הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אנאבר של sciroxx

מגרמניה כנראה שכן
רפואי לא
בדקתי בגוגל נראה כמו חברת אנדרגראונד אבל חברה טובה !

אין דבר כזה אנאבר של סיירוקס. זה דיבול אנדרדוס.

בנוסף, יכלת להוסיף את זה לשאלה על הלא אנאבר בפוסט הקודם שהעלת.
יש הרבה זיופים לאנאבר, לא תוכל לפתוח פוסט אחר פוסט בכל פעם שאתה נתקל בחברה שמוכרת "אנאבר".
שרשור קודם ננעל.

מדוע אתה כ"כ "חם" על אנאבר? כיצד אתה מתכוון להשתמש בו?

חח השאיפה להגיע לאנאבר אמיתי איכשהו

אנבר אמיתי.. נשמע מעניין.. חבל שבפועל זה לא מציאותי.

מכיר מישהו ששפך סכום נכבד על אנבר של מדיטק ואכל לוקש רציני.

תשלב משהו אחר במקום ה״אנבר״.

• פותח/ת השרשור
בונאבר זה עדיין אנאבר וכמו שאתה רואה אין לי גישה אליו לא מכיר מישהו שמוכר את הבונאבר
לכן שאלתי משהו אחר כלומר חומר אחר

בונאבר זה עדיין אנאבר וכמו שאתה רואה אין לי גישה אליו לא מכיר מישהו שמוכר את הבונאבר
לכן שאלתי משהו אחר כלומר חומר אחר

אחינו , גש לעניין - ספר לנו מהו הסייקל שאתה הולך לבצע , מספרו? סייקל ראשון? איך אתה מבצע התאוששות PCT? וכולי.

ההנתי,עוד שאלה סיירוקס וסקיירוקס זה אותו הדבר ??
ומה היית ממליץ במקום ?

אותו דבר והם לא אנאבר.
יש בונאבר בארץ אבל במחירים האלה צריך להיות משוגע או סלב בכדי לרכוש אותם.
מי ששם ים כסף על מדיטק והתאכזב קנה זיוף.

אביעד על מה היית ממליץ בתור שילוב עם טסט פרופ במקום אנאבר ?

בפעם הרביעית שאנחנו שואלים!! תתן לנו קצת נתונים שנדע מה להמליץ! אם אתה וותיק אז יכול להיות שטרן אצטט יעשה את העבודה ! אם זה סייקל ראשון יכול להיות שהכיוון הולך לטסט ארוך בלבד! תן כיוון..

אביעד על מה היית ממליץ בתור שילוב עם טסט פרופ במקום אנאבר ?

מה הייתי ממליץ.. רוצה לשמוע תכל'ס?
אני תמיד דוגל במינימום חומרים כדי לבצע את העבודה.

מה הכוונה?

לכל אדם יש מטרות שונות, לכל אדם גנטיקה שונה וגם הרגלי אכילה שונים ותגובה שונה.

לאדם שמתכוון לעלות על במה לדוגמא לא יספיק רק פרופ' במיוחד עקב אחוז השומן הנמוך שהוא נדרש להגיע אליו בנוסף לעובדה שצריך להגיע מיובש ולשמר מקס' שריר שרק ניתן. גם התזונה וגם האימונים שלו יראו שונה.

לאדם שרק רוצה להראות אסתטי יש פחות דאגות ומאמץ ולכן יכול להרשות לעצמו לשמר יותר שריר ולהשתמש בפחות חומרים.

בקיצור השימוש, התזונה והאימונים צריכים להתאים למטרה.

אם החלטת ללכת על טסט פרופ כבסיס שאגב אחלה גבר לדעתי ולפי מה שאני רואה אתה מתעקש על שילוב אורלי אז יש לך רק 2 אופציות בארץ : וינסטרול כדורים או מיטן , נקודה אחד יתן הרבה כוח והרבה מים והשני ההפך. מכאן תחליט לבד מה עדיף לפי המטרה . עם לא אכפת לך לשלב עוד זריקות אז או טרן או וינסטרול .
גודלאק

אם אתה כל כך רוצה לדעת אם החומר שברשותך אמיתי או לא תבדוק את המחירים של החומרים ותשווה אותם למה שמציעים לך , למשל ;
אנבר אמיתי יקר ,
פרימובולן מאוד יקר ואין על מה להסתכל עליו באנדרגראונד ,
טרן סביר לפי הצבע אתה יכול לדעת שזה טרן , כמובן שצבע של אנטט הוא לא אותו צבע של טרן .
יש טרנים בצבע זהב שזה פרבולן כביכול מסוננים ברמה טובה לפני הייצור של החומר עצמו , (הרי זה חומר וטרינרי וצריך להמיר אותו לייצור רפואי ולכן צריך לסנן אותו) ויש טרנים בצבע כתום שזה הכי מפחיד לדעתי מבחינת תופעות לוואי , טרן של נובה היה מפחיד , דאוונים מטורפים , דכאונות הולכים ובאים פשוט לא יכולתי לשרוד שבוע והתבאסתי נורא כי טרן זה חומר מצויין שאני אוהב , שאר החומרים הם די סבירים

מה הייתי ממליץ.. רוצה לשמוע תכל'ס?
אני תמיד דוגל במינימום חומרים כדי לבצע את העבודה.

מה הכוונה?

לכל אדם יש מטרות שונות, לכל אדם גנטיקה שונה וגם הרגלי אכילה שונים ותגובה שונה.

לאדם שמתכוון לעלות על במה לדוגמא לא יספיק רק פרופ' במיוחד עקב אחוז השומן הנמוך שהוא נדרש להגיע אליו בנוסף לעובדה שצריך להגיע מיובש ולשמר מקס' שריר שרק ניתן. גם התזונה וגם האימונים שלו יראו שונה.

לאדם שרק רוצה להראות אסתטי יש פחות דאגות ומאמץ ולכן יכול להרשות לעצמו לשמר יותר שריר ולהשתמש בפחות חומרים.

בקיצור השימוש, התזונה והאימונים צריכים להתאים למטרה.
בוא נשמע מה התכנון לסייקל קודם.
סייקל ראשון?
איזה מינון טסט?
משקל, גובה, א"ש?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית