הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור Zxe
  • פורסם בתאריך

Zxe

משתמש מתחיל
29
0
נק' מוניטין:
0
29
0
שלום
אני בן 21
170 ס״מ
70 קילו
עברתי קורס מדריכי חד״כ,
מתאמן כבר שנתיים,
ישלי דיטה מסודרת עם אוכל שאני מכין לכל השבוע, מאזן קלורי חיובי לעילה במסת שריר.
אני כבר הרבה זמן קורע את עצמי באימונים ומנסה להשיג מסה צפצפית בחזה(כמעט ואין שינוי בולט, לעומט שאר הגוף) ואני לא מצליח, אני יודע איך להתאמן ומה נכון ומה לא.

אז חשבתי להתחיל סייקל ראשון.
האם זה נכון לעשות את זה בצורה כזו

1-10 Testosterone enanthate 500mgs/EW
8-12 HCG 500iu/EW
12-18 Nolvadex 40/40/20/20

והאם אפשר לקחת טסטסטורון לתקופה יותר קצרה(כי אני כזה אוהב זריקות), והאם זה יזיק לסייקל?

שלום
אני בן 21
170 ס״מ
70 קילו
עברתי קורס מדריכי חד״כ,
מתאמן כבר שנתיים,
אני כבר הרבה זמן קורע את עצמי באימונים ומנסה להשיג מסה צפצפית בחזה(כמעט ואין שינוי בולט, לעומט שאר הגוף) ואני לא מצליח, אני יודע איך להתאמן ומה נכון ומה לא.

8-12 HCG 500iu/EW

והאם אפשר לקחת טסטסטורון לתקופה יותר קצרה(כי אני כזה אוהב זריקות), והאם זה יזיק לסייקל?
הסייקל הוא ל-10 שבועות מאחר וזו תקופה מספיק ארוכה בכדי להשיג תוצאות איכותיות (מספיק אימונים, סינטזת חלבון עדיפה, מאזנים חנקניים משופרים וכו'...). זה אגב אחד היתרונות על-פני חומרים אוראליים (משך הסייקל) תוך ניוון קיים אך מינימלי של הציר בפרט והמערכת האנדוקרינית בכלל ולכן משך התאוששות סביר.
במקרה הזה, מדובר באסטר ארוך, לכן קיים משך ניכר עד שרמות הטסט בדם מתייצבות, מה שמתעדף סייקל למשך המצויין.
שונא זריקות suck it up, או שאל תעשה סייקל.
לגבי הכוריגון עדיף להתחיל בשבוע שלישי, לצופף הזרקות (אפילו ed) ולעשות 500iu בשבוע. עד השבוע ה-8 קיימת השבתה מאוד משמעותית בייצור LH ואטרופיה ניכרת (לא רואים כ"כ אך היא קיימת באופן מלא). לא למשוך שימוש לתוך ה-pct.
לpct מקובל להוסיף גם כלומיד ובכך לקוות ולשפר את ההתאוששות במנגנון פעולה שונה.

• פותח/ת השרשור
הסייקל הוא ל-10 שבועות מאחר וזו תקופה מספיק ארוכה בכדי להשיג תוצאות איכותיות (מספיק אימונים, סינטזת חלבון עדיפה, מאזנים חנקניים משופרים וכו'...). זה אגב אחד היתרונות על-פני חומרים אוראליים (משך הסייקל) תוך ניוון קיים אך מינימלי של הציר בפרט והמערכת האנדוקרינית בכלל ולכן משך התאוששות סביר.
במקרה הזה, מדובר באסטר ארוך, לכן קיים משך ניכר עד שרמות הטסט בדם מתייצבות, מה שמתעדף סייקל למשך המצויין.
שונא זריקות suck it up, או שאל תעשה סייקל.
לגבי הכוריגון עדיף להתחיל בשבוע שלישי, לצופף הזרקות (אפילו ed) ולעשות 500iu בשבוע. עד השבוע ה-8 קיימת השבתה מאוד משמעותית בייצור LH ואטרופיה ניכרת (לא רואים כ"כ אך היא קיימת באופן מלא). לא למשוך שימוש לתוך ה-pct.
לpct מקובל להוסיף גם כלומיד ובכך לקוות ולשפר את ההתאוששות במנגנון פעולה שונה.
תודה רבה לך

8-12 HCG 500iu/EW

מה עם CLOMID ?? נולבה לא מספיק לבד

בנוגע ל HCG ממומלץ משבוע שני/שלישי/או אפילו רביעי כדי להשאיר את החברים בחיים .

• פותח/ת השרשור
8-12 HCG 500iu/EW

מה עם CLOMID ?? נולבה לא מספיק לבד

בנוגע ל HCG ממומלץ משבוע שני/שלישי/או אפילו רביעי כדי להשאיר את החברים בחיים .
איך לוקחים תclomid אפשר הסבר? או איפה אפשר למצוא הסבר

שלום
אני בן 21
170 ס״מ
70 קילו
עברתי קורס מדריכי חד״כ,
מתאמן כבר שנתיים,

8-12 HCG 500iu/EW

עדיף לך מכל הבחינות הבריאותיות וגם התוצאתיות לעשות סייקל קצר יותר של 6 שב' עם חומרים קצרים.
הבעיה היא האם אתה מסוגל להתמודד עם תדירות זריקות של יום כן ויום לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית