הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעוניין ביוהימבין או מוצר חוקי אחר לירידה

fatless63

משתמש מתחיל
201
0
נק' מוניטין:
108
201
0
שלום לכולם.

אני 185 על 87 קילו. 27% שומן.!!! על מנת לפרוץ את המחסום של 20% החלטתי להזמין מוצר ( ובניגוד לעצת רופאת המשפחה שלי, שגם כתבה מאמרים המתריעים נחרצות כנגד השימוש בחומרים הללו...) שאסור לאזכר מחו"ל ומומלץ לאחוזי שומן גבוהים (וכאן חוויתי האישית- רצוי וכדאי להקשיב להנחיות של הפורום. זה יחסוך עוגמת נפש וזמן מיותר). אני משום מה הבנתי בטעות מקריאה באינטרנט, שהמוצר אסור לשיווק, הפצה או מכירה ולא חשבתי ששימוש אישי הוא בעייתי. שוב לא ולא ולא!!! זה לא שווה את הסיכון.

המוצר נתפס ע"י רוקח של המכס ואישור על תפיסה נשלח אליי. כאדם בעל מקצוע חופשי, שמעולם לא הסתבך עם רשות כלשהי (לרבות מס הכנסה, משטרה וכיוצא בזה) זה גרם לי לעוגמת נפש מרובה ולו הייתי יודע את המצב לאשורו ברור, שלא הייתי מכניס את הראש למיטה החולה הזו. הלוואי והדברים יסתכמו רק בחילוט המוצר והפסד של 250-300 שקל כולל משלוח.

מכל מקום, אני עדיין בשלי ואני מעוניין לפרוץ את המחסום הזה של 20% שומן (וכן: התחלתי לאכול נכון וכן התחלתי גם להתעמל) אני הבנתי שיוהימבין חוקי לשימוש והפורום גם מתיר פרסום יוהימבין לקנייה/מכירה. אז אני מבין שמומלץ רק לבעלי אחוז שומן נמוך לקחת את זה, אבל אני בכל זאת מעוניין לקנות יוהימבין.
אני אודה אם מישהו יוכל להציע לי כאן או בפרטי הצעה שתועיל לי במשימה הזו.

תודה לפורום היקר.

למה לך לקחת חומרים באחוז כזה? קל מאד לרדת באחוז הזה בקצב מאד מהיר. לרדת 10% שומן מ-27% ל-17% שומן בדרך כלל קל מירידה מ-15% שומן ל-10% שומן, וגם מירידה מ-14-13 אחוזי שומן ל-10% שומן.
תאכל נכון (כאן) ותתאמן נכון והתוצאות יבואו בהתאם.

מניסיון אני אומר .. באחוז כזה אתה יכול לרדת מהר .
אתה כנראה תקוע בגלל אחת או כמה סיבות האלה :

תפריט לא תקין (גם אם הקלוריות בטווח)
אתה מוצאי פחות ממה שאתה מכניס
פשוט מה שצריך לעשות זה להעלות הילוך אם היית עושה נגיד 3 פעמים אירובי בשבוע למשך 20 דקות אתה יכול להוסיף עוד יום או לעלות את הזמן ב 10 דקות או להעלות את העצימות .

מקווה שזה יעזור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית