הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי סוג סייקל

rockhead

משתמש מתחיל
21
1
נק' מוניטין:
1
21
1
גובה 1.92
משקל 98
גיל 26
א"ש 14
איזה סייקל הייתם בונים לנתונים כאלו?
ברור לי שהכל תלוי המטרה שאתה מציב לעצמך.
השאלה שלי היא האם לפני סייקל מסה עדיף לעשות חיטוב ואז מסה?
או בנתונים כאלו אפשר לעשות מסה והתוצאות יהיו טובות.

תודה למייעצים

גובה 1.92
משקל 98
גיל 26
א"ש 14

תודה למייעצים
לפי הנתונים נראה שיש לך מסת שריר נמוכה. משמע אחוז השומן שאתה טוען שהוא 14 מייצג מסת שומן לא רבה. מכאן שבכל מקרה הסייקל יהיה סייקל מסה וכמובן שרצוי להיכנס אליו בא"ש נמוך ככל שניתן.
אני מניח שמדובר בסייקל ראשון ולכן 500 מ"ג של טסט אנתת מוזרקים בכל יום שלישי או רביעי יהיה קלאסי.
כמו כן, מאחר ומדובר בסייקל ראשון הכן את עצמך בהתאם. בצע בדיקות דם עם פרופיל הורמונלי מלא בכדי שתחזיק כרפרנס אותו תבחן לאחר ה-pct. בצע חיטוב לאיזור ה-12 א"ש - עדיף מאוד בכל מקרה (תפחית סיכוי לג'ינו, ארומטיזציה, תוצאות עדיפות וכו...).
דאג ל-hcg ול-pct (טמוקסיפן וכלומיד) לפני הסייקל (בעוד טסט יעשה את העבודה בכל מקרה pct רע יכול מאוד לקלקל).

הסייקל הוא כמעט אותו סייקל גם לחיטוב וגם למסה, מה שמשתנה בהתאם למטרה זה התזונה , דלת פחמימות/שומן לחיטוב או רוויה בפחמימות/שומן למסה.
אני אומר לך משהו שלא ציפית, תעשה באמצע - ז״א גם תעלה בשריר נקי ועקב כך תפחית את אחוזי השומן. לך על דיאטה טובה : הרבה חלבון , דל שומן , ופחמימות מתון.
תשלב אירובי אבל אל תגזים בעצימות
לגבי סייקל כל מה שתבחר יהיה מבורך, כמו שנאמר לפני 500 מג טסט בשבוע יהיה מספיק ביותר למשך 10-12 שבועות .
רוצה משהו יותר מעניין:
בהנחה שזה סייקל ראשון
250 טסט (יספיק ביותר) בשבוע -12 שבועות
1-6 מיטן 20-30 מ׳ ביום
(לא חייב - 7-12 טרן קצר/וינסטרול יום כן יום לא )
מהשבוע ה14 פי סי טי

גובה 1.92
משקל 98
גיל 26
א"ש 14

תודה למייעצים
אתה יכול לעלות תמונה?
הסייקל הוא כמעט אותו סייקל גם לחיטוב וגם למסה, מה שמשתנה בהתאם למטרה זה התזונה , דלת פחמימות/שומן לחיטוב או רוויה בפחמימות/שומן למסה.
אני אומר לך משהו שלא ציפית, תעשה באמצע - ז״א גם תעלה בשריר נקי ועקב כך תפחית את אחוזי השומן. לך על דיאטה טובה : הרבה חלבון , דל שומן , ופחמימות מתון.
תשלב אירובי אבל אל תגזים בעצימות
לגבי סייקל כל מה שתבחר יהיה מבורך, כמו שנאמר לפני 500 מג טסט בשבוע יהיה מספיק ביותר למשך 10-12 שבועות .
רוצה משהו יותר מעניין:
בהנחה שזה סייקל ראשון
250 טסט (יספיק ביותר) בשבוע -12 שבועות
1-6 מיטן 20-30 מ׳ ביום
(לא חייב - 7-12 טרן קצר/וינסטרול יום כן יום לא )
מהשבוע ה14 פי סי טי
אחי עם 250 מ״ג טסט בשבוע לא כדאי להריץ סייקל המינימום הוא 500 מ״ג

אתה יכול לעלות תמונה?
אחי עם 250 מ״ג טסט בשבוע לא כדאי להריץ סייקל המינימום הוא 500 מ״ג
כמובן שעדיף 500 ... וגם 750 בכלל יפחלץ אותו...
אבל לדעתי לסייקל ראשון זה מספיק.
ליאור שים לב 6 שבועות ראשונים המיטן יתן בראש, ואחרי זה הטסט כבר יתאזן בגוף והתוצאות לא יאחרו לבוא . לדעתי זה סייקל של 10 קילו עלייה במשקל
ולסייקל ראשון כאשר הרצפטורים של הגוף עדיין לא רגילים לחומרים יגיבו יפה לסייקל הזה ולאחר 10 שבועות תהיה תוצאה יפה.

כמובן שעדיף 500 ... וגם 750 בכלל יפחלץ אותו...
אבל לדעתי לסייקל ראשון זה מספיק.
ליאור שים לב 6 שבועות ראשונים המיטן יתן בראש, ואחרי זה הטסט כבר יתאזן בגוף והתוצאות לא יאחרו לבוא . לדעתי זה סייקל של 10 קילו עלייה במשקל
ולסייקל ראשון כאשר הרצפטורים של הגוף עדיין לא רגילים לחומרים יגיבו יפה לסייקל הזה ולאחר 10 שבועות תהיה תוצאה יפה.
לסייקל ראשון עדיף לרוץ עם טסט בלבד ולו בכדי להכיר את תגובת הגוף למתן הורמון בעל קשת ההשפעה של טסט ממקור אקסוגני.
גם התוספת של חומר אוראלי יכולה ליצור סיבוך למשתמש חדש עקב הרעילות אך גם מהמיסוך של השפעת הטסט - פשוט לא ידע לזהות את ההשפעות השונות. הדבר נכון בכלל לשילוב חומרים רבים לפעם הראשונה - מיותר
בנוסף, להכניס טרן קצר, גם אם במינון נמוך יכול להיות פשוט יותר מדי, מידת ההיקשרות לרצפטורים האנדרוגניים ובכלל האנדרוגניות הגבוהה, השבתת הציר - לא נראה לי סביר לסייקל ראשון (בלשון המעטה).
ולבסוף, בשביל מה להסתבך? סייקל ראשון של טסט ועוד למתאמן ברמה ממוצעת יכול להביא תוצאות מדהימות (עם תזונה מספקת ואימונים בנפח תואם).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית