הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סרטון טכניקת סקוואט-60KG

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
חזרתי ל"מקורות" ולבסיס

עמידה צרה יותר, השתדלתי להוציא את הברכיים כמה שיותר, להוציא ישבן החוצה ולהרים את החזה.

אני בטוח שזה לא מושלם אבל לפחות אשמח לשמוע שיש שיפור אפילו הקטן ביותר ומשם אשפר עוד.

@SmokingSnake @Beast and cheat

נערך לאחרונה:
זווית צילום לא טובה...למה הצלם שלך מסתובב לו ומצלם לך את הגב מאחורה בסקוואט!? תבקש ממנו במפורש איך לצלם אותך שלא יזוז. אין לי מה לומר מהסרטונים האלה חוץ מזה שנראה לי שאתה לא שובר.

• פותח/ת השרשור
זווית צילום לא טובה...למה הצלם שלך מסתובב לו ומצלם לך את הגב מאחורה בסקוואט!? תבקש ממנו במפורש איך לצלם אותך שלא יזוז. אין לי מה לומר מהסרטונים האלה חוץ מזה שנראה לי שאתה לא שובר.

כי בהתחלה בגלל שהייתי מצלם את הסקוואט מהצד אנשים לא היו רואים היכן המוט ממוקם ובגלל זה העמידה של הצלם מאחוריי. ביקשתי ממנו אחרי הצילום מאחור ללכת לצד ולצלם אותי מהצד כדי שתוכלו לראות אם אני עושה את הסקוואט נכון ושובר מקביל אבל לצערי הוא לא הלך מספיק הצידה.

• פותח/ת השרשור
לדעתי אתה רחוק מלשבור מקביל

מה שהכי מתסכל אותי זה שכשאני עושה תירגול של התנועה בלי מוט אני שובר מקביל ורק איך שאני עובד עם המוט והמשקל המקסימום שאני מגיע למקביל.

מה שהכי מתסכל אותי זה שכשאני עושה תירגול של התנועה בלי מוט אני שובר מקביל ורק איך שאני עובד עם המוט והמשקל המקסימום שאני מגיע למקביל.
ברוך הבא לעולם האמיתי.
פשוט תכנס לבור. נטו עניין מנטלי של פחד. אם צריך תוריד משקל, סה"כ זה לא נראה קשה מדי בשבילך אין סיבה שתפחד לשבור מקביל עם המשקל הזה

• פותח/ת השרשור
ברוך הבא לעולם האמיתי.
פשוט תכנס לבור. נטו עניין מנטלי של פחד. אם צריך תוריד משקל, סה"כ זה לא נראה קשה מדי בשבילך אין סיבה שתפחד לשבור מקביל עם המשקל הזה

מה ז"א "להכנס לבור" ? תן לי הסבר

בהתחלה הורדתי משקל ואז אמרו לי שזה קל מידי ושאני צריך להעלות טיפה. אני כבר כמה חודשים טובים עם המשקל הזה אך ורק בשביל לתרגל טכניקה.

אתה כמעט בוודאות שובר מקביל אבל אתה לא יושב מספיק אחורה. תצלם משתי זוויות, אחת בדיוק מהצד, אחת בדיוק מאחורייך (חשש לחוסר איזון) ממרחק כזה שיראו לכל אורך הסירטון את העקב של הנעל והשערה הכי גבוהה על הראש שלך.

• פותח/ת השרשור
אתה כמעט בוודאות שובר מקביל אבל אתה לא יושב מספיק אחורה. תצלם משתי זוויות, אחת בדיוק מהצד, אחת בדיוק מאחורייך (חשש לחוסר איזון) ממרחק כזה שיראו לכל אורך הסירטון את העקב של הנעל והשערה הכי גבוהה על הראש שלך.

ביום חמישי או שישי כשאעשה אימון אצלם ואעלה לכאן.

אני לא יושב אחורה מהסיבה שאני לא יציב ובכל פעם שאני קצת יושב אחורה אני פשוט נופל.

ומבחינת זווית הצילום-זה שהוא עמד מאחוריי זה בסדר, פשוט פעם הבאה להגיד לצלם להתרחק טיפה אחורה שיראו את כל הגוף שלי ?

ביום חמישי או שישי כשאעשה אימון אצלם ואעלה לכאן.

אני לא יושב אחורה מהסיבה שאני לא יציב ובכל פעם שאני קצת יושב אחורה אני פשוט נופל.

ומבחינת זווית הצילום-זה שהוא עמד מאחוריי זה בסדר, פשוט פעם הבאה להגיד לצלם להתרחק טיפה אחורה שיראו את כל הגוף שלי ?

תשען עם הגב יותר קדימה ואז לא תיפול. וכן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית