הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעלי משקולות אורטופדיים?

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
אהלן,
יש לי פלטפוס יחסית קשה, והבנתי שהקריסה שלי בביצועים כמו בסקוואט משפיעים\יכולים להשפיע עלי לרעה. אני מנסה לחפש נעליים אורטופדיות שיתאימו לפלטפוס שלי, אבל גם שיהיו מתאימים להר ת משקולות.
יש כאן אנשים עם ניסיון כזה?

אני לא בטוח שיש צורך בתיקון, אני 'חייב' לרוץ עם מדרסים ומסתדר בנעלי הרמת משקולות

העקב המורם בנעלי הרמת משקולות משנה את הזווית של השוק ויכולה לעזור, אצלי זה מספיק. וגם תסגור את הרצועות חזק אחרי שהנחת את הרגל כמו שצריך בתוך הנעל. חוץ מזה אני שם דגש על ברכיים החוצה ומשקל על הבוהן והחלק החיצוני.

תחפש תגובות שלי בפוסטים דומים, יש לי פרונציה קשה של הכף רגל ואני מרים אחלה משקלים עם נעליים רגילות ומדרסים.

הייתי משתמש בסתם נעליים עם סוליה שטוחה ועכשיו נעלי הרמת משקולות, עם מדרסים שהייתי מקבל בצבא.

• פותח/ת השרשור
אז ה
הייתי משתמש בסתם נעליים עם סוליה שטוחה ועכשיו נעלי הרמת משקולות, עם מדרסים שהייתי מקבל בצבא.
אז את המדרסים אפשר לשים בתוך הנעלי משקולות? א
אני לא בטוח שיש צורך בתיקון, אני 'חייב' לרוץ עם מדרסים ומסתדר בנעלי הרמת משקולות
יזה מדרסים יש לך?

למה לשים מדרסים בנעלי משקולות?
המדרסים לא מיועדים להחזיק משקלים כאלה, יהיה בלאי מהיר מאוד ככה.

אם הכף רגל שלך מחורבנת ממש אז עדיף להתאמן עם מדרסים (הם נכנסים בנעלי הרמת משקולות שלי).

כן יהיה בלאי מהיר אבל קיבלתי כל כך הרבה זוגות מדרסים בחינם מהצבא שלא איכפת לי.

במידה ולא תשתמש תצטרך לשים לב שהברכיים לא קורסות פנימה, דבר שכנראה תצטרך להקדיש לו יותר תשומת לב מבן אדם רגיל.

לי יש פלטפוס קשה.
פעם השתמשתי במדרסים בנעלי הרמת משקולות אבל בהמלצת Rasmalo החזרתי את הרפידה הרגילה ולא חוויתי שום בעיות בנושא חוץ מזה שיש קריסה פנימה של כף הרגל והנעל נהרסת בהדרגה,אבל יתכן וזה קרה גם עם המדרס בלי ששמתי לב.
גם אין לי בעיה בלשמור על ברכיים בחוץ.
שים לב שגם המדרס דחיס ולפיכך אתה מאבד חלק מהאפקט הסוליה הלא דחיסה של הנעל לפי דעתי.

יש לי פלטפוס לא קיצוני מדי, עם אולסטאר הייתי קורס פנימה בכפות רגליים ועכשיו עם נעלי WEI RUI הרגל יציבה על הקרקע לחלוטין גם בעמידה רחבה שתמיד הייתי קורס פנימה בה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית