הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה HB

akyeruc

משתמש פעיל
350
65
נק' מוניטין:
313
350
65

נראה כאילו אני לא יושב מספיק אחורה והברכיים קצת עוברות את הכף רגל, אני לא מצליח לשבת יותר אחורה מאיך שעשיתי את זה בסרטון, בעיה של גמישות. האם להמשיך כרגיל, או לעבוד על גמישות ולהוריד משקלים? כמה זה קריטי? @Beast and cheat
@SmokingSnake
@Psycho
@MikeRozner
שאני עובד עם משקלים כבדים יחסית אליי הקריסה נהיית יותר רצינית, אני מצרף תמונה

נערך לאחרונה:

נראה כאילו אני לא יושב מספיק אחורה והברכיים קצת עוברות את הכף רגל, אני לא מצליח לשבת יותר אחורה מאיך שעשיתי את זה בסרטון, בעיה של גמישות. האם להמשיך כרגיל, או לעבוד על גמישות ולהוריד משקלים? כמה זה קריטי? @Beast and cheat
@SmokingSnake
@Psycho
@MikeRozner
שאני עובד עם משקלים כבדים יחסית אליי הקריסה נהיית יותר רצינית, אני מצרף תמונה

דבר ראשון תפסיק להישאר בתחתית, זה לא פאוז-סקווט, איפה הבאונס שלך? ודבר שני תרים את המרפקים ותהיה טייט בפלג גוף עליון. אני לא יכול לראות את הגועל נפש שאתם קוראים לו HB סקווט כשהמרפקים למטה.

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון תפסיק להישאר בתחתית, זה לא פאוז-סקווט, איפה הבאונס שלך? ודבר שני תרים את המרפקים ותהיה טייט בפלג גוף עליון. אני לא יכול לראות את הגועל נפש שאתם קוראים לו HB סקווט כשהמרפקים למטה.
אתה צריך להבין שזה נובע מסתירות בהסברי טכניקה באינטרנט, אחד אומר מרפקים למטה אחד אומר למעלה. אין צורך להתעצבן.אתקן. בקשר לפאוז, עשיתי את זה בכוונה בישביל שהform שלי יהיה יותר ברור בקטע הבעייתי בתחתית, שאני עובד רגיל אני לא עושה ככה. חוץ 2 הדברים האלה, יש עוד משהו בעייתי? כי הם די קלים לתיקון אבל עניין הקריסה קדימה לא.

למה אתה נגד HB?

• פותח/ת השרשור
למה אתה נגד HB?
הוא לא נגד hb הוא עושה בעצמו hb הוא פשוט נגד hb שהמרפקים למטה. מייק עוד שאלה בקשר לבאונס, אמרו לי כמה אנשים שלא כדאי לעבוד עם באונס בגלל שאתה משתמש באלסטיות של השריר ולא בכוח ובגלל זה אסור בתחרויות פאוורליפטינג.. אני לא הסכמתי אבל מה דעתך על זה

הוא לא נגד hb הוא עושה בעצמו hb הוא פשוט נגד hb שהמרפקים למטה. מייק עוד שאלה בקשר לבאונס, אמרו לי כמה אנשים שלא כדאי לעבוד עם באונס בגלל שאתה משתמש באלסטיות של השריר ולא בכוח ובגלל זה אסור בתחרויות פאוורליפטינג.. אני לא הסכמתי אבל מה דעתך על זה
אני לא בקיא בחוקת פאוורליפטינג אבל השאלה המעניינת - אתה מתחרה בפאוורליפטינג?
למה אתה נגד HB?
אני לא נגד היי באר, אני נגד היי באר מכוער.

אה? בתחרויות פאוורליפטינג אין באונס בבנץ' פרס, סקוואט אתה עושה רגיל, עם באונס מהתחתית - אלה "סוגים" שונים של באונס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית