עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפי הנתונים נראה שיש לך מסת שריר נמוכה. משמע אחוז השומן שאתה טוען שהוא 14 מייצג מסת שומן לא רבה. מכאן שבכל מקרה הסייקל יהיה סייקל מסה וכמובן שרצוי להיכנס אליו בא"ש נמוך ככל שניתן.גובה 1.92
משקל 98
גיל 26
א"ש 14
איזה סייקל הייתם בונים לנתונים כאלו?
ברור לי שהכל תלוי המטרה שאתה מציב לעצמך.
השאלה שלי היא האם לפני סייקל מסה עדיף לעשות חיטוב ואז מסה?
או בנתונים כאלו אפשר לעשות מסה והתוצאות יהיו טובות.
תודה למייעצים
אתה יכול לעלות תמונה?גובה 1.92
משקל 98
גיל 26
א"ש 14
איזה סייקל הייתם בונים לנתונים כאלו?
ברור לי שהכל תלוי המטרה שאתה מציב לעצמך.
השאלה שלי היא האם לפני סייקל מסה עדיף לעשות חיטוב ואז מסה?
או בנתונים כאלו אפשר לעשות מסה והתוצאות יהיו טובות.
תודה למייעצים
אחי עם 250 מ״ג טסט בשבוע לא כדאי להריץ סייקל המינימום הוא 500 מ״גהסייקל הוא כמעט אותו סייקל גם לחיטוב וגם למסה, מה שמשתנה בהתאם למטרה זה התזונה , דלת פחמימות/שומן לחיטוב או רוויה בפחמימות/שומן למסה.
אני אומר לך משהו שלא ציפית, תעשה באמצע - ז״א גם תעלה בשריר נקי ועקב כך תפחית את אחוזי השומן. לך על דיאטה טובה : הרבה חלבון , דל שומן , ופחמימות מתון.
תשלב אירובי אבל אל תגזים בעצימות
לגבי סייקל כל מה שתבחר יהיה מבורך, כמו שנאמר לפני 500 מג טסט בשבוע יהיה מספיק ביותר למשך 10-12 שבועות .
רוצה משהו יותר מעניין:
בהנחה שזה סייקל ראשון
250 טסט (יספיק ביותר) בשבוע -12 שבועות
1-6 מיטן 20-30 מ׳ ביום
(לא חייב - 7-12 טרן קצר/וינסטרול יום כן יום לא )
מהשבוע ה14 פי סי טי
כמובן שעדיף 500 ... וגם 750 בכלל יפחלץ אותו...אתה יכול לעלות תמונה?
אחי עם 250 מ״ג טסט בשבוע לא כדאי להריץ סייקל המינימום הוא 500 מ״ג
לסייקל ראשון עדיף לרוץ עם טסט בלבד ולו בכדי להכיר את תגובת הגוף למתן הורמון בעל קשת ההשפעה של טסט ממקור אקסוגני.כמובן שעדיף 500 ... וגם 750 בכלל יפחלץ אותו...
אבל לדעתי לסייקל ראשון זה מספיק.
ליאור שים לב 6 שבועות ראשונים המיטן יתן בראש, ואחרי זה הטסט כבר יתאזן בגוף והתוצאות לא יאחרו לבוא . לדעתי זה סייקל של 10 קילו עלייה במשקל
ולסייקל ראשון כאשר הרצפטורים של הגוף עדיין לא רגילים לחומרים יגיבו יפה לסייקל הזה ולאחר 10 שבועות תהיה תוצאה יפה.