הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Press Challenge + Front Squats

Cygnus

משתמש משקיע
4,921
328
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,594
4,921
328
Team Active
ניסיון עלוב משלי לפרס. שאפתי ל-60X10, יצא 60X9:

2 סטים של פרונט שבחרתי לבצע ב-BBB, סט 3 ו-4 מתוך 5 (צילום גרוע):

קישור לאימון בלוג 531 שלי

הפרונטים היו קשים בצורה רצחנית. מתקשה להחזיק את המוט על הכתפיים.

• פותח/ת השרשור
תחזיק בפרונט סקוואט בלפיתת בילדרים את המוט.

ניסיתי, זה מרגיש עוד יותר גרוע. יכול להיות שזאת בעיה של חוסר גמישות ובגלל שאני לא מבצע פרונטים אף פעם. הולך לעשות אותם הרבה יותר מעכשיו ואילך.

ניסיתי, זה מרגיש עוד יותר גרוע. יכול להיות שזאת בעיה של חוסר גמישות ובגלל שאני לא מבצע פרונטים אף פעם. הולך לעשות אותם הרבה יותר מעכשיו ואילך.
יכול להיות שלא לפתתה נכון את המוט , יד אחת שלך אמורה ממש להחזיק אותו חזק מלמעלה והיד השנייה ב"X" מלמעלה מגיעה וגם מחזיקה חזק את המוט. זה שאתה מחזיק חזק יעזור לך להרגיש את המוט יותר טוב , עכשיו אתה רק צריך לא להוריד מרפקים. לא צריך בכלל להיות גמיש לאחיזה הזאת.

איבדת המון חזרות בפרס בגלל שאתה מתחיל כל פעם מלמטה.
פרס זה תרגיל שעובד עם באונס בדיוק כמו סקוואט ובנצ' פרס, הרי בבנצ' אתה לא נח למטה נכון? כך שאין סיבה לנוח גם בפרס.
לדעתי היו לך שם 15 חזרות בערך אם לא הייתי נח בתחתית.

תגידו זה נכון שFRONT SQUAT עדיף על בק סקוואט לרצים?
לא, FS זה תרגיל עזר ל-BS
פרס זה תרגיל שעובד עם באונס בדיוק כמו סקוואט ובנצ' פרס, הרי בבנצ' אתה לא נח למטה נכון? כך שאין סיבה לנוח גם בפרס.
המגזימים... חח

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שלא לפתתה נכון את המוט , יד אחת שלך אמורה ממש להחזיק אותו חזק מלמעלה והיד השנייה ב"X" מלמעלה מגיעה וגם מחזיקה חזק את המוט. זה שאתה מחזיק חזק יעזור לך להרגיש את המוט יותר טוב , עכשיו אתה רק צריך לא להוריד מרפקים. לא צריך בכלל להיות גמיש לאחיזה הזאת.

אני יודע איך מבצעים את זה, ניסיתי ואני לא מצליח להשאיר מרפקים מורמים.

אהבתי את הפרס, טכניקה נקיה.
אגב לא בניתם לכם חדר כושר בכפר?

אכן אבל כרגע יש שם בעיות חשמל ואני בכפר רק לאימון אחד בשבוע גם ככה. אז בנתיים מתאמן בחד"כ במתנ"ס.

זאת בעיה של גמישות וכוח בפוזיציה הזאת אם אתה לא רגיל. ככל שתתרגל זה יישתפר

כן זאת ההנחה שלי.

זה לא דומה בכלל לא לבנץ' ולא לסקוואט. כשאתה מבצע פרס לסינגל אתה מבצע את זה ב"תחתית", לכן יש היגיון בלעבוד תמיד מהתחתית.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית