הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מי האמיצה שהעזה להשוות את עצמה לבר רפאלי?

Avocado

משתמש קבוע
1,475
41
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,644
1,475
41
http://www.mako.co.il/women-magazine/diva/Article-fd76c5d97bcd241006.htm

יש לאחרונה טרנד של "זה בסדר להיות שמן" או במילים אחרות לעודד אנשים להשאר שמנים

רק אותי זה מעצבן? למה לעודד אנשים להשלים עם עודף משקל זה בסדר ולהראות דוגמניות רזות זה לא?
אני ממש לא בעד אנורקסיה אבל העידוד הזה גרוע באותה מידה...

אני אמביולנטי לגבי הנושא, מצד אחד לא אוהב תבוסתנות של שמנים שפשוט חסרי כוח רצון.

מנגד, אם למישהו באמת טוב לו איך שהוא, ואין לו בעיות בריאות (זה אפשרי בהחלט) מה הבעיה? הבעיה לרוב שאנשים שהתייאשו מדיאטות וחסרי כוח רצון מתרצים בזה שטוב להם.

גם מהצד השני אני רואה כאן בחורים שרודפים אחרי קוביות ומחטבים חודשיים אחרי שהם כבר 10%, זה גם סוג של סטיה, גם אני פעם חשבתי שזה יביא בחורות וכאלה אבל זה קשקוש...אני מכיר לא מעט אנשים גם מתאמנים וגם לא שרוב האנשים היו מגדירים אותם כשמנים או שמנמנים וואלה הם יותר שמחים מרוב האנשים על 12% כאן.. אז מה רע?

זה מאוד פשוט. לשמנות אין יותר מדי מה להציע מבחינת מראה, אז הן מפצות על כך בכישורים אינטלקטואליים שבעזרתם הן פועלות לשנות את התפיסה שנשים רזות זה מושך. לנשים רזות אין את הצורך בכישורים הנ"ל מתוקף היותן יפות יותר אז הן די חסרות אונים כנגד, וגם תמיד יש להן חברות שמנות אז כשחברה שמנה מביעה גאווה בהיותה שמנה הן מפרגנות לה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית