מה שהבנתי הפרשות ברמות לא תקינות זה עצמות בגודל מוגזם..
יש לזה עוד כל מני חסרונות חוץ מזה?
בתכלס חוץ מהזרקות אין משהו שבאמת יעזור נכון?
אני חייב להודות שאיבדתי אותך...
איזה הפרשות? עצמות גדולות? ... בוא נתעלם יחדיו מהמשפט שלעיל.
מדוע אתה כ"כ מוטרד מרמות הורמון הגדילה? לאיזה הזרקות אתה מתייחס? האם אתה נער נמוך בצורה קיצונית (גמד)?
בוא ונסה לשאול שאלות יותר ממוקדות, כך אני משוכנע שאוכל להעביר התייחסות שלמה.

כן אמרו לי גם שהכי זול
ויש לך שמות ספיציפיים?

קראתי איפשהו שיש עכשיו טרנד חדש שחברות מוכרות מייצרות את הקריאטין בסין ורק מעבירות את החומר לגרמניה לאריזה (בשביל שיהיה רשום CREAPURE) ומשם זה נימכר ונישלח לספקים ולקוחות.
לא מוכר לי, ואני מאד אתפלא אם חבקת creapure מוכנה לסכן את שם המותג שלה, ששווה מליונים לא מעטים. מצד שני, כל-כך הרבה חברות מעבירות את הייצור לסין שלא אתפלא אם חברת creapure עצמה פתחה שם קו יצור, אבל כל עוד הכל מתנהל בניהול ופיקוח שלה זה לא בהכרח פוגע באיכות.

לא מוכר לי, ואני מאד אתפלא אם חבקת creapure מוכנה לסכן את שם המותג שלה, ששווה מליונים לא מעטים. מצד שני, כל-כך הרבה חברות מעבירות את הייצור לסין שלא אתפלא אם חברת creapure עצמה פתחה שם קו יצור, אבל כל עוד הכל מתנהל בניהול ופיקוח שלה זה לא בהכרח פוגע באיכות.
CREAPURE זה לא רק שם של תקן?

• פותח/ת השרשור
אני חייב להודות שאיבדתי אותך...
איזה הפרשות? עצמות גדולות? ... בוא נתעלם יחדיו מהמשפט שלעיל.
מדוע אתה כ"כ מוטרד מרמות הורמון הגדילה? לאיזה הזרקות אתה מתייחס? האם אתה נער נמוך בצורה קיצונית (גמד)?
בוא ונסה לשאול שאלות יותר ממוקדות, כך אני משוכנע שאוכל להעביר התייחסות שלמה.
התכוונתי הפרשות של הורמון גדילה? ואני רק רוצה לדעת אם אפשר להגביר את הפרשה של הורמון זה
וכתוצאה מיתר של ההורמון הזה נהיים לך עצמות גדולות זה נכון?
ולא אני לא נמוך כלל אני פשוט מתעניין במשהו אחר שקשור לזה

ד"א כשאני קורא את זה אני בעצמי לא מבין מה אני כותב אני ממש מיהרתי הייתי בבית הספר

התכוונתי הפרשות של הורמון גדילה? ואני רק רוצה לדעת אם אפשר להגביר את הפרשה של הורמון זה
וכתוצאה מיתר של ההורמון הזה נהיים לך עצמות גדולות זה נכון?
ולא אני לא נמוך כלל אני פשוט מתעניין במשהו אחר שקשור לזה

ד"א כשאני קורא את זה אני בעצמי לא מבין מה אני כותב אני ממש מיהרתי הייתי בבית הספר
אם אתה בבית ספר (נער), לא ננס ובריא בד"כ אין לך מה להתעסק בהורמון גדילה יותר מדי.
לומר שנהיות לך עצמות גדולות זה קצת פשטני ויותר מדי מנותק מהקשר. קיימת נורמה והרמות מסביב לה ודי קרובות אליה. גם אם רמות הורמון הגדילה מעט מעל הנורמה לא תתרחש גדילת עצמות.

• פותח/ת השרשור
יותר קל לשאול אותי מאשר את גוגל? http://www.creapure.com/

טוב אז מה שראיתי בנתיים זה שני אלה

Dymatize Micronized Creatin -- 2.2 lbs

Ultimate Nutrition Creatine Monohydrate -- 2.2 lbs

מה דעתך איזה מהם עדיף לקחת?

ד"א אם זה monohydrate אחת למה יש כל כך הרבה מוצרים תחת חברות אחרות?

אני קצת מבולבל למען האמת בכל הקטע הזה

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית