סקירת טעמים לנרגילה אחרי קניה

Machinehead

משתמש משקיע
2,059
24
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
8,178
2,059
24
מי שלא יודע, אני מאוד אוהב לעשן נרגילה, תמיד אני מחכה לקיץ בשביל לעשן.

ביום שלישי הייתי בחנות נרגילה לנד בר"ג, מול שווארמת שמש, מה שבעיקר עניין אותי אלו טעמים במשקל, אז קניתי בנוסף לטעמים הרגילים, טעם אבטיח-נענע וטעם שוקולד.

השוקולד מאוד הזכיר את טעם קפוצ'ינו של נח'לה למי שמכיר, אבל מה שבעיקר היה טוב זה האבטיח-נענע, ממש נהנתי מכל שכטה 😃

יצא לי גם לנסות את הטעם מנגו-אננס של אל באשה, הוא טעים רק הבעיה שהטבק ממש רטוב, אז הוא מלכלך את כל הנרגילה.

בנוסף קניתי את הטעמים הבאים:

רד-בול פסיפלורה של אל-באשה
רד-בול נח'לה
קוקוס - נח'לה
דובדבן - נח'לה

לא היה להם יותר מדיי מבחר באותו זמן, רציתי עוד כמה טעמים כמו קרמל.

30 גחלי לימון.

אז יש אספקה לתקופה הקרובה.

• פותח/ת השרשור
ל THE SUN

רגע, שאני אבין?
ניסית להצחיק כאן?.... אז שזהו שלא.

הטעמים שהכי הרגשתי בנרגילות היו קפוצ'ינו, תפוח, ונענע
כל השאר פחות

ולמה רק בקיץ? מה הבעיה לעשות בחורף?

אבל שוב זה דופק תאימונים, ומי שאומר או חושב שלא כנראה לא יודע להתאמן.

• פותח/ת השרשור
דופק את האימונים? אשמח לדעת למה בדיוק....

ולמה לא בחורף?
כל הכיף בעישון נרגילה שזה עם חבר'ה, בחדר אני לא מעשן כי אין תחלופת אוויר כמו בחוץ, בד"כ אני מעשן במרפסת. בקיץ נעים בערב, לכן זה ההזדמנות לנצל את מזג האוויר.
בחורף ממש קר, אז לא כיף לעשן נרגילה שקר.

תכלס אני מסוגל לעשן לבד, אבל אחרי 20 דקות כבר נמאס.
בשבוע שעבר פתחתי ראש לבד 😃

היה לי מחקר על זה ועל איך שהעישון פוגע בגיוס חמצן לשריר ועוד כל מיני כאךלה

אין כמו הטבק מכפר יסיף בצפון. גם הכי זול וגם איכותי בטירוף.
חברות שלי ואני בדרך כלל קונות את המנטה בנפרד ומערבבות עם מה שיש.
אבל אין כמו אפרסק. קלאסי לנרגילה.

נרגילה לנד חנות מעולה ויש אחריות
אני קניתי שם את כל הנרגילות שלי
ויש להם המון מבחר של טבק של ראשים של צינורות בעצם של הכל

• פותח/ת השרשור
אין ספק שהטבק בכפר יאסיף הכי טוב, אבל מי ייסע במיוחד עד לצפון בשביל זה?

חוצמזה עישון סיגריות ועישון נרגילה הם שונים, בסיגריות מה שמחזיק את הטבק דולק זה העיטרן והניקוטין, העיטרן זה החומר שעושה את הריאות שחורות.

בטבק של נרגילה, יש 0.5% ניקוטין בלבד, לעומת זאת בסיגריות לייט יש 7 מ"ג ניקוטין לכל סיגריה.
בטבק של נרגילה אין בכלל עיטרן, כי מה שמחמם את הטבק זה הגחל, לכן הפגיעה בכושר היא ממש מזערית אם בכלל.

אין ספק שהטבק בכפר יאסיף הכי טוב, אבל מי ייסע במיוחד עד לצפון בשביל זה?

חוצמזה עישון סיגריות ועישון נרגילה הם שונים, בסיגריות מה שמחזיק את הטבק דולק זה העיטרן והניקוטין, העיטרן זה החומר שעושה את הריאות שחורות.

בטבק של נרגילה, יש 0.5% ניקוטין בלבד, לעומת זאת בסיגריות לייט יש 7 מ"ג ניקוטין לכל סיגריה.
בטבק של נרגילה אין בכלל עיטרן, כי מה שמחמם את הטבק זה הגחל, לכן הפגיעה בכושר היא ממש מזערית אם בכלל.

אולי בנרגילה אין את החומר הממכר,אבל החומר המסרטן קיים שם ובכמויות גדולות פי 4

• פותח/ת השרשור
אני בתקופת החורף הייתי מנותק מכל מה שקשור לנרגילה, שבוע שעבר אני בא לקנות טעמים ופתאום איזה טעמים אני רואה.

וודקה-רד בול
רד בול-פסיפלורה
רד בול

יש טעם שנקרא זכרונות - MEMORIES זה שילוב של תה שוקולד משהו כזה.

אני ומלון בנרגילה לא מתחברים בכלל, חזק מדיי בשבילי.

אשמח להרחבה במה שציינת עם החומר המסרטן.

זפת, בנזופירן, ארסן, כרומיום ועופרת, שעלולים לגרום מחלות סרטן שונות, כמו סרטן הריאה, החניכים, השפתיים ושלפוחית השתן
מה גם שנרגילה עוברת מפה לפה,ויש שלל מחלות שיכולות לעבור ככה ביניהן הרפס השפתיים,שחפת,מחלת הנשיקה.
אז מה אם זה לא ממכר?זה מזיק לא פחות ואף יותר מסגריה.

• פותח/ת השרשור
שוב אתה טועה,

בטבק של נרגילה אין את הדברים האלו, כי הגחל ששמים הוא זה שמחמם את הטבק, העשן שיוצא הוא העשן שמגיע מהטבק.

הדברים שמזיקים בגחל זה ה CO שנפלט ממנו וגם מגיע לגוף, גחלים כימיים - אלו הגחלים שנדלקים מהר. בגחלים אלו יש את אבק שריפה שמדליק את הגחל, שאריות ממנו כן נחשבות לרעילות.
אפילו יש את המים שעוזרים בסינון של העשן, אומנם לא סינון רציני, אבל עדיין עוזרים.

עדיין כל זה בכמויות קטנות בהרבה מאשר מה שיש בסיגריה, בסיגריה יש את כל מה שציינת.

נכון שהעברה מפה לפה של הצינור יכולות לגרום למחלות, לכן בד"כ משתמשים עם פיה מפלסטיק בפאבים, שאני הולך עם חברים, זה בד"כ רק החברים הקרובים מעשנים, תמיד מנקים את הפיה לפני ששמים את הצינור בפה.

משרד הבריאות טוען שנרגילה מזיקה יותר מסיגריות, אוקי שיוכיחו. הם לא ידעו איך להתמודד עם התופעה שרב בני הנוער מעשנים נרגילה, אז הם הוציאו הודעה ללא שום ביסוס.

שנים על גבי שנים המוסלמים מעשנים נרגילות ועד עכשיו אף אחד לא מת מסרטן הריאות או שהיה לו מחלה דומה רק מעישון נרגילה.

שוב אתה טועה,

בטבק של נרגילה אין את הדברים האלו, כי הגחל ששמים הוא זה שמחמם את הטבק, העשן שיוצא הוא העשן שמגיע מהטבק.

הדברים שמזיקים בגחל זה ה CO שנפלט ממנו וגם מגיע לגוף, גחלים כימיים - אלו הגחלים שנדלקים מהר. בגחלים אלו יש את אבק שריפה שמדליק את הגחל, שאריות ממנו כן נחשבות לרעילות.
אפילו יש את המים שעוזרים בסינון של העשן, אומנם לא סינון רציני, אבל עדיין עוזרים.

עדיין כל זה בכמויות קטנות בהרבה מאשר מה שיש בסיגריה, בסיגריה יש את כל מה שציינת.

נכון שהעברה מפה לפה של הצינור יכולות לגרום למחלות, לכן בד"כ משתמשים עם פיה מפלסטיק בפאבים, שאני הולך עם חברים, זה בד"כ רק החברים הקרובים מעשנים, תמיד מנקים את הפיה לפני ששמים את הצינור בפה.

משרד הבריאות טוען שנרגילה מזיקה יותר מסיגריות, אוקי שיוכיחו. הם לא ידעו איך להתמודד עם התופעה שרב בני הנוער מעשנים נרגילה, אז הם הוציאו הודעה ללא שום ביסוס.

שנים על גבי שנים המוסלמים מעשנים נרגילות ועד עכשיו אף אחד לא מת מסרטן הריאות או שהיה לו מחלה דומה רק מעישון נרגילה.
ואני מכיר אנשים שמעשנים ואין להם סרטן,אז?אתה לא יכול להכליל ולהגיד שאצל אף אחד זה לא ככה.
זה מתפתח בשלבים.

תראה אני לא בא להתווכח איתך,אתה רוצה לעשן?שיהיה לך בכיף,רק אם חס וחלילה יהיה לך מחלה כלשהי תדע מאיפה זה בא.
לפני 20-30 שנה לא ידעו בכלל שסיגריות מזיקות,ועכשיו?
פשוט אני לא תופס את הטרנד הזה של לעשן כי זה "מגניב" מילא לעשן מריחואנה כי זה נותן סטלה או שזה "כיף" אבל סגריות ונרגילה?בשביל מה זה טוב חוץ ממחלות?כי זה "IN"

נ"ב אז מה לפי דעתך יש בטבק?אבקת חלבון?

קודם זה:

ועכשיו זה:

כל הטענות שלך בעד נרגילה כוללות כשלים לוגים כ"כ אוויליים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית