הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תבחר את החיטוב המתאים לך No Homo

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
עוצמת החיטוב..

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

ותמונת הפרס , הראשון שכותב לי את השם של המפתח גוף הזה - זוכה במתנה שווה...

image.jpg

• פותח/ת השרשור
חחחחח לא יודע ממש מזה אומר אבל תודה :D

מוניטין זו ״הוקרה״ על כל שהתגובה שלך לדוגמא זכתה באהדת הגולש/ים - מצד שמאל יופיע לך מספר 1 בירוק משמע צברת מוניטין אחד , אם תכנס לפאנל האישי שלך תוכל לראות מה כתבו כשנתנו לך את המוניטין , לטוב או לרע ..
בכל אופן , ברוך הבא לפורום הכל בהומור טוב 😉

מוניטין זו ״הוקרה״ על כל שהתגובה שלך לדוגמא זכתה באהדת הגולש/ים - מצד שמאל יופיע לך מספר 1 בירוק משמע צברת מוניטין אחד , אם תכנס לפאנל האישי שלך תוכל לראות מה כתבו כשנתנו לך את המוניטין , לטוב או לרע ..
בכל אופן , ברוך הבא לפורום הכל בהומור טוב 😉

תודה:)

לי פריסט היה נראה מדהים באותה תקופה, לעומת זאת עכשיו הוא לא נראה כל כך בריא

אני חושב שלי פריסט הוא אחד הבילדרים היותר אנדר רייטד שיש.

תסביר מדוע ?
האמת שאני לא כזה חזק בתחום הבילדינג, והוא בעצם הבילדר היחיד שאני אוהב את הפיגורה שלו כבר בערך מהפעם הראשונה שראיתי את התמונה שלו אצלנו בחד"כ(כיתה ט', כיום אני בן 22).
למה הוא אנדר רייטד?אממ במחזותינו לא הרבה מכירים אותו, אני גם לא זוכר שהוא זכה באיזשהו תואר רציני ואני גם לא כ"כ רואה אותו ברשת או שומע עליו דברים, בניגוד לבילדרים אחרים. גם בעבר.
ואולי אני טועה ופשוט לא מעורה בנושא. אם זה ככה... אפשר לומר שאני לא מאוכזב בכלל 😛

• פותח/ת השרשור
האמת שאני לא כזה חזק בתחום הבילדינג, והוא בעצם הבילדר היחיד שאני אוהב את הפיגורה שלו כבר בערך מהפעם הראשונה שראיתי את התמונה שלו אצלנו בחד"כ(כיתה ט', כיום אני בן 22).
למה הוא אנדר רייטד?אממ במחזותינו לא הרבה מכירים אותו, אני גם לא זוכר שהוא זכה באיזשהו תואר רציני ואני גם לא כ"כ רואה אותו ברשת או שומע עליו דברים, בניגוד לבילדרים אחרים. גם בעבר.
ואולי אני טועה ופשוט לא מעורה בנושא. אם זה ככה... אפשר לומר שאני לא מאוכזב בכלל 😛

Lee Priest grew up in Wallsend Australia. Priest's mother was also a bodybuilding competitor, and posed with Priest onstage. Priest started training at the age of 12 with the help and support of his grandfather. He competed for the first time at the age of 13 and won. He went on to win numerous other competitions leading up to him winning theIFBB Mr Australia at 17, 18, and 19. Priest competed at the World's Championship at 17, where he placed 4th. At 19 he again competed and won The Mr. Australia title, but was not allowed to get his pro card in Australia because of his young age. It was then Priest decided to enter an amateur competition, Niagara Falls Championships. While there, Priest was discovered and given his pro card. Priest became one of the youngest men ever to turn IFBB pro at the age of 20.

Priest competed successfully within the IFBBfor 16 years. After falling just shy of a notable championship, Priest set his sights on his most elusive opponent The Ironman Pro. He utilized the training principles of mentors such as "Arnold' and obtained an equally driven training partner in Richard Sicola-Stone. After ten years of coming in 2nd or 3rd, 2006 proved Priest's year as the Ironman Pro. In 2010, Priest decided to switch to NABBA but due to the Mr.Universe contest not going ahead Priest had no contests to compete in, NABBA offered Priest an amateur status to compete but he declined. Priest was invited by Paul Dillet to compete in the WBFF, but due to the lack of competition, he decided against competing.

Priest has his own supplement company called Assassin Nutrition in Australia.[1] The company decided the easiest way to reach the legion of fans Priest has garnered over his 20+ years in bodybuilding, was to sell online.

Priest is also a champion race car driver. He started racing in 2002 with road-racing and circle track. Priest then progressed to drag racing in 2004. He won numerous races and titles in road and circle track. His most successful bid came within drag-racing. He won Rookie of the Year in 2005. The following year, 2006, he won the SCEDA Racing Championship in Lancaster, CA.

Priest has also done some TV and movie work. He did all the bodywork for The Hulk Movie and also for the video game. He recently appeared in a local Australian TV series (Rescue Special Ops) and will have a brief role in an upcoming Australian movie. Priest is currently working on a few more TV and print projects, going beyond his reputation as a bodybuilder.

In 2012 Priest was featured in the promotional ads for the Australian version of Big Brother Australia 2012.

Priest competed in the 2013 NABBA Mr Universe and took home the title after seven years not competing.

image.jpg

אני שואל את עצמי איך הוא לא איבד את הפאמפ בשלג

סתם שאלה, מי הבילדר הטבעי הכי גדול בהיסטוריה? @Micros

למיטב ידיעתי אל תתפוס אותי במילה , סטיב ריבס

צפה בקובץ המצורף 13566
לא זוכר איפה ראיתי אבל אני כמעט בטוח שהוא מסויקל הטבעיים הראשונים היו לרוב ״סטרונגמנים״ שפשוט הציגו את השרירים שלהם על במה לפני שהבילדינג והחומרים התפתחו והגענו לרמות המדהימות של הבילדרים היום....

חביבי התמונה של לי ( התמונה הראשונה פה) צולמה הי שם בשנות ה-90 המוקדמות... היום פשוט הוא כבר בסוף הקריירה , אבל הוא על עבר עשיר

• פותח/ת השרשור
חביבי התמונה של לי ( התמונה הראשונה פה) צולמה הי שם בשנות ה-90 המוקדמות... היום פשוט הוא כבר בסוף הקריירה , אבל הוא על עבר עשיר

עבר עשיר כפי שרשום בביבליוגרפיה שלו באנגלית , בכל אופן חוץ מזה שהוא השתגע עם הקעקועים והשכל שלו התחמם הוא עדין נראה (לדעתי) ברמה.

• אהבתי
Reactions: WII
עבר עשיר כפי שרשום בביבליוגרפיה שלו באנגלית , בכל אופן חוץ מזה שהוא השתגע עם הקעקועים והשכל שלו התחמם הוא עדין נראה (לדעתי) ברמה.
מה לעשות .... המון תהילה , המון כסף , המון הורמונים ... בסוף יורדים מהפסים... ובמקרה שלו הוא בטח גם יורד על פסים 😃

Back
למעלה תחתית