ייעוץ המלצה לגיינר.

Maorswan

משתמש פעיל
989
93
נק' מוניטין:
715
989
93
אני כבר שנים משתמש באבקות של דיימטייז ואופטימום ולאחרונה אני פשוט לא יודע מה קרה, הכל יוצא לי מפוצץ בקצף! ברמה כזו שאי אפשר לשתות בכלל [עם חלב]. החלטתי לנסות חברה אחרת, אבל אני רואה שיש יותר מדי חברות ולא יודע מה לבחור.

אני מחפש את הגיינר הכי טוב לעלייה במשקל כי אני רוצה להיכנס בעוד שלושה חודשים בתחרות לעד 82.5 [כרגע שוקל 73]. שיהיה בטעם קרם עוגיות וכמה שיותר זול ומצדיק את המחיר. תודה.

קנה חלבון + מולטודקסטרין + סוכר ענבים בנפרד ותערבב

1-2 חלבון
1-2 סוכר
2-3 מולטודקסטרין
תוסיף קריאטין ולאוצין אם בא לך 3-6 גרם

הכי זול וטוב

• פותח/ת השרשור

1-2 חלבון
1-2 סוכר
2-3 מולטודקסטרין

הכי זול וטוב
כסף זה לא אישו, אני שונא להכין דברים לבד.
לא כי אני עצלן, אלא כי פסיכולוגית כל מה שאני מכין מגעיל בעיניי, אני אוהב דברים מוכנים.

• פותח/ת השרשור
יש לך את הפרפקט 3000 נראה לי זה הגיינר הכי מפוצץ קלוריות שיש..
זה גיינר חרטא, מנת הגשה שלו היא 650 גרם, כשבגיינרים אחרים המנה היא 150/300. אם תקח רק 150 גרם ממנו יהיו לו אותם ערכים כמו של גיינרים אחרים.

זה גיינר חרטא, מנת הגשה שלו היא 650 גרם, כשבגיינרים אחרים המנה היא 150/300. אם תקח רק 150 גרם ממנו יהיו לו אותם ערכים כמו של גיינרים אחרים.
אני בזמנו הזמנתי 2 שקים של המאקרו פרו אמנם היחסים הם 1:2 אבל זה באמת אחלה מוצר..

תזמין של דיימיטז את הסופר מאס,אם אתה יודע מאיפה להזמין זה יעלה לך 240 בערך ל5.5 קילו..
אפילו שעדיף שתקנה אבקת חלבון ותכין כבר גיינר ביתי יותר חסכוני ויש יותר אפשריות למה אפשר לעשות

• פותח/ת השרשור
תזמין של דיימיטז את הסופר מאס,אם אתה יודע מאיפה להזמין זה יעלה לך 240 בערך ל5.5 קילו..
אפילו שעדיף שתקנה אבקת חלבון ותכין כבר גיינר ביתי יותר חסכוני ויש יותר אפשריות למה אפשר לעשות
דיימטייז יוצא לי עם מלא קצף.

1-2 חלבון
1-2 סוכר
2-3 מולטודקסטרין

הכי זול וטוב

הנה עצה מעולה!

אני כבר שנים משתמש באבקות של דיימטייז ואופטימום ולאחרונה אני פשוט לא יודע מה קרה, הכל יוצא לי מפוצץ בקצף! ברמה כזו שאי אפשר לשתות בכלל [עם חלב]. החלטתי לנסות חברה אחרת, אבל אני רואה שיש יותר מדי חברות ולא יודע מה לבחור.

אני מחפש את הגיינר הכי טוב לעלייה במשקל כי אני רוצה להיכנס בעוד שלושה חודשים בתחרות לעד 82.5 [כרגע שוקל 73]. שיהיה בטעם קרם עוגיות וכמה שיותר זול ומצדיק את המחיר. תודה.

תשתמש בה.

אני אישית אוהד מושבע של מאסלפארם יש להם גיינר שנקרא ארנולד שוורצנגר שאמור להיות מצויין ולא עושה קצף ממה שקראתי אבל זה רק 2.3 קילו ועולה 45 דולר אז זה קצת יקר.

שלח לי בהודעה איפה אפשר לקנות במחיר כזה גיינר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית