הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ IsoFlex VS Titanium Isolate Supreme 5.0

StartingStrength

משתמש מתחיל
108
6
נק' מוניטין:
3
108
6
AllMax Nutrition: IsoFlex

S.A.N.: Titanium Isolate Supreme 5.0

הגעתי בסוף להתלבטות בין שניהם (לא משנה מה אני בוחר אני מזמין מחו"ל אז זה לא צריך להשפיע) מישהו יכול להמליץ לי על אחת מהן מנסיון?

תלך על הסאן כי אני חפשתי חומר על האיזו פלקס הזה בחול ואין שום חומר על המוצר הזה.
לפי מה שנראה זה איזו פורמולה שעשו לישראל או משהו כזה. תחפש בכל אתר גדול לא תמצא את האיזו פלקס בכלל.

• פותח/ת השרשור
תלך על הסאן כי אני חפשתי חומר על האיזו פלקס הזה בחול ואין שום חומר על המוצר הזה.
לפי מה שנראה זה איזו פורמולה שעשו לישראל או משהו כזה. תחפש בכל אתר גדול לא תמצא את האיזו פלקס בכלל.
http://www.allmaxnutrition.com/products-type/isoflex/
https://www.google.co.il/search?q=I...#q=allmax+isoflex&rls=org.mozilla:he:official
ואם תרשום ISO FLEX ו את השם של הפורום פיתוח גוף הכי גדול בעולם תמצא עוד הרבה, חברה מאוד מוכרת פשוט לא בארץ

ISOFLEX של ALLMAX אבקה מטורפת, בעברי השתמשתי בה לקחת את השוקולד עם שברי שוקולד אמיתיים בפנים הטעם היה מעולה! הערכים גם מאד טובים 27 גרם למנה אם אני לא טועה והרבה מנות לקונטיינר.
ממליץ מאד!
מה שכן מאד יקר יחסית לאבקות איזולייט אחרות

אתם הורגים אותי באלוהים כאילו כול אחד פה איזה הסגן של רוני קולמן מדקדק באיזה אבקה לקחת ובוחן תאמ אמא שלה...

אני משתמש ב אקסטרים ניטרשיון וזה הדבר הכי טוב (וחכם) שקרה לי מאז שהתחלתי להתאמן , ולא רק בגלל המחיר הנמוך שלה!

• פותח/ת השרשור
אתם הורגים אותי באלוהים כאילו כול אחד פה איזה הסגן של רוני קולמן מדקדק באיזה אבקה לקחת ובוחן תאמ אמא שלה...
אני משתמש ב אקסטרים ניטרשיון וזה הדבר הכי טוב (וחכם) שקרה לי מאז שהתחלתי להתאמן , ולא רק בגלל המחיר הנמוך שלה!

לא ידעתי שאם אני לא רוני קולמן אסור לי להוציא את הכסף שלי בצורה חכמה ולקנות את הכי טוב שאני יכול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית