עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
lee priest ?
תשובה נכונה , זכית במוניטין מתנת LBS (מוניטין משודרג ניקוד) 🙃
חחחחח לא יודע ממש מזה אומר אבל תודה :D
מוניטין זו ״הוקרה״ על כל שהתגובה שלך לדוגמא זכתה באהדת הגולש/ים - מצד שמאל יופיע לך מספר 1 בירוק משמע צברת מוניטין אחד , אם תכנס לפאנל האישי שלך תוכל לראות מה כתבו כשנתנו לך את המוניטין , לטוב או לרע ..
בכל אופן , ברוך הבא לפורום הכל בהומור טוב 😉
אני חושב שלי פריסט הוא אחד הבילדרים היותר אנדר רייטד שיש.
האמת שאני לא כזה חזק בתחום הבילדינג, והוא בעצם הבילדר היחיד שאני אוהב את הפיגורה שלו כבר בערך מהפעם הראשונה שראיתי את התמונה שלו אצלנו בחד"כ(כיתה ט', כיום אני בן 22).תסביר מדוע ?
האמת שאני לא כזה חזק בתחום הבילדינג, והוא בעצם הבילדר היחיד שאני אוהב את הפיגורה שלו כבר בערך מהפעם הראשונה שראיתי את התמונה שלו אצלנו בחד"כ(כיתה ט', כיום אני בן 22).
למה הוא אנדר רייטד?אממ במחזותינו לא הרבה מכירים אותו, אני גם לא זוכר שהוא זכה באיזשהו תואר רציני ואני גם לא כ"כ רואה אותו ברשת או שומע עליו דברים, בניגוד לבילדרים אחרים. גם בעבר.
ואולי אני טועה ופשוט לא מעורה בנושא. אם זה ככה... אפשר לומר שאני לא מאוכזב בכלל 😛
לא זוכר איפה ראיתי אבל אני כמעט בטוח שהוא מסויקל הטבעיים הראשונים היו לרוב ״סטרונגמנים״ שפשוט הציגו את השרירים שלהם על במה לפני שהבילדינג והחומרים התפתחו והגענו לרמות המדהימות של הבילדרים היום....
חביבי התמונה של לי ( התמונה הראשונה פה) צולמה הי שם בשנות ה-90 המוקדמות... היום פשוט הוא כבר בסוף הקריירה , אבל הוא על עבר עשירהאמת שאני לא כזה חזק בתחום הבילדינג, והוא בעצם הבילדר היחיד שאני אוהב את הפיגורה שלו כבר בערך מהפעם הראשונה שראיתי את התמונה שלו אצלנו בחד"כ(כיתה ט', כיום אני בן 22).
למה הוא אנדר רייטד?אממ במחזותינו לא הרבה מכירים אותו, אני גם לא זוכר שהוא זכה באיזשהו תואר רציני ואני גם לא כ"כ רואה אותו ברשת או שומע עליו דברים, בניגוד לבילדרים אחרים. גם בעבר.
ואולי אני טועה ופשוט לא מעורה בנושא. אם זה ככה... אפשר לומר שאני לא מאוכזב בכלל 😛
חביבי התמונה של לי ( התמונה הראשונה פה) צולמה הי שם בשנות ה-90 המוקדמות... היום פשוט הוא כבר בסוף הקריירה , אבל הוא על עבר עשיר
מה לעשות .... המון תהילה , המון כסף , המון הורמונים ... בסוף יורדים מהפסים... ובמקרה שלו הוא בטח גם יורד על פסים 😃עבר עשיר כפי שרשום בביבליוגרפיה שלו באנגלית , בכל אופן חוץ מזה שהוא השתגע עם הקעקועים והשכל שלו התחמם הוא עדין נראה (לדעתי) ברמה.